פניני ילדים

סוג ב

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בדיחה על יענקל שמספר לארהלה: "שמעת שדוד זכה ב 200,000 $ בפייס?" ארהלה: "קודם כל זה לא דוד, זה יעקב, זה לא 200,000 זה 500,000 והוא לא הרוויח, הוא הפסיד..." סתם בדיחה שחורה ששמעתי היום ממישהו שהפסיד לא מזמן הרבה כסף...

נצל"ש

מוישי חוזר מהחיידר ומספר לאבא 'היום למדנו על יציאת מצרים' אבא מתעניין 'ומה סיפר לכם הרבה על יציאת מצרים?' 'הוא סיפר לנו שבני ישראל ברחו מהמצרים והגיעו לים סוף, ואז באה צוללת גדולה ואספה אותם לתוכה וכולם ניצלו'. 'אני לא מאמין שהרבה סיפר לכם דבר כזה' אמר אבא 'אם אגיד לך מה הוא באמת סיפר לנו, אין סיכוי שתאמין'.

מתבי6

New member
יפה, אהבתי

היום הבת שלי סיפרה על הצגה שהיא הולכת לשחק בה בביה"ס ושם בין השאר יהיה ילד יתום שמתפלל והוא מקבל (לא זוכר מה) מהשמים. עמד לי על הלשון להעיר משהו בציניות אבל חסכתי ממנה את זה.

סוג ב

New member
פעם אחת בלבד

עניתי בציניות לבן שלי, אחרי שהוא סיפר לי משהו שהוא למד וזה הצחיק אותי... הוא הסתכל עלי כאילו נפלתי מהירח. פעם אחת יותר מידי- וזה בהחלט הספיק לי.

ואי אפשר בלי פניני הבן שלי

"אמא למה את לא גוזרת לי לפי הסדר?" (צפורניים זערוריות כמובן) ככה. לא יודעת. ככה עושים. התרגלתי.

ושלי (פז"ם ארבע וחצי)

-אמא,נכון פעם היו אבירים? -נכון -הם היו רשעים נורא, נכון אמא? -לא, היו גם אבירים טובים. -מה, הם היו יהודים? -לא מתוק, יש דבר כזה גויים טובים. -מה באמת? אפילו שאין להם כיפה, הם מקיימים מצוות? (אנחת יאוש) כן חמוד.

גנדרן

New member
אני שמייח לראות

שייש התקדמות אצלכם במשפחה ושמנת המשכל אצלכם משתפרת....

מתבי6

New member
כל מה שסיפרו פה, לא קיים אצלי

אין בראש של הילדים שלי הבדל אם הוא דתי או חילוני, יהודי או גוי. אלא אם זה ערבי אבל זה כבר פוליטי. הדבר שהם לא ידעו עד לאחרונה זה על רדיו, כי בבית לא דולק אז באוטו הם חשבו שזו קלטת. יום אחד הסברתי להם. כמו שהם יכולים לשמוע אותי בטלפון כך יש מכשיר ששומע את אותם האנשים אבל אי אפשר שהם ישמעו אותנו. אני לא יודע מה אני יעשה כשהילד יגדל ויראה שמה שאני עובד על המחשב, זה עם הפרסומות הקופצות, קוראים לזה אינטרנט. ואני לא רוצה שהם יגיעו לזה.

לחוד

New member
ערבים

וילדיי שלי יודעים שהערבים הם טובים בדיוק כמו יהודים והכל פוליטי.

mister xy

New member
אבא, נכון ירושלים זה המקום הכי גבוה בעולם ?

אני: לא, יש מקומות גבוהים יותר, אפילו החרמון גבוה יותר. הילד: אבל הרב'ה (פעם הוא היה בחיידר) שלי אמר שירושלים הכי גבוהה אני: אז הוא לא יודע.. הינוקא: הוא כן יודע, הוא איש צדיק. אני: אבל אני יותר צדיק ואני יודע יותר טוב.
התכשיט: (מחייך) הוא לומד תורה ואתה לא אז הוא יותר צדיק אני: אולי הוא יותר צדיק אבל הוא טועה... ... ... ... ... ... - אז מה נראה לך מי צודק אני או הרב'ה ? - לא יודע. אוף, מה שהרב'ה הזה הצליח לדחוף לו

נכתב בצדו

פשוט לא הבנת את המושג הכוונה היא לראש הכדור (משם נברא העולם) אל תשאל אותי מה זה כי גם אני לא יודע מה זה ראש הכדור אבל לך תתוכח.....

mister xy

New member
הבנתי גם הבנתי

רק שעל פי התאוריה הזאת גם ים המלח יכול להחשב כמקום הגבוה ביותר. ברור שאם אני יושב בעומק של 400 מטר מתחת פני הים ומחליט ברגע זה שכאן הוא ראש הכדור אז זה המקום הכי גבוה בעולם. וככה גם מסבירים את מאמרי חז"ל שהשמש סובבת סביב הארץ. ובכלל, בזמן שחז"ל אמרו את המאמרים האלו הם עוד לא ידעו שהעולם עגול.

זודי

New member
ואתה עד היום לא יודע שהם ידעו זאת

רק יש דברים פשוטים שאתה פשוט לא יודע ולא מבין .

נכון

אבל הם התבססו על כך שלדעתם משם נברא העולם וממילא זהו המקום שיקרא ראש הכדור (בהנחה שיש ראש)

סלסרו

New member
אתמול הייתי עם האחיינים והאחייניות באקווריום

של ברוקלין. באחד המוצגים הסברתי לאחיינית שאנחנו רואים כאן דגים עיוורים, ללא עיניים, ולמרות שהם עיוורים הם מצליחים לנווט את עצמם דרך כל מיני מכשולים. היא שואלת אותי, "תגיד, נכון שהם כאלה בגלל שהשם ברא אותם ככה?" מה אני יכול לענות לשאלה כזו? ועוד מילדה בת 6? מרגיז אותי מאד שכבר בגיל כזה צעיר שוטפים להם את המח בשטויות כאלה, וגם שאני לא יכול להסביר לה את הצד המדעי מבלי לגרום לה בלבול עצום. הם לא הילדים שלי, אני לא יודע אם זה הוגן שאומר לה את מה שאני חושב באמת. אז אמרתי לה בגמגמום, "ככה הם התפתחו", ולא חפרנו מעבר לזה.

גם אותי זה מטריף

-בא תראה מותק, יורד גשם. ברק. רעם. גשם. -אמא, מאיפה זה נהיה? -מותק, זה יורד מהשמים. -לא, אבל מי עושה את זה? -תראה, זה יורד מהשמים. פלש. ברק. נכון יפה? (מנסה להעביר נושא) -אמא, לא נכון. זה השם עושה את זה. טוב, הוא ממחזר את עצמו הילד, לא? מטריף אותי בעיקר כי אין לי מספיק תשובות לעצמי. בינתיים, נהנה שנינו מהספק. -

למעלה