תיקון קטן וחשוב- משהו שחסר...
כתבת: "ו... תמיד כדאי להוסיף לטובה המירבית שלי / לטובתי העליונה, כדי בכל זאת לקבל את הטוב ביותר המתאים לי" אני חולק על דעתך.. או יותר נכון מוסיף לך..
לא מספיק לבקש בשביל עצמנו, אני כבר ממזמן לא מבקש רק בשביל עצמי ולא יודע איך.. חשוב מאוד מאוד לבקש את מה שטוב עבור
כולם! כי המשפט: "הכל קורה לטובה!" לא אומר הכל קורה לטובתך! אלא לטובת כולם! חשוב מאוד להבין שאנחנו רק חלק מהתמונה ולפעמים הסבל שלנו הוא האושר של אדם אחר, אם האם לא היתה סובלת את יסורי ההריון והלידה, איך היה נולד בנה שלבסוף מביא המון אושר? לפעמים אנחנו מקריבים כמה חלומות משלנו כדי שאחרים יוכלו להגשים את שלהם, חשוב להבין שאנחנו לא פה בעולם הזה לבד אלא
יחד! ואז זה הופך את העולם להרבה יותר יפה ומשמעותי.. זאת גם התשובה לטייס רוחני, כאשר אדם מבקש משהו חומרי מאלוהים- עדיף שלא יקבל אותו! המצב אכן יחמיר כי אם אדם שקוע בתשוקות חומריות, הוא כבר בדרך הלא נכונה ומחמיץ את הייעוד שלו! עלינו לשאוף להשיג מטרות רוחניות! לחפש את האהבה מעל לכל! עלינו לשאוף למטרות נעלות יותר מאשר דאגה לגוף ורצונותיו.. המטרה העילאית ביותר היא דאגה לאחרים, ומי שדואג לאחרים, אלוהים גם דואג לו.. כי אלוהים לא ישקיע בעץ תאנה עקר, אלא בעץ הפורה שמסגל להזין בעלי חיים ואנשים רבים! אנרגייה ומשאבים ניתנים לאלו שאכן מוכנים להשתמש בהם לטובת הכלל! אלו שרק חומדים לטובת עצמם- לא ידבקלו דבר, ואף מה שיש להם ילקח מהם! וזהו זה לנאום היומי..
המון אהבה! גיל