פני הפורום

הבהרה לנושא האדומים

אין לי שום עניין להיות אדום. אני אפילו לא החשבתי את עצמי ברשימה, ולא סתם שמתי את שניק ראשון.... מה שהפריע לי, וכנראה לא הבהרתי אותו מספיק, הוא שבחרת לתת את האדום הראשון למנחש המוצלח, כשאתה אומר שאתה רוצה יותר דיונים. בעיני, אחת הדרכים לעודד אנשים לכתוב עוד, היא לתת להם יוקרה בפורום. נתת את היוקרה הזו למשחק ההימורים, בזמן שלא חסרים מועמדים שמשקיעים בפורום בכתיבה תמה, ולא מקבלים על זה כלום.

Or Amit

New member
יש הרבה יותר מדרך אחת לעשות את זה

לדוגמה טאגליינס של דיונים מעניינים, או שמירת הודעות מעמיקות בקטגוריית מאמרים. אני חושב שהרבה מהדיונים הולכים לאיבוד כאן, וזו דרך אחת לשמר אותה. כנ"ל לגבי נעיצות של דיונים שרלוונטיים לאותו הרגע (לדוגמה הדיון על הכרטיס לפלייאוף). לגבי שניק - אין מילים לגבי כמה הבחור תורם בנושא המכללות. באופן אישי קשה לי להזדהות עם המכללות כי אלמנט ההמשכיות חסר לי שם מאד, אבל אין ספק שההודעות שלו הן מהיותר מעניינות בפורום.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אחלה

לקחתי לתשומת ליבי. האמת שכשהחלטתי לתת את האדום לא ידעתי שההימורים ישתלטו על הפורום בצורה כזאת אבל עדיין אני מבין ומקבל את ההערה שלך. למרות זאת... כיוון שכבר הבטחתי וכבר שכבר יש אדום אחד כתוצאה מהמשחק אני אמשיך עם העניין הזה עד סוף העונה (זיכרו שהאדום הוא לחודש בלבד ואח"כ נגנז) ובעונה הבאה כבר נחשוב על משהו אחר. אבל העלית לי רעיון אחר, אני עוד אגבש את זה טיפה ואח"כ אשאל מה דעתם של הגולשים בעניין ואם זה מקובל אז זה מה שאעשה בהמשך הדרך. נכון שאתה אוהב אותי כמו שאני אותך?

Oxycodone

New member
דעתי

אני לא מבין מה הבעיה שלכם עם משחק ההימורים ? הרבה אנשים נהנים מהמשחק , ויש הרבה אנשים שמשתתפים ומשתדלים לעקוב כל יום , המשחק משעשע אותנו , וכיף לנו לעקוב ככה אחרי המשחקים כל יום , אני חושב שיחסית לזה שהמשחק חדש ,והפורום חדש , הרבה אנשים משתתפים , וככה הפורום מקבל יותר חשיפה , והרבה אנשים מהמשחק משתתפים בסקרים ובדיונים. אני חושב שהפורום מאוד פעיל , ויש עונה מאוד מעניינת ומרתקת והשיא יהיה בפלייאוף. לרוב האנשים אין זמן לראות משחקים שמשודרים לפנות בוקר , ולכתוב עליהם סיקורים , אבל כל אחד לפחות מוצא לעצמו את הכמה דקות ביום להכנס לפורום להשתתף במשחק , וככה גם לקרוא את שאר הדיונים ואם יש זמן להשתתף בעוד דיונים וסקרים. אני חושב שיחסית לפורום כדורסל , הפורום שלנו הרבה יותר נחמד ומעניין , ויש בו כבוד הדדי למשתתפים וזה מה שחשוב. אני מאוד מעריך אנשים כמו אליקו וכמוך שכותבים הודעות ארוכות ומסקרים משחקים ומגיע לכם כבוד על זה , אבל אני מניח שלא לכולם יש תמיד זמן לקרוא סיקורים משחקים ולהגיב עליהם , אני אישית מעדיף לראות תקצירי משחקים מאשר לקרוא עליהם בגלל זה אני בדרך כלל לא מגיב עליהם. הפורום מאוד מעניין וככל שהפלייאוף יתקרב אני מאמין שיהיו יותר דיונים פורים , וכל מי שרוצה מוזמן לפתוח סקרים ודיונים , אבל כן אני מסכים עם הרעיון הכללי שצריך להוסיף בפורום יותר דיונים מעניינים בנוסף לניחושי משחקים , וכל הקטע הזה של ההאדמה , אני לא מבין מה ההתלהמות ? זה בסך הכל צבע , זה לא נותן משהו מיוחד או משהו , סתם פרס קטנטן למנצח בניחושים , ובכלל כל המשחק ניחושים שלנו הוא יותר הומוריסטי ובשביל הכיף , בגלל זה אנחנו משתמשים בכינויים אוויר וכדומה , סתם בשביל הכיף.

QuickSilverAviv

New member
וואלה, מזדהה

במיוחד עם הקטע של ההימורים. כשאני נכנס לפה ואין כמעט דיונים מעניינים(שהם אשכרה דיונים), זה די מוציא גם את החלק והרצון לכתוב(היה לי למשל רעיון לכתוב מעיין כתבה קטנה על מהלכי פוסט, שפשוט ירדה כי לא חשבתי שיהיה עניין). סתם חבל, לדעתי צריך לצמצם, אפילו בטיפה, את הקטע של ההימורים.

Oxycodone

New member
חבל שלא כתבת

מה הקשר בין משחק ההימורים לבין הדיונים האחרים שלכם ? למה מפריע לכם שאנשים נהנים ממשהו מסויים ? מה הקשר בין המשחק שלנו לדיונים שלכם ? אם משחק ההימורים לא היה קיים , אז נראה לכם שכל המשתתפים שלו היו מתחילים לכתוב דיונים על סיקורי משחקים במקום ? אין קשר בין הדברים , במידה ויתפתחו בו דיונים וסקרים מעניינים תהיה הענות של הקהל , לדעתי עד עכשיו רוב הדיונים היום די בנאליים : 20 השחקנים הכי טובים , הטובים בכל עמדה , וכל מיני סקרים די משעממים מפני שהם נטחנו עד דק בפורום השכן. צריך לחשוב איזה דיונים וסקרים יגרמו לאנשים לכתוב.

QuickSilverAviv

New member
הקשר? זה מה שקופץ לעיניים ומה שמתעסקים בו

אם הייתי כותב משהו כזה, לפי התחושה שלי היו מגיבים לזה שני אנשים וזה היה נעלם די מהר. חבל על הזמן וההשקעה שלי, כי במילא זה לא מעניין את האנשים כמו ההימורים.

OrEl74

Well-known member
מנהל
דבר אחד טוב יצא מזה

זה אחד הדיונים הפורים פה
מי אמר שאין פה דיונים? אהה??? מי???

סלים וארזה

New member
מנהל
לאחרונה אני עסוק מאוד בעבודה ויש גם קצת בעיות אישיות. כשהכל יסתדר, אני אחזור בעוז ובאון.

שח_מט

New member
לדעתי

פיצול הפורום לא תורם. אני אישית אנסה יותר לתרום. שח

SHNIK

New member
דעתי בנושא מצב הפורום

אני מזדהה איתך לגמרי בנושא ההימורים, ברצוני לחזק ולהדגיש את דעתי (שלמרבית הבנתי היא גם דעתך בנושא) : אין לי בעיה עם נושא ההימורים ואם אנשים מפיקים ממנו הנאה אז מה טוב, אני בחוץ פשוט כי זה לא תחומי (ועל כך יעיד תמיד אני באשר ל"הצלחת" הבראקט שלי...), הבעיה שנוצרה פה היא שהפורום הזה התמלא קצת יותר מדי בנושא ההימורים שזה מדי פעם בא על חשבון דיוני הכדורסל וזה באמת חבל. עם זאת אוסיף ואקח מעט אחריות גם על עצמי (או על דינמיות החיים, איך שתרצו לקרוא לזה) : אני מודה שאני מאוד עמוס בתקופה האחרונה, ההודעות שלי פה הן לרוב בשעות הקטנות של הלילה פשוט כי ביתר הזמן אני לומד (בבית או במכללה) ואת ההודעות שלי כאן לרוב אני כותב על חשבון שעות שינה (והעייפות לעתים פוגעת באיכות ההודעות לטעמי ואני מתנצל אם מישהו חש בכך) אז לא, אני לא פירטתי את כל זה על מנת להדגיש שאני מסכן וכו' אלא כדי להסביר מדוע אני כשלעצמי ממעט לפתוח כאן טופיקים מעניינים וממעט להגיב ללא מעט הודעות וטופיקים שראויים לתגובה, דבר שאולי עלול לגרום לאותם כותבים לחוש שהם לא מקבלים יחס הוגן, תחושה די צודקת לדעתי. באשר לנושא ה"האדמה" אני באמת ובתמים חושב מאותן סיבות שכתבתי לעיל שאני פחות ראוי להאדמה מאחרים כאן בעיקר עקב חוסר הזמן שלי שבא לידי ביטוי פה בפורום (בתקופת המבחנים שלי שהסתיימה לפני כחודש בכלל בקושי כתבתי כאן...), יש כאן אנשים נפלאים עם המון ידע, תשוקה לתחום והכי חשוב : עקביות, שלטעמי מגיעה להם "האדמה" לפני, באשר לנושא שניר העלה כאן : אחת הסיבות הראשיות לסירובי לנהל את הפורום היא אותו חוסר כרוני בזמן... לסיכום אני מבטיח להשקיע עד כמה שאוכל כדי להשקיע בפינת המחמד הזו מבחינתי כאשר ישנם לא מעט רעיונות חביבים שעלו בראשי לאחרונה (אך הזמן ליישומם...), אך אני מבטיח לעצמי ולאחרים עוד דברים רבים לאחרונה שטרם הזדמן לבצעם, כך שאני מאמין שהזמן יאמר את שלו, בינתיים אני אתכם בטירוף של הביג דאנס ועל זה אני לא מתכוון לוותר (בשום פנים ואופן) מצטער על החפירה ואולי על חוסר מיקוד ברמה מסויימת... שניק.

SHNIK

New member
האירוניה היא

שרק לאחר שסיימתי לכתוב את ההודעה שמתי לב שהואדמתי, אז תודה ניר למרות שדעתי כתובה לעיל ואני מאמין בה
שניק.

למעלה