פנייה לעזרה.

magicgirl

New member
מניסיון...

את צריכה להתנהג הכי טבעי שיש ולהראות שהעובדה שאת אוהבת נשים לא משנה את הצורה שבה היית מלמדת אם לא היית לסבית . תתחילי ללמד ביד קצת יותר קשה... לא מקשיבים...שיצאו מהכיתה או איזה עונש אחר שמקובל היום בביתי ספר.. בהתחלה אולי תהיה "מגעילה" בעיניהם אבל אחרי שיתחילו לתת לך קצת כבוד בתור מורה ובתור בן אדם , תוכלי לשחרר קצת את ההדק. לגבי הבחורה קחי אותה לשיחה ...של מה המצב.. איך היא מרגישה ... מה המחשבות שלה... משם מהגיע שאם היא מתלבטת /מבולבלת אז היא תמיד יכולה לדבר איתך אבל בהבהרה ברורה שיש גבולות של מורה ותלמידה . (את תמיד יכולה "לזרוק" לה הערה שיש לך בת זוג) המון בהצלחה

almog tech

New member
יש מנהל מסויים בתיכון ידוע באזור השרון

שיצא מהארון וידוע כהומו ואף ידוע והוא מספר שחי עם בן זוג כבר כמה שנים. אני לא רואה שזה משפיע על המילה שלו בבית הספר מלבד ירידה פה ושם מצד התלמידים - אבל התלמידים ירדו עליו בכל מקרה, רק מחפשים סיבה. אותה הסיבה אצלך - תלמידים יפריעו הם רק צריכים סיבה. תציבי להם גבולות ותפעילי משמעת. תשתדלי להיות כמה שיותר יצירתית ושהנטיות שלך לא יהיו עניין מרכזי - לדעתי מה שאת עושה במיטה לא היה צריך לעניין את התלמידים אבל לספר זו הייתה ההחלטה שלך. בתור מתבגרים היית צריכה לדעת שהם יעשו מזה סיפור - זה התפקיד שלך כמורה להתמודד עם המצב ולהציב להם גבולות. להבהיר שנטייתך המינית לא משפיעה על תפקודך כמורה. בנוגע לתלמידה, האם יתכן מצב שהיא מנסה לפתות אותך כדי לבדוק את הגבולות שלך? תתעלמי - נפוץ שתלמידים נדלקים על המורים כבעלי סמכות

אביבקיץ

New member
../images/Emo31.gif לתפוז. למה זה עלה לדף הראשי????

ראיתם "ללסבית" אז חשבתם זה דיון מגניב? בשביל מה להביא לפורום בנושא חינוך את כל הסוטים מכל הפורומים האחרים? זה עזר לבחורה ששאלה? זה עזר לפורום שמנסה להיות נעים?

פלגיה

New member
לעניות דעתי

הרוב המוחלט של התשובות, גם אלה שהגיעו מן הדף הראשי, היו ענייניות אוהדות ומסייעות. רק מיעוט מן התשובות ניתן לשייך לקטגרויית "כל הסוטים מכל הפורומים האחרים".

ASAFFF41

New member
פיתרון

את צריכה שהתלמידים יהיו מרוכזים בלמידה ואז הנושא הזה לאט לאט ישכח. לדוגמא את יכולה לאמר שכל שלושה שיעורים לדוגמא יש בוחן. ככה התלמידים ירצו לקבל ציון טוב ויתעסקו יותר בשיעור. את לא צריכה לאמר שיש בוחן כל כמה ימים בגישה רעה או תוקפנית כדי שלא יחשבו שאת נגדם.

Master Stav

New member
למיטב הבנתי

נהגת נכון כאשר ענית את האמת עליך לשבת עם הנהלת בית הספרק ולקבל מהם גיבוי מלא את המפריענים בכיתה עליך להעניש ובחומרה מאחר ואלו של אמפריעים אינם אשמים בהתנהגות הנלוזה של חבריהם ו/או הגיבוי של הורים שנובע מבורות כול שכן טיפשות אי אפשר לחנך את כול העולםאפשר לנסות וראוי את אלו שמעוניינים ... שהיהי בהצלחה

tanor3

New member
אני סטרטית לחלוטין ואת לסבית לחלוטין וזו זהות

כמו שאני מרגישה נוח עם עצמי וזה לא עיניינו של אף אחד והזהות שלי לא עניינו של אף אחד כך את צריכה להרגיש לגבי זהותך. הם מרגישים את חולשתך אם תהיי חזקה ולויילית ותעבירי את דברייך בהומור ובביטחון הם יעברו למישהו אחר... לגבי הילדה אל תתיחסי אליה אלא אם היא תתקרב וזה קו אדום מבחינת המערכת!!!!!!!!!!!!!!1

למעלה