פנימה.

אהמ.

א. זה לא עניינך. את העסקים שלי אני עושה בלעדיך. ב. רבתי עם דמבלדור? רענן את זכרוני בבקשה. ג. מה אני נראה לך?! ד. אני לא יכול להגיד.

אממ

א. אוקיי סבבי. ‏ב. האגריד סיפר להארי שהוא שמע [אותך (-;] את סנייפ ודמבלדור רבים ומתווכחים בניהם. ג. נראה לי שאתה מהטובים. ד. אוקיי סבבי.

Legato

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo210.gifאני רוצה לדעת

אם התחלת ללבוש משהו מתחת לגלימה אחרי התאונה עם ג'יימס וסיריוס בגיל 15 (צריך פירוט?) וגם: אם אי פעם פינטזת על תלמיד/ה ועל מי

רק טיפשים לא לומדים מטעויות.

ואני לא כזה. פינטזתי על תלמיד? בעודי מורה?
אני רוצה להבין, אני נראה לך כזה??

DoubleTrouble

New member
סנייפ אל תשקר

יש לך מישהי יש שם איזה אלף תלמידים בהוגוורטס חייב להיות לך מישהי שאתה מסתקל אליה אולי הרמיוני???? ומה אתה בידיוק לובש מתחת לגלימה???

skaramoosh

New member
שאלות

1. התעצבנת מזה שלהוא שמשחק אותך בסרט יש עיניים חומות ולא שחורות כמו שאמורות להיות לך? 2. באיזה ג'ל לשיער אתה משתמש? 4. את מי אתה הכי שונא מהקונדסאים? 5. האהבה הראשונה שלך 6. יכול להיות שיש משהו בינך לבין קרקרוף? 7. ההתעללות שלך בהארי... כוללת גם הטרדה אהמ מינית? 8. זה נכון שכשהיית ילד סבלת מהתעללות והלכת לפנימיה? 9. כמה זוגות תחתונים יש לך בארון? 10. כל כמה זמן אתה מכבס אותם?

על שאלה 2 אני יכול לענות לך

זה צואת עטלפים נוזלי. הסיבה שאני יודע היא, שאני וג'ורג' מוכרים לו את זה ואומרים לו שזה עשוי מעלי אקליפטוס מיוחדים.

skaramoosh

New member
אז זו הסיבה לאיך שהשיער שלו נראה!

למה הוא פרש מהפורום? בגלל שהוא ראה אותך פה?

אוקיי-

1. לא 2. עניתי כבר. 4. אני חושב שזה ברור. 5. לא עניינך. 6. אני לא הומו. 7. תשאל את עורך הדין שלי את השאלה הנ"ל. 8. אינ לא אחד שניתן להתעלל בו. 9. כמה שיותר. 10. אינ לא מכבס, יש לי כובסת.

Shiri from the block

Active member
יש לי שאלה חשובה. סנייפ, האם תתחתן איתי???../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif אני מאוהבת בך קשות!!!! אעשה לך את כל האוכלי מוות שתרצה!!!../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

למעלה