פני הפורום

פני הפורום

לפני שאני כותב את מה שיש לי להגיד, אני קודם כל רוצה להגיד לכל מי שחושב שאני כועס שהסיפור שלי לא זכה, שהוא צודק במאה אחוז. אני חושב שהסיפור שלי היה הכי טוב. מעבר לזה לא ברור לי למה התגובה שלי נמחקה. האם גם כאן אסור לבקר את השופטים? האם אסור לקרוא לסיפור על הזיה הזוי? ובהמשך לכעס שלי גיליתי שאני מאבד את מקומי בפורום. אני כבר ממש לא מוצא את עצמי. כש5 שרשורים בפורום מתייחסים למשחקי ההימורים, זה מעצבן אותי. אין לי דבר וחצי דבר נגד המשחק עצמו. הוא לא בשבילי, ועדיין אני מקבל שמקומו בפורום. חבל לי שזה רוב מה שיש, ודיונים אין. באחת מעונות הNBA המרתקות ביותר ואין כאן אף דיון רציני. אתמול נפתח דיון על מי לא תגיע לפלייאוף והוא נעלם אחרי 10 דקות. אני מסכים עם לאונרדו לגבי הזלזול שבעיני הוא חוצפה, אבל לא אני שאגיד לאנשים מה ואיך לכתוב. למדתי כבר לא לפתוח את השרשור כי ברור לי מה אני אמצא שם, אבל זה כבר גולש לדיונים האחרים, כשבדיון רציני מישהו קורא לניו ג'רזי או ממפיס אויר, ומבטל את הדיון. חבל לי שסוף סוף מישהו זכה לקבל את הצבע האדום, וזה לא שניק שלא הולך לישון לפני שהוא מספר לנו מה קרה במכללות. זה גם לא אור שמפנק אותנו בסטטיסטיקות מטורפות, ומשקיע ימבה זמן בפורום. זה לא סטיב שטורח לשבת ולהשקיע מזמנו בסיקורים. זה לא אליקו, שמספק לנו מעקב צמוד אחרי פיניקס, וזה לא תמיד אני, או קאש, שלמרות משחק ההימורים, מוצאים גם זמן לתת לנו קצת ידע וכתיבה משובחת. זה מישהו שניחש נכון כמה משחקים. וכרגע לא משנה תרומתו לפורום, כי את ההאדמה הוא קיבל רק בגלל הניחושים שלו. גם על העובדה שסלים וטריסטן אדומים יש לי ביקורת. אני מאוד אוהב לקרוא את מה שסלים כותב. אני חושב שידע הכדורסל שלו הוא עצום. גם טריסטן מפגין ידע רב וכתיבה שנונה. אבל הם לא ממש עושים את זה כאן. כשמישהו כבר כותב כאן משהו, זה נהפך למונולוג. כי אף אחד לא טורח להגיב. לפחות קצת מפרגנים. נו, אז הנה עוד מונולוג.

מסכים ומזדהה../images/Emo45.gif

אף פעם לא הייתי בורג מרכזי,לא בפורום כדורסל ובטח שלא כאן. זאת בעיקר בגלל שאני הרבה יותר אוהב כדורגל וטניס מאשר כדורסל. ועל כדורסל אני כותב יותר בפורום צ'ה של אוהדי הפועל. אבל אני כאן קורא המון כבר כמה שנים. בפורום כדורסל היה קשה לפתח דיונים כי היו יותר מדי טרולים מציקים,אבל דווקא פה ושם היו דיונים טובים. כאן יש לנו יש קרקע בלי כל מיני יו,אידי דיבי ואחמד טיבי,ובכל זאת הדבר לא קורה. אני מסכים שמשחקי ההימורים תופסים נתח גדול מדי בפורום. עידכוני לילה לפעמים אין,ואם יש זה בדרך כלל של אדם אחד תורן. ואני מסכים שהדיונים יורדים לרמה נמוכה עם כל הזלזול הזה של חברי הפורום(ההוא אלוהים,ההם אוויר,ההוא קולע ביד שמאל,ההם זבל של קבוצה) הבעיה היא שאף אחד לא עובר פה על חוקים. ואי אפשר לבקש מאנשים לכתוב ככה או ככה,כל אחד וסיגנון הכתיבה שלו. מה שאפשר לעשות זה לבקש מנהל נוסף לצד אורל שישקיע קצת יותר בפורום,יפתח קצת דיונים ודברים מעניינים. וכמובן ינסה לשדרג את הפורום מבחינת כתיבה ואנשים וינסה להביא עוד כל מיני שניקים למינייהם
אם עכשיו קצת דלוח כאן אני לא רוצה לחשוב מה יקרה בפגרה...

OrEl74

Well-known member
מנהל
אז ככה

הבעתי את מורת רוחי בעבר מכך שנושא ההימורים תופס כל כך הרבה נפח בפורום ואני חושב שזה בגלל שמדובר על משהו שנעשה על בסיס יומי, להערכתי אם ז היה שבועי ומבוסס על משחקים נבחרים ולא כל מיני מיאמי מול סיאטל זה היה מעניין יותר. בכל מקרה החלטנו שככה זה ימשך עד סוף העונה ואז נחשוב איך לשנות את זה לעונה הבאה (בהנחה שרוצים להמשיך את זה). בכל זאת, לא ברור לי למה זה מונע מדיונים שאנשים (כלל אני) מנסים להעלות פה להתרומם, כפי שציינתי מדובר באחת העונות המרתקות ביותר, גם במערב וגם בתחתית המזרח שמשום מה מתעלמים ממנו, אז מה אם לא תצא משם האלופה? עדיין מעניין לראות מי בפני ומי בחוץ. נושא האדומים לא פתוח כל כך לדיון ציבורי אבל בכל זאת אני אתייחס בקטנה. הבחור שקיבל אדום קיבל אותו בשל משחק ההימורים כי זה מה שהבטחתי שאעשה אבל מעבר לכך (וגם דיברנו על זה במסר בעבר) הפורום עדיין בחיתוליו ועדין מתפתח ונכון לעכשיו אין בכוונתי להעניק אדום בלי שאני רואה שהאנשים, כלל אלה שכותבים ותורמים לא מעט, אכן עקביים. הרבה יותר קל להעניק אדום מלקחת אותו אח"כ ולכן אין בכוונתי לפזר פה אדומים לכל דורש. אישית אני חושב שיש פה לא מעט אנשים שמגיעה להם האדמה (כלל אבוד עצמו) אבל כמובן ששניק ראשון ברשימה ולמי שחייב לדעת הוא קיבל הצעה להיות יותר מאדום אבל הוא לא ממש רוצה. כמו שאתם מסתגלים לפורום החדש, כך גם אני ובחודשיים וקצת שהוא קיים נראה לי שבסה"כ התפתח פה דבר יפה ובהחלט בסיס טוב להמשך ולפלייאוף הסוער שאמור להגיע עליינו בשעה טובה ומוצלחת בעוד כחודש. נ.ב לנושא הסיפורים בחרתי שלא להגיב וסליחה אם מישהו נפגע מהבחירה, אבל אין ברירה אלה לקבל את המצב כמו שהוא. תודה.

הי עבוד

למה אנחנו כבר כמעט לא נפגשים לפנות בוקר (שלי) לסיקורי משחקים
קיבלת ממני ארבעה כדורי סל מתוך חמישה על הסיפור, יותר מזה?
מנקודת מבטי, שרשורי ההימורים הם לא תירוץ מספק לאי התפתחות דיונים מעמיקים אחרים בפורום. וג'ורדן עדי, ניסיתי זאת הדינמיקה כרגע בפורום. לא ראית אותי מתלונן (מקסימום בצחוק) על כך שפתחתי שרשורים וכמעט לא קיבלתי תגובות. לא לקחתי את זה אישית. מקווה שתשתתף בחגיגת סו"ש מכללות מאחל לך יציאה מהירה מה injured list (גב), שחרור הכעס ויום מאושר

The WizardMan

New member
ג'ורדן עדי ../images/Emo6.gif ולענייננו

אמנם אני קורא פאסיבי בפורום , אבל אני קורא וכותב ותיק של פורום כדורסל , ומאז 96\97 אני כבר לא פנאט של NBA , ככה שנהנתי להשאר מעודכן בעניינים דרך הפורום. בפורום הקודם הייתה תקופה שבהחלט היו דיונים איכותיים על הרבה דברים. כיום כשאני נכנס לפורום הזה אני חושב לעצמי "בוא נראה מה חדש בפורום הימורים" ... אז אולי יש מקום לאחד את שרשורי ההימורים שמשתלטים פה , אבל אני מאחל שתמשיכו לעשות יותר בסיקורים מעניינים ודיונים עמוקים יותר , מאשר בהימורים חסרי תכלית.

לפנות בוקר שלך הוא אמצע היום שלי

ואני פשוט לא מוצא עניין מספיק בלסקר נשחקים שאני לא רואה. אני רואה את זה שוקע לאיטו בפורום בלי תגובה של אף אחד, אז זה מאבד עניין (או מקסימום איזה פירגון). אתה צודק במאה אחוז בכך ששרשורי ההימורים הם לא תירוץ. אבל כן יש לי הצעת יעול. במקום לפתוח אחד כל יום, אולי לפתוח אחד ליומיים (זה עדיין יקפוץ, ומי שיחפש את זה ימצא את זה בכל מקרה). זה יקטין את זה בעין. בכל זאת הריבוי של שרשורי ההימורים גורם לאנשים להסתכל על הפורום כפורום הימורים (כמו שכתבו לך). אני משבח אתכם על חגיגת המכללות. לצערי אין לי זמן לראות משחקים, ואני לא מספיק מבין כדי לתרום לנושא. וכמו שבודאי ראית, שיבחתי את כתיבתך והתרומה שלך לפורום.

אם זה כל מה שמפריע

אפשר בקלילות לפתוח שרשור הימורים תלת-שבועי עם תתי-שרשורים לכל יום ומנהל הפורום ייתן קדימות לדיונים אחרים ו"ראויים" (אתה כנראה לא עוקב אחרי הישרדות הישראלי, אז אולי לא תבין את הבדיחה?) יקפיץ אותם מעלה וכך ההימורים לא ישלטו במעלה הדף ובא גואל לציון?

OrEl74

Well-known member
מנהל
אמרתי כבר בעבר שלדעתי זה צריך להיות שבועי

מה גם שיש משחקים שאינם באמת מעניינים (לפחות בשלב הזה של העונה). אפשר פשוט לעשות רשימה של משחקים מרכזיים מאותו שבוע ובכך לסגור את העניין עם כמות נכבדת של משחקים מסקרנים ומעניינים. ולמקרה שאתם דואגים, אני גם אדאג לכך שזה לא יתדרדר יותר מידי למטה במידת הצורך. ואגב (מבלי לפגוע חלילה) לפתוח הודעה מתרעמת על שריקת מסויימת של שופט, לא נחשב בעיניי לפתיחת דיון. בכל מקרה חברים יקרים, בקרוב צריך להתחיל לסכם את העונה ואני מקווה שבסיכומים תהיה הענות רחבה ונרחבה למה שקרה בעונה, עד שהגיע הפלייאוף (כרגע בגלל הבלאגן במערב אי אפשר לסכם כלום).

OrEl74

Well-known member
מנהל
למה למחוק?

במיילא זה לא זכה להתייחסות ויעלם בתחתית בקרוב מאוד.

אתה מתכוון להודעה שלי?

מטרתה היתה לתאר את המצב הלא תקין של השיפוט בליגה, שגורלה של קבוצה שמתמודדת על המקום הראשון מוכרע בגלל החלטה גרועה של השופטים. מי שזה מעניין אותו קורא את זה ויכול להגיב. מי שזה לא מעניין אותו לא חייב לקרוא את זה, אבל בודאי לא לקבוע דעה ששונה לחלוטין מדעת הרוב. האם זה תופס מקום של דיונים "טובים"/"חשובים" יותר ? לא יודע, תלוי איך רואים את זה. אני מחשיב את זה כהודעה "חשובה" למען ציבור אוהדי ה-NBA. בכל אופן, מי יכול לקבוע שהתגובה ההיא היתה פחות רלוונטית מדיון מסוים ? להודעה שלי היתה ערך סנטימנטלי גדול עבורי, וידוע לי שאנשים קראו אותה גם אם לא בחרו להגיב (הראיה לכך - 2 אנשים יצרו איתי קשר לגבי הקבוצה. אחד מהם לא יכול להתעדכן מדי יום בתוצאות/ביכולת של הקבוצה, ולכן אני עוזר לו מאוד כשאני מסכם את המשחקים של הקבוצה). חוץ מזה, ההודעה לא הגיעה בשירשור חדש. שירשרתי לשירשור בן יומיים (!) רק כדי לא להשפיע על הסדר של הפורום. יותר מזה מה אני יכול לעשות. וגם אם כן, גם אם יש חברי פורום שפותחים שירשורים על "סתם", מה רע בזה ? הרי זו מטרת הפורום, לא ? כל עוד השירשורים הם על NBA ומכללות זה אמור להיות טוב לפורום, אז מה הבעיה עם זה ? אני לא רואה שום הבדל באיכות בין דיון על התלהמות והתרעמות מהחלטת השופטים ובין דיון שמסקר את השחקנים הכי גדולים בכל הזמנים בעמדה שלהם (סתם לקחתי את השירשור הזה לדוגמה, בגלל שזה היה שירשור מצליח). מי שלא בוחר להגיב לדיונים זה לעיתים קרובות בגלל חוסר בזמן פנוי. אם רוצים "לנקות" את הפורום משירשורים מיותרים אפשר פשוט לבדוק את השיטה בפורום "בייסבול וסופטבול", שם במשך זמן רב ההנהלה הישנה לא ניסתה לגרום לחברי הפורום להרגיש בנוח, ומאז הפורום שומם משירשורים (שלא לדבר על דיונים...), ושומם מחברי פורום פעילים. חבל שהפורום יגיע למצב כזה אחרי התחלה מצוינת. רבותיי, אל תתנו לאגו להשתלט עליכם. יש מקום לכל חבר פורום, יש מקום לכל הודעה - הקטנה ביותר משמעותה הגדולה ביותר. "עבוד בהונג קונג" אם אתה קורא את זה, אני מודה לך על האיזכור בהודעה שלך, אבל קטונתי. יש אנשים בפורום, ביניהם גם אתה, שהידע שלהם גדול משלי. לכן גם אני בהחלט מבין את התסכול של הרבה חברי פורום, גם שלי, כשכל כך הרבה ידע הולך לאיבוד.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אחלה נאום, אבל לא התכוונתי להודעה שלך ../images/Emo13.gif

ואן,טו,טרי. ואן,טו,טרי.

איזה פאדיחה. טוב, לפחות אתה מבין שזה לא משהו אישי.
זאת לא היתה תלונה אליך אישית (" מי שזה לא מעניין אותו לא חייב לקרוא את זה, אבל בודאי לא לקבוע דעה ששונה לחלוטין מדעת הרוב") , אלא תפיסת עולמי בנוגע להודעה עצמה. אני מתנער ממה שכתבתי ב"נאום", אני ממשיך לתמוך בעד הפגנת הידע של מקורות יודעי הדבר בפורום שלא מקבלים את הבמה שמגיעה להם. אני רק רוצה לומר לכם שאתם ראויים, אתה מכובדים, אתה חלק בלתי נפרד מהקהילה. דאגתכם היא דאגתנו.

המשתגר

New member
מספר דברים חשובים -

קודם כל, הדבר החשוב ביותר שאני רוצה לציין בנוגע לפורום הזה - בפורום הזה לפי ראייתי יש המון הערכה וכבוד הדדי בין המשתתפים. אין יותר חשוב מזה! (לצערי אגב זה בניגוד די מוחלט למה שקורה בפורום כדורסל). לגבי שאר הדברים שרשמת, עם חלק מהדברים אני מסכים ועם חלק פחות. נושא ה"אדומים" - אני חושב שזו היתה טעות לתת ניק אדום לזוכה בתחרות, כי לצבע אדום אמורה להיות משמעות כל שהיא מעבר לכך, אבל קורה שעושים טעות. לגבי שאר האדומים - כל מה שOREL מחליט בהקשר הזה מקובל עלי, ומהסיבה הפשוטה ביותר - כי אני יודע שהוא עושה את הדברים מתוך שיקול דעת אמיתי ואוביקטיבי. לכן אני יודע שמי שצריך לקבל אדום יקבל, וזה לא ממש משנה אם זה יקרה היום או מחר או בעוד חודש. בנוגע להימורים - אני מסכים איתך, זה הפך לחלק גדול מדי מהפורום. אבל אני לא בטוח מצד שני שאם נוריד מנפח ההימורים תעלה כמות הדיונים בפורום. בנוגע לתחרות סיפורים - בחייך יא עבוד, קח את המשחק הטיפשי הזה בקלות.

את האמת

זה היה קש ששבר את גב הגמל. גם כל מה שהולך פה, אבל גם דברים שלא קשורים לפה. פשוט השבוע גזלו ממני משהו שהגיע לי שלא בצדק בגלל קטנוניות של מישהו, שמה לעשות, קצת יותר קשה לי להגיד לו בפנים מה אני חושב עליו מאוראל (יא בן XXXX). אז זה יצא. אחרי שזה נכתב זה נשכח. אני עדיין חושב שהסיפור שלי היה הכי טוב, אבל אין לי בעיה לקבל את התוצאה כרגע, ואת העובדה שלאנשים אחרים יש דעות אחרות. קאש - אם פגעתי בך, אני מתנצל, זו לא הייתה כוונתי. אכן הפגנת יצירתיות בכתיבה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אז אתה אומר שהפורום (ואני) זה שק החבטות שלך?

האמת... כיוון שאני נוטה להאמין שאנחנו חברים אני מרשה לך לכסח אותי בכל פעם שבא לך להוציא תיסכולים ממשהו (בכל זאת אתה איש נשוי ובטח זה נורא מתסכל
) תדע לך שנעלבתי ואני חושב שאתה @$#@$ וגם #@@$# אבל אני אוהב אותך בכל זאת. נ.ב מה אתה צריך MP? יש לך כאלה במליונים ברחובות סין

OrEl74

Well-known member
מנהל
אני רוצה בכל זאת לפתוח את נושא האדומים

אין לי ספק שיש מספר דיי נכבד של גולשים שמגיע להם השיזוף הנכסף (אבוד, אור עמית, תמיד אני, ההנהלה וכמובן שניק...) אבל אתם צריכים לנסות להבין גם את הצד שלי בעניין, אני לא יכול לחלק פה אדומים לכל דורש ובטח שאני לא מתכוון לתת האדמה ל-7 גולשים, אפילו עם על הנייר זה מגיע להם). סלים וטריסטן אדומים בתוקף היותם מנהלים בפורום השכן, בדיוק כפי שאני אדום שם ולא כתבתי מילה בפורום כדורסל כבר שבוע. לכן החלטתי היתה להמתין עם האדומים ולראות מה הלך הרוח בפורום ורק אז להחליט למי לתת ולמי לא, ואני מבהיר כבר מעכשיו שיש חלק מהאנשים שציינתי למעלה שלא יקבלו אדום אפילו שזה מגיע להם ואני מתנצל על כך מראש. ייתכן וטעיתי כשהסכמתי לתת אדום למנצח בתחרות הניחושים אבל בכל מקרה מדובר על האדמה זמנית לחודש והאדום הזה אמור להתחלף בכל פעם. שמתם לב שלא התייחסתי לשניק נכון? אז הנה... שניק בעיניי הוא נכס עצום בפורום הזה ואני חושב (סליחה אם מישהו נפגע) שלמעט "תמיד אני", לאף אחד אין ידע בכל הקשור למכללות שאפילו מתקרב לידע של שניק. כיוון שאני דיי משוכנע שרוב הגולשים פה חושבים כמוני בכל הקשור לשניק ושלא יהיו וויכוחים סטייל "למה הוא ואני לא" אני אדאג לכך שהוא יהפוך לאדום כבר בימים הקרובים. מעבר לכך, אני שוב ומדגיש. לאדום אין שום משמעות ניהולית כזו או אחרת אלה רק סוג של יוקרה והערכה על הפעילות בפורום, זה לא מקנה לו שום סמכות בפורום שאינה קיימת אצל גולש שאינו אדום (הכחול שולט!!!) אני מקווה שהצלחתי להסביר את עמדתי בנושא. ותודה שטסתם אור-אל

המשתגר

New member
../images/Emo45.gif

זו אחת הבעיות הגדולות של הפורום הזה - יש כאן יותר מדי אנשים שמגיע להם להיות אדומים. מי יתן וזו תשאר הבעיה. אגב עוד לא הבנתי סופית - מי שנצבע באדום בפורום כדורסל, מתחייב מאותו הרגע להיות אוהד הפועל, נכון? אז כאן בפורום, הוא הופך להיות אוהד שיקאגו?
SHNIK - עזוב אותך זה לא שווה את זה.

למעלה