זו היתה בדיחה !!! עכשיו הבנתי ! *עכשיו זה הקטע שצוחקים???* גרובי יקרה, "עדיף לשתוק ולהיראות חכם ומאשר לפתוח את הפה ולהוכיח את ההיפך", ודי לחכימא ברמיזא. לילה טוב, עופר
הרי זה ידוע שאנשים שמנים הם גם טפשים לא מוצלחים, ובכלל, מי נתן להם רשיון לחיות בעולם הזה.... שמישהו יעשה משהו... ואם היית מסוגלת לקלוט היית יודעת לקרוא בין השורות ולהבין את הציניות אבל מה לעשות לפעמים אנשים יכולים להתעסק רק בירידות שטחיות, כי אין להם מספיק שכל להבין ציניות שלא לדבר על לייצר אותה.
מי את חושבת שאת?! אני קראתי את ההתכתבות שלכן ועוד לא הבנתי מהי כל האגרסיביות שהפנתה כלפי GroovyGirl, היא לא אמרה שום דבר על כך ששמנים הם טיפשים או "שאין להם רישיון לחיות בעולם הזה" כדברייך, היא רק אמרה שעם כל הדיבורים האלו על המראה אתן רק פוגעות בעצמכן יותר, אין אף אדם רזה שאי פעם פגשתי (רזה לא כמו דוגמנים), שכל הזמן אומר לעצמו "אני יפה, אני יפה...". אז אל תתנפלו עליה ואולי תקשיבו לעצתה כי היא באמת יכולה לעזור לכם...
כל פעם מחדש אתם נותנים לאנשים האלו פתחון פה???? אתם לא קולטים שעד שלא תתעלמו לחלוטין מכל ההודעות הדביליות שלהם, הם ימשיכו לכתוב כאן??? אין דבר יותר מעליב מזה שאף אחד לא מתיחס להודעות שלך וככה צריך לנהוג עם חסרי הבינה האלו שכל המטרה שלהם היא להעליב את אנשי הפורום, לריב איתם ובכך להפיג את השיעמום שלהם ולהגיש יותר טוב עם רגשי הנחיתות הפרטי שלהם. תעשו לי טובה אישית ת ת ע ל מ ו ל ח ל ו ט י ן