אני לא לגמרי מסכים בקשר למשהו
קודם כל אני חושב שאתה עושה עבודה טובה כמנהל ואני מסכים עם רוב הדברים שכתבת (אין לי מושג מה היה עם קרמר אז לא אתייחס לכך). מה שמציק לי קצת זה ההתעקשות שלך לא לאפשר שיחות על הטורניר האולימפי. באופן כללי אני חושב שהתערבות בנושאי השיחה של הפורום צריכה להיות מינימלית. אני מרבה להגיב בעיקר כשזה לא נוגע ל-NBA כי כפי שכתבתי בעבר אני מבין מאוד קטן ביחס לחברים כאן, כך שבד"כ אני מעדיף ללמוד ולהיות משתתף פסיבי. אם מישהו יעיר לי כשאני חופר על פוליטיקה שזה לא מענייני הפורום, אני אבין. אבל הטורניר האולימפי? מה, לנתח סטטיסטיקות של הדרים טים זה בסדר, אבל אם פתאום בא לי להגיד (באותו הקשר) משהו על נבחרת ספרד אני צריך לעבור לפורום כדורסל? בכל זאת, גם אם זה לא NBA ומכללות הקשר הוא די ישיר. ובאופן כללי אני חושב ש"אל תדברו על זה בפורום הזה" צריכה להיות בקשה שמשתמשים בה לעתים רחוקות. במיוחד לאור העובדה שאנחנו בפגרה ב-NBA כך שמעבר לשמועות מופרכות על טריידים לא הגיוניים אין לנו הרבה מה לעשות, וכולנו מאוד נרגשים ומחכים לראות מה יקרה באולימיפאדה... בקיצור, הטורניר האולימפי זה הדבר היחיד שמעניין אותי כרגע, כדורסלוייז וחבל לי שאתה לא מרשה לדבר על זה כאן, במיוחד לאור העובדה שברור שהאמריקאים הם הדבר המעניין ביותר בטורניר הזה.