פנימיות

Dr XR

New member
פנימיות

נושא שבד"כ לא מקבל מספיק תשומת לב. האם אתם רוכבים עם פנימיות Heavy-Duty, או שאתם מעדיפים פנימיות רגילות? באיזו תדירות אתם מחליפים פנימיות? האם בכל החלפת צמיגים? האם אתם מעדיפים פנימיות ממותגים בעלי שם איכותי (מישלין,מצלר וכו'), או שפנימית של KENDA מספקת אתכם? באמת מעניין אותי לדעת...

שחרלרט

New member
אני רוכב עם פנימיות רגילות

ולא מחליף אותן עד שיש פנצר,או כמו במקרה האחרון נישבר הונטיל החיצוני. תמיד יש לי ספייר.

D the kid

New member
למה פנימיות../images/Emo35.gif

זה משהו שכולכם פק"ל עם פנימיות
או חלק כן וחלק לא

yules

New member
דווקא בא יופי

עיין ערך R1200GS ודומיהם. (עם אחורי 17 וקדמי 19) אין גם בעייה מיוחדת להסב ג'נט רגיל לטיובלס, זה פשוט מייקר משמעותית את העלות, ובמקרה של פנצ'ר חמור חייבים להחליף צמיג.

MexMex

New member
מה הבעייה?

אתה קונה את הקיט, כולה 119 דולר לגלגל, חצי שעה עבודה והוא אטום ומוכן לטיובלס. יקר כן, בעייה לא. גם יציאת אויר במהירות הרבה יותר נמוכה במקרה של תקר, וגם חסכון גדול מאוד במשקל הבלתי מוקפץ, ועוד במקום הכי חשוב, שעוזר גם למתלים, גם להיגוי וגם לתאוצה. M.

45degrees

New member
אתה חושב שה 240 דולר

האלה שווים את המחיר בביצועים הדינמיים של האופנוע?

MexMex

New member
אולי כן ואולי לא..

אבל הנקודה לא היתה המחיר ולא היתה שווי התמורה למחיר, אלא האם יש בעייה לעשות את זה... M.

45degrees

New member
אתה עשית? מחזיק מעמד לאורך זמן?

אני זוכר את השרשור הקודם שדנו בפתרון הזה. אז (IIRC) לא היו כאלה בעלי נסיון עם המוצר שיכולים להעיד אם הוא שומר על אטימות גבוהה לאורך זמן. איך הסרט שורד החלפות צמיגים (שימוש בכפות צמיגים)? היה גם את הפתרון הפשוט של סרט של 3M עם 3 פסי הדבקה, ועוד שלל דוגמאות שמחות. אני זוכר שרשורים במקומות אחרים בהם כל אחד מהפתרונות היה מתבלה בקצב יחסית גבוה (מפסיק לאטום היטב).

MexMex

New member
אישית לא ניסיתי...

כי לא רע לי בפנימיות המקוריות שעדיין לא התבלו.. אבל מדיווחים בסופרמוטו ג'נקי, היו כמה שהרכיבו, רכבו, החליפו צמיגים, כיוונו שפיצים, הכל לאורך זמן וללא בעיות. M.

למעלה