פניני ילדים

"גוי גוי גוי

מח שמוי ,אין לו כיפה אוי אוי אוי " עם השיר הזה מנעימים הילדים את חיי .

שאל התלמיד את רבו

מה הפשט בפסוק "התחת אלוהים אנוכי " ,הרי לאלוהים אין דמות הגוף ??

ואחת משלי...

גיסי לא מטלטל בשבת והוא היה צריך ספר מהבית שלי, אז שלחתי את הבן (4) ללכת איתו ולסחוב את הספר. אז הבן שלי אומר לי "אבא, לנו מותר אנחנו גוים. נכון?) ועכשיו לך תסביר לו....

סוג ב

New member
פניני ילדים../images/Emo163.gif

ראיתי שיש כל כ"כ הרבה התנקשויות בין מה שאנחנו מאמינים ובין מה שמעבירים לילדים, שחשבתי שזה שווה פתיחת שירשור. הכי מתסכל מבחינתי, שהבן שלי יצא עכשיו למגרש ללא כיפה לראשו(!) וקראתי לו לחזור לשים לפחות קסקט. אני כ"כ לא מאמינה בזה ובכל אופן מוצאת את עצמי, מחנכת ומורה להם לעשות דברים, הפוך ממני. אני נוסעת בשבת, אבל אומרת לילד, לא לנסוע על האופניים- וכל זה עדיין אותה שבת... בכל אופן, שפכו פנינים. אני משרשרת להודעה את הפנינים הקודמים שכבר הבאתם...

סוג ב

New member
פנינה טריה מהתנור

שלא קשורה להלך חיינו... אני לא יודעת איך זה אצלכם, אבל אצלנו , על כל שן שנופלת, פיית השיניים מביאה 5 שקל. כל הצהריים, הילד מנסה להוריד לעצמו את השן המתנדנדת וכל זה בשביל ה5 שקל. יש לו 100 שקל בארנק (הוא החליט לחסוך מחדש- מחנוכה) הילד: "אמא, אם אני מת מהכאב, יש לי 100 שקל. חמישים לך וחמישים לאח שלי" אני: "מה זאות אומרת?" הילד: "זה הירושה..." נו באמת.. איך לא חשבתי על זה...

mister xy

New member
הקטנה שלי -

- אבא, אני לא רוצה שתהיה זקן
- למה ?
- כי אני לא רוצה שתמות
- מתי שאני אהיה זקן את כבר תהיי מאד גדולה
- ואז אני אהיה כבר אמא ?
- אולי

נגעת בנקודה רגישה

הדבר שהכי מעיק עלי כיום הוא נושא זה... כי אני לא יכול להתחתן עם חילונית בגלל משפחתי. אני לא יכול להתחתן עם חרדית כי זה לא תואם את אורח חיי ואין סיכוי שאחיה עם אשה ואשקר לה כל ימי חיי. ואני לא יכול להתחתן עם אנוסה. כי......... מה אעשה עם הילדים???????????? אני לא מסוגל לחשוב שאצטרך לחנך ילד לחיות חיים שאין לי 0.00 אמונה בהם... ואין שום סיכוי בעולם שאחנך את ילדי בדרך התורה ואגרום לו סבל מיותר. אז לעת עתה כל עוד לא יהיו לי החלטות ותשובות ברורות בנושא. החלטתי ... לא להתחתן !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה