פנימה.

לא נכון. D:

סנייפ המקורי לא היה מופתע בכלל, הוא פשוט היה עונה בשלילה בלי שום רגש ובאדישות מפליאה. לעומת זאת "סוורוס סנייפ המקור" AKA "אני אחד שאין לו חיים ונכנסתי יותר מדי לדמות שלי" שם סמיילי מופתע.

אם היית עוקב אחרי

שירשורים קודמים והודעות קודמות,אז לא היית אמור להתנפח כמו בלון,כיוון שבעל היוזר הזה ( או יותר נכון בעלת היוזר ) אינו חבר חדש,כי אם הדמות של סנייפ עצמה. זה מעין משחק. אתה מוזמן לשאול את אבי,או את אחת המנהלות כאן לגבי המשחק. כיוון שזה נעשה כפי שהבנתי בתיאום איתן.או שפשוט תמצא ת' הודעה שעוסקת במשחק הזה.

לפני שקיבלת את משרת המורה

להתגוונות וכו', מה היית מוכן לעשות בשילה?
מקוריות בבקשה

saaror

New member
לי יש שאלה

ידוע שלקחת סמים ונגמלת. באילו דרכים השתמשת כדי להגמל? האם ניתן להגמל רק בעזרת קסמים או שגם מוגלג כמוני יכול? האם במשפט שבו האשמת כאוכל מוות,השתמשת בטענה שהינך צורך סמים? אנא ענה במהירות,המנות נגמרות לי.

saaror

New member
זה גם לא חתיכה זה חתיכת,משהו אדיוט

את רואה,שגיאות כל אחד יכול לעשות
אבל תודה על התיקון

saaror

New member
לי יש שאלה

ידוע שלקחת סמים ונגמלת. באילו דרכים השתמשת כדי להגמל? האם ניתן להגמל רק בעזרת קסמים או שגם מוגלג כמוני יכול? האם במשפט שבו האשמת כאוכל מוות,השתמשת בטענה שהינך צורך סמים? אנא ענה במהירות,המנות נגמרות לי.

שאלות נוספות...

בתור נסיך חצוי דם, אתה מודע לעובדה שיש לך כינוי לא-משהו, נכון? מי הוא הגורם להשראה, שממנה יצרת את הלחש "סקטוסמפרה"? אמא שלך הייתה קפטן נבחרת הגוגואים בהוגוורטס. איזו מין ילדות הייתה לך, בצילה של אמא כ"כ מפורסמת? מהו העונש החביב עליך ביותר? פרט נמק הסבר (כולל זמן ומקום) ומיהו מושא העונש החביב ביותר? עם פרישתך,מסר לתלמידי הוגוורטס? אז.... אוכל מוות יקר, איך הרגשת במהלך 16 השנים האחרונות, כשכל הגדולים יצאו לעשות חיים ולהתעלל במוגלגים, אתה נשארת ועשית כל מה שדמבלדור המנוח אמר לך כמו ילד טוב ירושלים? ועכשיו, איך המרגש? הקלה, שחרור, פריקת עול? מהי החוויה המסעירה ביותר שחווית כמשרת של הלורד האפל? הגדראת כל זמן שירותך מאז שהצטרפת לאוכלי המוות, במשפט אחד. שרי, סורי על הכמות.
שבת שלום!

Legato

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo210.gifהם משחקים שם

גוגואים קסומים, או שמא זה כבר משחק קסום כל כך עד שלא צריך להוסיף לו קסם?

כינוי לא משהו?

אתה תמכוון ל"סוורוס סנייפ המקור"? וואל, זה מה שהיה בתפוז, השם האמיתי שלי-סוורוס סנייפ היה תפוס ע"י ילדים בני 13 שהתחזו אלי. חוצפה. סקטומסמפרה נוצר עקב פרץ כעס עמוק שנגרם בגלל חבורת אידיוטים, ואני מעדיף לא לפרט יותר. אכן, ילדות מאוד קשה ועשוקה, המשחר היחיד שהורשתי לשחק בו היה- גוגו, וזה היה ממש נורא לחיות בצילה, כי כולם תמיד זכרו לה את ההפסד הגדול שהביא להדחתה מהנבחרת, וכולם ממש ביישו ואתי בגלל זה. עונש חביב- קללת קרושיאטוס חביבה, זה עונג לראות אחרים סובלים. ואני לא יכול לציין פרטים כי לא עשיתי את זה עד עכשיו. נושא העונש החביב- כל שרץ שאי פעם הציק לי. מסר לתלמידי הוגוורטוס- אין. אני לא התעללתי במוגלגים כל השנים כי לא רציתי. ועכשיו כשדמבלדור מת אני מאמין שאצטרך לעשות דברים כאלו מכורח המציאות. חוויה מסעירה- אני לא יכול למסור מידע על שירותיי אצל אדון האופל. הגדרת זמן שירותיי אצל אדון האופל- ואכל מוות. והדר, בכייף.

למעלה