פנסיון בירושלים

c r y s t a l

New member
פנסיון בירושלים

שלום לכולם. לפני כמה חודשים כבר הטרדתי אתכם בשאלה לגבי פנסיוני סוסים בירושלים. עכשיו סיימתי את לימודיי וברצוני לקנות סוס. יש לי 2 שאלות: 1. אשמח לשמוע אם מישהו מכיר סוס זכר מסורס, מקומי, למכירה, רצוי לא צעיר מדיי, רגוע עדיף לא גזעי (בגלל המחיר) המחפש בית חם.. בקיצור למכירה אשמח גם לקבל עצה לגבי סוס שראיתי היום, בן 3 מסורס טרי, אפלוסה עם תעודות (ישראליות) שבעליו מבקש 10,000 ש"ח, האם זהו מחיר סביר או גבוה מדיי? הסוס מאולף, רכבתי עליו והוא מתנהג יפה מאד. 2. החל מאפריל הבא עלינו לטובה, אני עוברת לגור בירושלים והסוס יבוא אתי. אני מחפשת פנסיון אשר יש בו לימודי רכיבה, על מנת שאוכל להגיע להסדר שהסוס ישמש לבית הספר, ואני אוכל לקבל הנחה באחזקתו בנוסף לפעילות שהוא יזכה לה במשך היום.. מאחר ואני אהיה בקרבת עין כרם, חוות מרוחקות מעל 20 דקות נסיעה משם אינן מתאימות לי, שכן אני אסיים לעבוד בחמש וזמן הנסיעה לא ישאיר לי שעות אור לרכיבה.. שמעתי על חוות אמיר, היכן היא וכמה מבקשים שם עבור פנסיון? גם פרטים לגבי חוות אחרות יתקבלו בברכה. המון המון תודה מראש..

S H I L G I

New member
בהחלט חוות אמיר

ואם את רוצה סוס אז לכי ללוח הסוסים של WWW.SOOS.CO.IL

חוות אמיר.

ישנן בירושלים עוד חוות קטנות, אבל אני מאמינה שבחוות אמיר תמצאי את השלווה לסוסך..

a l o n i s 1

New member
אני מיצטער אבל אני לא מאמין ככה

אני לא רוצה לתת שם לא טוב לחווה אבל אני אחרי מה שראיתי וזה לא חשוב מתי, שמנהל החווה של חוות אמיר עשה לסוס, שיש לו או היה לו קילה שלא טופל (ישש לו בייצה אחת בלבד וזה מעיד על זה שהיה לו קילה שלא טופל) ואני לא היית שם סוס שלי לפחות בחוות אמיר .!

אז ככה:

הסוס בעל הביצה האחת הוא שינינג, לא היה לו אף פעם קילה. אמיר לא פוגע בסוסים אף פעם! אף פעם לא תראה את אמיר פוגע בסוס. אמיר אולי היה ברוטלי עם הסוס אני לא יודעת מה ראית, אבל אני אמיר עושה דברים אך ורק מסיבה.

a l o n i s 1

New member
טוב סבבה...

אה רציתי רק לבציעה לך כמה דברים: 1. בנושא ביטוחון שלך באמיר- אולי את מכירה את רולנד או יקי הם שניהם מאמנים וגם קארל, אז אפשר לישאול אותם מה קרה בקורס השנה האחרונה של מדריכי רכיבה בכנות עם העלייה של סוס לקרון, ובנוסף יש עוד אישה בחוות שלכם, אני לא מכיר אותה והיא עוד יותר אלימה.! אני לא רוצה להשמיץ אבל זה מה שאני חושב ועוד כמה שצפו בנעסה לסוס שלא עלה לקרון!.. 2. אני לא רוצה שתיצאי מנקודה של מלחמה או משהו אני לא רוצה להילחם . 3. מקווה שאמיר הוא ככה בדרך-כלל כמו שאת מספרת!.

תראה אני לא הולכת לדבר על זה בפורום

אבל בשביל הרקורד: לא אני ולא אתה יודעים בדיוק מה קרה שם, אמיר ורחינה מכירים את הסוס- אני ואתה לא, לשינינג לא היה קילה אף פעם, אני מכירה את יקי ורונלד הם באים אלינו לחווה מידי פעם, לקורסים וזה.

bla bla16

New member
איזה עוד יש?סתומרת חוץ מחוות אמיר

אני לא מכירה עוד בירושלים

niki purple

New member
...עוד חווה...

שמעתי שחוות אמיר לא משהו מקצועית, אבל אולי אני טועה... בכל אופן, בצור הדסה (12 דקות מעין כרם) יש חווה מעולה... הטלפון: 057291349 (אוהד) מקווה שעזרתי

למעלה