פניה לשר התחבורה

פניה לשר התחבורה

אנא הוצא חוק שבקיץ נשים עם מחשוף ושדיים בחוץ או עם מיני לא יישבו מאחרי הנהגים או בצדדים. אתמול כמעט נדרסו:כלב,זקן וילד מנהגים כאלה. ואם אפשר גם שלא יעמדו ליד הנהג בנסיעה וידברו איתו. הנהג צריך להיות מרוכז בנסיעה ואם עולה מישהו חשוד הוא לא ישים לב. אני מזמין אותן לשבת לידי.תמיד יש מקום לידי. אני מבטיח שלא אחטט באף בנסיעה או אתקע קרפסים או גזים והידים שלי לא יהיו מונחות על בין רגליי.

טאKילה

New member
פניה לשר התחבורה..|הזהרה|

אנא הוצא חוק שבכל העונות בעלים יפסיקו לשלוח ידיים לגופה של האישה הנוהגת,בגלל ליטופים בנהיגה היא מתבלבלת וכמעט דרסה כלב,זקן וילד. אם אפשר שלא ישבו בעלים ליד הנשים כשהן נוהגות ויפסיקו להחליף הילוך ולתת הוראות איך לנהוג. מבטיחה לא לחטט באף ברמזור בעצם לא מחטטת חח
לא מוציאה נפיחות חחחחחחחחחחח גבר הרגת אותי ירוע אחד..

kuzary

New member
יקירתי ../images/Emo99.gif

ראיתי אותך בעוברך במעבר החציה בדל חולצתך התנופף על חזך מכנסיך בקושי כיסו את ישבנך ואני יושב המכונית הלוהטת זעה ניגרת על מצחי לתוך עיני. האם זה אור ירוק או שמא אור אדום ברמזור האצתי במהירות כדי לעקוב אחריך כמעט נדרסו זקן, ילד וכלב ואת נעלמת בינות לקהל אייך?????

טאKילה

New member
כוזרי..../images/Emo9.gif

מה אתם חושבים לכם הגברים, כשעובר איזה חתיך ההגה לא מתפתל בידיי אני מדמיינת איך אני גוררת אותו לפינה חשוכה, חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחה תפסיקו להאשים את הבנות,הרי אתם אוהבים אותן מגרות מתגרות, והמצחיק את האישה שאיתכם אתם מעדיפים חסודה עטופה בשטריימלך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

טאקי-נסיעה טובה.

לפני שאשתי נוהגת ואני לצידה( לפעמים)קורא את תפילת הדרך. מיד עם הנסיעה עוצם עיניים,לפעמים שוכב בבג'ז מה שבטוח. יש קוים לבנים על הכביש והיא בוחרת לנסוע עליהם לא מצידם. אני אומר לה שבמיטה תהיה עליי אבל עכשיו בדרך תהיה בצד. לפעמים אנחנו נוסעים בכביש ריק אין מאחור אף רכב אבל היא מאותתת לעקוף מישהו שלפנינו.אני אומר לה לא חבל על ידית האיתותים.אם יתקלקל זה עולה הרבה כסף להחליף.לפעמים מישהו נוסע לאט והיא אחריו.טוב צפצפי אני אומר לה ומנסה לצפור אבל היא תופסת את היד שלי ואם הוא ייצא עם סכין או אקדח אומרת לי.אז מה אני אומר את נוהגת לא?

mr_lonely

New member
תראי, אני אפתור לך את הבעיה !

אם אני הוא העובר...אני מרשה לך לגרור אותי לפינה חשוכה...

mr_lonely

New member
אני מסכים עם טאקילה !

אנא הוצא חוק שבכל העונות בעלים יפסיקו לשלוח ידיים לגופה של האישה הנוהגת,בגלל ליטופים בנהיגה אני מתבלבל וכועס על בעלה, וחושב לעצמי: גם אני רוצה...גם אני רוצה...ואני מתבלבל וכמעט דורס כלב,זקן וילד. שלא לדבר על המבטים של זו שיושבת לצידי... אם אפשר שלא ישבו בעלים ליד הנשים כשהן נוהגות ואז אני אוכל להשקיף עליהן ביתר קלות... ובאשר אליי...גם אני אשב מאחור...גם כך ...אני רואה היטב את חמוקיה ומחשופיה של זוגתי ....

טאKילה

New member
לונלי אויי לך../images/Emo12.gif

אם לא תסכים איתי חחחחחחחח
געגעתי אליך הלו..

mr_lonely

New member
../images/Emo6.gifלמה ליידך ? למה ?

תתרכז בנהיגה ! שישבו ליידי...אני ממילא יושב מאחור...

תנחומי - הצלחת להצחיק אותי

אין הרבה דברים בחיים שגורמים לי באמת לצחוק או להעלות חיוך מאוזן לאוזן אתה הצלחת

Mוניk

New member
פניה לשר התחבורה

אנא הוצא חוק שגברים יסעו בתחבורה ציבורית בלבד ככה יפסיקו לזיין לנו ת'מוח בשעת נהיגה ומיצדי שיעמדו בתחנה אוטובוס' מוניות, ורכבת ישראל ויחחטו באף עד זוב דמ או......... עד שתצא להם פלולעע ענקית במערות האפ , חחחה מעעעעע לא מספיק לכם בבית טפי עיסיע עיניים מתפזרות יס לכמ אני
מפיתומ לא שובניסטית אני אוהבתותכם היקקקק
הלוווו אני עצבנית ניכנס בי רוכב אופנוע חצוף אסססססססס פקשה תרגיעו ומיום רביעי אני בלי רכב לשבוע ככה אתם מרוצים עמממממוווותתתת נה ני דיגידם דיגידם

למעלה