פנימיות

MexMex

New member
מוטוסטרנו מוכרים..

או מכרו פעם, כי היום אני לא מוצא M.

45degrees

New member
../images/Emo45.gif ניצחתי! אי אפשר להפוך לטיובלס

בקלות!!!!!!!!!

בואנה ../images/Emo70.gif אתה ../images/Emo70.gif מי אתה ?

מי אתה ומה עשית עם 45 האמיתי
תחזיר אותו לכאן ומיד ! 45 מעולם לא היה עושה קשר בין עלות שיפור כלשהו לבין התוצאה שהוא נותן ! בטח לא בעניין התנהגות !

45degrees

New member
יסלח לי כבודו - אבל אתה מפספס כאן

בגדול. תקרא כתבה אחת גדולה בבייקס ותראה איך יש קשר ישיר בין עלות שיפור להתנהגות. תראה מה כתבתי שם הוא השיפור הכי חשוב מבחינתי באופנוע שלי - הוא משפיע רק על ההתנהגות וממש לא זול.

מי מפספס ? אני או אתה ?

זהו בדיוק... ש-45 לא עושה קשר בין עלות לתועלת בכל הקשור לשיפורים.... והשאלה ששאלת למעלה את מקסמקס, אם העניין "שווה את זה"... מחשידה שאתה הוא לא ה-45 המקורי.
חוצמזה... לא יוצא לי לקרוא בייקס.

45degrees

New member
../images/Emo13.gif בטח שיש קשר

הכל הרבה יותר קשור ממה שנוהגים לחשוב. ככה למשל המגאפונים שם בדיוק כדי לפתור בעיה שלא פתירה בשום צורה אחרת, והם אחת הסיבות העיקריות שהאופנוע לא זורק יותר זנב כמו משוגע כל פעם שאני מלטף את הגז.

Moo Moo

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif אז למעשה אתה אומר...

שבהתקנת המגאפונים ויתרת על המומנט בסל"ד נמוך, אם אני מבין נכון את המשפט: "לא זורק יותר זנב כמו משוגע כל פעם שאני מלטף את הגז", והם (המגפונים) יתנו יותר בסל"ד הגבוה? אם אני צודק, איך זה מתחבר לטענתך שהמנוע בנוי למומנט ולא לכ"ס?

45degrees

New member
הפוך גוטה

קודם היה בור מומנט בסל"ד הנמוך. בכל נגיעה במצערת - ברגע שהסל"ד עבר את בור המומנט - הגיעה בבת אחת מכת מומנט. המכה גרמה לזנב לאבד אחיזה, וכל הכוח שאחרי זה לא עזר לצמיג לחדש את האחיזה. המגאפונים מביאים הרבה יותר מומנט ממש מלמטה. הבור-מומנט נעלם, והאספקה האחידה של הכוח מונעת את מכת הכוח שגרמה לאיבודי האחיזה המיותרים. שורה תחתונה - עם המגאפונים אפשר לפתוח גז יותר מוקדם מאשר עם המערכת פליטה הקודמת.

Moo Moo

New member
למה בעצם האוויר יורד פחות מהר...

בטיובלס? (יודע שזה ככה קשה לי להבין למה). בקאג'יבה שמתי פנימית בתוך צמיג טיובלס. ג'אנטים יצוקים. האוויר ירד יותר מהר עם הפנימית או בלי?

Moo Moo

New member
שמעתי על הקיטים האלו...

אבל עדיין ניראה שהשימוש בהם אינו רחב (או שאני טועה?) לא אמרתי לא אפשרי

45degrees

New member
פנימיות HEAVY DUTY

לא מחליף עד שלא מתפנצ'רות. מחזיקות מעמד המון החלפות צמיגים בלי בעיה.

DirtR

New member
בשביל מה אתם צריכים בכלל

פנימיות עבות? מתי כבר יש לכם "הזדמנות" לצבוט אותם? הרי אתם לא רוכב בקטעי שטח קשים בלחץ ממש נמוך, אז בשביל מה? גם ככה, בגלל האיזון בטח אתם לא מרכיבים נועלי צמיג ... נראה כאילו זו סתם תוספת משקל במקומות הכי קריטיים. ד"א אני משתמש בשטח בפנימיות רגילות של KENDA ללא שום בעיות מיחדות

למעלה