פנייה אליכן

GroovyGirl

New member
פנייה אליכן

הודעה לכל אלה שחושבות ששמנות הן יפות... ובכן יש נשים יפות ויש נשים לא יפות(רזות ושמנות זה לא משנה) בעבר הרחוק חשבו שנשים שמנות מסמלות פריון בריאות ויופי, והיום הדברים השתנו (חשוב שתזכרו שמדובר בשנים שמנמנות ולא בהרי אדם ששוקלות 150קילו... ) היום כל מי שרזה כמו מקל ונראית כמו קולב נחשבת לשיא היופי- אותי אישית הדבר די מגעיל... עכשיו הפואנטה של כל מה שכתבתי- ברור שהנשים השמנות שכותבות כאן מרגישות רע עם הגוף שלהן , לא משנה גם אם תכתבו לי שאני טועה, עמוק בתוככן את בטוחות שאתן נראות רע, או לא טוב מספיק, אחרת לא הייתן עסוקות בלשכנע את עצמכן ששמן זה יפה או שאתן שלמות עם הגוף שלכן, כי אם הייתן חושבות ככה לא הייתן עסוקות כ"כ בלהראות את זה... אני לא אומרת שכל אישה צריכה לשקול 40 קילו ולהיות מטר שמונים, אבל כמעט כל אחת יודעת שהמשקל האידיאלי הוא 10 קילו פחות הגובה... (לדוגמה מישהי מטר שישים כדי להיראות טוב צריכה לשקול 50 קילו)אז קחו את עצמכן בידים לכבוד הקיץ תורידו כמה קילו ותראו טוב בביקני שתקנו לכן, זאת ההרגשה הכי טובה בעולם להיראות טוב בביקיני במקום להסתיר את הגוף שלך בבדים ובטוניקות..... לא צודקת?

לרדת במשקל?

WOW איך לא חשבנו על זה אף פעם? תודה רבה לך שהואלת לבוא ולהסביר לנו שכדאי לרדת במשקל! מי שקורא לאשה ששוקלת 150 ק"ג *הר אדם* הוא בעצמו הר של בורות ולא ראוי לתגובה ענינית.

GroovyGirl

New member
מה את סתומה או משהו ?

אני לא בורה! סליחה.... מי שהגיעה למצב שהיא שוקלת כ"כ הרבה היא הבורה!!!! חוצמזה לא דברתי בפנייה שלי על נשים שרוצות לרדת במשקל אלא על נשים שאומרות שהן שלמות עם הגוף שלהן ובעצם הן לא... אולי כדאי שתתחילי ללמוד לקרוא מבעד למפלי השומן שלך ....
אולי העובדה שאת שמנה גרמה לך לתסכול ולרדת על אנשים תמימים שרק רצו לחלוק את דעתם בפורום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אז קחי רגיעון של הדס או משהו- וממחר דיאטה.....

ילדה תרגעי קודם כל

היא ענתה לך בצורה נאותה, ואת זאת שהתנפלת עלייה כמו ילדה. אז את הרגיעון את היחידה שצריכה לקחת פה. ואת לא אלוהים שתקבעי לאנשים מה הם חושבים. אז את הדעות הקדומות שלך תקחי מפה וטוסי כי את לא רצויה. את לא תהרסי את האווירה הנעימה שיש לנו פה. כי "פניני החוכמה שלך" הם ממש לא חוכמה. אל תנסי לשחק אותה פסיכולוגית קחי את הצעות שלך ששוות שקל למקום אחר שלום ולא להתראות

GroovyGirl

New member
אני דווקא מאוד רגועה

מי אמר שאני אלוהים? בטח שאני לא כי אני ממש לא מאמינה בו .... אבל אני לא נכנסת לקטעים דתיים כאן... כי זה לא הפורום הזה.... האישה או מי שזה לא יהיה שענתה לי לא ענתה לי בצורה נאותה אלא בציניות חריפה... אני לא קובעת דיעות של אנשים... על איזו דיעות קדומות את מדברת בכלל?! מי שיחק אותה פסיכולוגית? אבל את יודעת מה? את זקוקה לאחת! אני רק ניסיתי להיות נחמדה ולכתוב את דעתי... ואנשים כמוך הופכים את המקום הזה ללא נעים ... אז שקט והעצות שלי שוות הרבה כי אתן סתם מרגישות רע ומוציאות את זה על מבקרים תמימים בפורום.. אז תאכלו איזה משהו שישכיח מכן את השנאה העצמית- אופס עליתי על נקודה רגישה?! לא אכפת לי

את ????רגועה?????

הצחקת אותי חחחחחחחחחחחחחחח חמדוה אני אוכל ואשתה כמה שמתחשק לי ואת האחרונה שיושבת לי על הלב את ממש לא מדגדגת לי.. תראי איך את עונה את חוזרת על משפטים של אחרים תוקפת כמו לא יודעת מה. מאשימה האשמות חסרות בסיס. אז אל תגידי לי שתקפו אותך, כי כנראה את לא יודעת לקרוא. את עונה בשאלה על השאלה. אז החכמה פה זו לא את. זה שלאנשים טוב כנראה כואב לך אז פשוט תתעופפי מפה טוב לנו אנחנו אוהבים לאכול זה על חשבוננו, אז תחזרי מאיפה שבאת ולא לא עלית על נקודה רגישה שלי אני עליתי על שלך. על הטיפשות שלך

alice21

New member
חחחחח

יש לך כנראה שנאה לגוף שלך וביקורת עצמית ולכן את גם מבקרת אנשים אחרים את רוצה להרגיש "רזה" על חשבון אנשים פה בפורום

רוזאן

New member
ניסית להיות נחמדה?

לא ניסית להיות נחמדה כי את לא נחמדה באופי שלך את מסתובבת בכל הפורומים וזורעת רעל וביקורת סתמית וטיפשית אז עופי מפה ומהר! אני באמת הולכת לאכול משהו ובינתיים תמשיכי את לאכול את הלב שלך

GroovyGirl

New member
את לא מכירה אותי

אז איך את יודעת אם אני נחמדה או לא????.... מישהו שאל אותך בכלל???

ג נ ד ל ף

New member
150 ק"ג זה כן הר-אדם!

GroovyGirl את בסדר. יש כאן בחורות שמרוב ריגשי נחיתות הן מתנפלות על כל אחד. גם אני ספגתי את זה פעם. חוץ מזה שהפורום הזה - אותו אני מבקר בפעם השנייה - מבוקר קבוע ע"י 2-3 בנות שמחפשות איפה יש יותר מסכנות מהן. שמנות שלי - אתן הבורות ותתחילו בדיאטה. זו לא מילת גנאי - זו הבריאות שלכן. 150 ק"ג - אלוהים ישמור...

עופר 123

New member
מזל שיש לי מבחן בפסיכולוגיה...

ישנם אנשים הסובלים מרגשי נחיתות עזים, המחפשים "אובייקטים להתעללות", כדי שיוכלו לרדת עליהם, לנזוף בהם, ללעוג להם ולצחוק עליהם, כדי שיוכלו להרגיש טוב עם עצמם לאחר שמצאו מישהו "נחות" מהם. למזלנו קיימות דרכים לטפל ברגשי נחיתות, ואם אותם אנשים צריכים עזרה בטיפול ברגשות בעייתיים אלו אזי אנו כאן כדי לעזור להם. גם כאן, כרגיל, די לחכימא ברמיזא. שלכן/ם, עדיין עצבן מהמבחן המרגיז,
עופר

alice21

New member
לזה בידיוק התכוונתי

שהם מבקרות את עצמן, אז מחפשות ביקורת ל"שמנות מהן" כדי שיוכלו להרגיש "רזה" ליידן הן בהחלט סובלות מרגשי נחיתות ילדות מסכנות

גילה37

New member
גנדלף היקר ולכל המבקרים למינהם

הויכוח כאן הוא אכן לגיטימי אבל אני מעוניינת לדעת מה יש לאדם ששונא במקרה זה שמנות להיכנס לפורום של שמנות ויפות??????? אני לא אוהבת ספורט לעולם לא תיראו אותי בפורום ספורט... אני רק תוהה על כך. מעניין מה המשקל שלא יגרום לך לכתוב :" אלהים ישמור" ומי קובע אותו???? ד"א - דיעה אפשר להביע בכל צורה אבל אפשר עם טקט מסוים. והאמינו לי אני עומדת לחטוף על ההודעה הזו שלך גילה והמשך להיכנס לכאן ולהביע את דיעותיך, שאפילו שמנוגדות לרוב כאן אבל נשמח לקרוא אותן, אנו צריכים את הצד שכנגד.

GroovyGirl

New member
אתה ממש

צודק... הן מלאות בשנאה עצמית... וגם בחטיפי שוקולד לצורך העניין... יש להן בעיות והן מתנפלות על כל אזרח תמים שעובר לידן... הן באמת בורות ואין לי בעיה עם אוכל... תאכלו כל מה שבא לכן-במידה - אבל זה לא ענייני תמותו מהתקף לב או סתם תסבלו מטרשת עורקים!!!!! אתם זוכרים את המלחמה שנלחמו בסגריות בארה"ב? האנשים שנלחמו נצחו... עכשיו בארה"ב מתחילה המלחמה בהשמנת היתר שיש שם.. ההשמנה גם מתחילה כאן...

sherry 30

New member
גרובי וגנדלף ....

גרובי חמודה ... מי אמר שצריך להיות רזה כמו מקל בשביל ללכת עם ביקיני ....? ולמה את חושבת שכל השמנים ממורמרים ומרגישים רע או כמו שאמרת אוכלים בשביל להשכיח את השנאה העצמית ...? חשבת לרגע שאנחנו אוהבים לאכול כי זה טעים וזה מהנה... וכי יש לנו צורך לאכול כי רעבים.....? ושאולי ישנם אנשים שטוב להם איך שהם והם אוהבים את הגוף שלהם כמו שהוא....? לידיעתך ישנם אנשים רזים שלא טוב להם עם הגוף שלהם אז מה שנלך ונרד עליהם קצת ....? הפורום הזה לא נועד לבריחה מהמציאות ממש לא, הפורום הזה נועד לתת תמיכה ואהבה גם כשטוב וגם כשלא. וכל מה שתחליט אותה "הר אדם" (לפי דברייך) זהו שיקולה האישי בלבד .. ואנחנו פה בשבילה מקבלים אותה כמו שהיא ואוהבים אותה באותה מידה אם היא היתה שוקלת 30 ק"ג.. הרי מה שחשוב בחיים חמודה זה מיהו האדם ולא מראהו או משקלו... המשקל זה לא מה שעושה אותך ליותר טובה. חבל שאת חושבת כך אין לי מושג אם את שמנה רזה וזה לא קשור חמודה.. כי התוקפניות שלך כלפי חברי הפורום מראה שאת אדם ממורמר שאין לו מה לעשות בחיים חוץ מלחפש את מי להטריד....ולא מנסה לפגוע בך אם זה מה שחושבת.. גנדלף הנכבד .. אם אתה חושב כך על הפורום שלנו מדוע זה אתה מבקר בו שוב ? אנשים שלא אוהבים ו/או נהנים להיות במקום מסוים במקרה זה הפורום.. לא חוזרים שוב אלא ממשיכים הלאה....לא חושב?... שיהיה לכם אחלה ומקווה שתתחילו לאהוב יותר ולשמוח.... מספיק לנו המצב שאנו חיים היום מאשר לריב ביננו ועוד על שטויות כאלו ... ביי שרי

אני מעדיפה

מפלי שומן על מפלי טפשות. כנראה שלא נטלת היום את המנה היומית של רגיעון של הדס שאותו הצעת ב*פנייה זועמת* גם לחברה בפורום מחזות זמר. תתבגרי ילדה ואת תשומת הלב אל תחפשי כאן!

התוודות - "אני הר של שומן" !

כותבות שמנות- יקרות שלי, שלום רב ! יש לי התוודות מאוד קשה לספר לכן "אחיותיי" הטובות : אני הפכתי להיות שמנה מאוד, ואני מתביישת לצאת החוצה, מכיוון שפשוט ילדים מסתכלים, צוחקים, מצביעים ושורקים ! הווידוי: גובהי הוא 1.78 ומשקלי הוא ........ 47! בשנה שעברה, משקלי היה 45 ועליתי ב- 2 קילוגרם . אני כל- כך מתביישת . אני אבין אם לא תרצו להגיב לי, עקב הבושה לדבר עם בת כה שמנה !

למעלה