פניה לגולשים + עדכון

OrEl74

Well-known member
מנהל
פניה לגולשים + עדכון

ראשית אפתח בכך שאידע אתכם בדבר חסימתו של מה ישראל קרמר לתקופה מוגבלת של עד שבוע (אולי אחוס עליו ואתן לו חנינה מוקדמת). אני לא יודע עם ההתנהגות המשונה שלו בימים האחרונים היתה סוג של בדיחה או משהו שנעשה בתום לב והאמת שזה לא כזה מעניין אותי, ברגע שזה מטריד את הגולשים אני חייב לעשות משהו ואני מאוד מקווה שהוא ילמד את הלקח הנדרש. אני שונא את תפקיד הגננת אבל לפעמים פשוט אין ברירה. ברצוני לפנות אלייכם במספר דברים: 1. תרבות הדיון: כמו בכל פורום שמכבד את עצמו גם בפורום זה קיימת תרבות דיון מינמלית והערות כגון "אתה לא מבין כלום" או "מה אתה מקשקש" אינן נחשבות כחלק מתרבות הדיון הזאת ולרוב נתפשות כהתנשאות ושחצנות. ייתכן מאוד שגולש מסויים מתמצא פחות מכם אבל זאת לא סיבה לצחוק עליו, אחרי הכל אנחנו כאן בכדי ללמוד אחד מהשני ולא להשוויץ בידע שלנו על פני אחרים. אני למשל לא מתמצא בכלל בכל מה שקשור לתקרות השכר וכו' ולכן כל הודעה של עבוד וסלים וארזה בנושא זה הן בשבילי מקור לידע ובוודאי שלא אנסה לתקן אותם במקומות שאני לא מבין בהם. באותה מידה אני משוכנע שאני יכולל להחכים גולשים אחרים בנושאים שאני מבין בהם קצת יותר (בעיקר בכל הקשור לשנות התשעים העליזות) ואני מצפה שיקשיבו למה שיש לי להגיד ושילמדו מהדברים שאני יודע. אנא שימרו על דיון בצורה נאותה ואפילו אם אתם מתעצבנים מאיזה "קשקוש" שגולש אחר כתב אז פשוט תתקנו אותו ותעמידו אותו על טעותו או שתתעלמו. 2. הנבחרת האמריקאית: הפורום הזה לא הוקם במטרה לפגוע בפורום הכדורסל ונושא נבחרות, והאלימפיאדה שייכים לפורום הכדורסל ועל הדיונים בנושא המשחקים להתקיים שם. ניתן לדון פה על הופעה כזאת או אחרת של שחקני ארה"ב ועל איכותה של הנבחרת ושחקניה (כי בכל זאת מדובר בשחקני NBA) אבל את דיוני המשחקים והניתוחים השונים אנא תעשו בפורום המתאים בדיוק כפי שיקרה עם שאר הנבחרות המשתתפות בטורניר האולימפי, במובן הזה הנבחרת האמריקאית לא יוצאת דופן מהנבחרות האחרות. 3. "טוב למה את חוזרת על כל דבר פעמיים?":לא אחת קורה שגולש מסויים חוזר שוב ושוב על הודעה מסויימת בכדי להדגיש נקודה מסויימת (ולא מדובר רק בישראל קרמר). אני לא רואה שום סיבה "לחפור" לשאר חברי הפורום בדעותייכם, מספיק שכתבתם את מה שיש לכם לכתוב פעם אחת, אנשים קוראים ומפנימים ואם הם רוצים הם מגיבים, זה שתחזרו על דעתכם השכם וערב לא ממש יעוזר וסביר להניח שרק ייצור אנטי מסויים אז למה לעצבן סתם? זהו רבותי, אני מקווה שהמסרים האלה יקלטו ושהאווירה תהיה קצת יותר חביבבה בהמשך, מן הסתם יש במדינה הזאת דברים יותר חשובים להתעצבן בגללם (תשאלו ת'פילים בספארי) שתהיה לכולנו שבת כייפית ורגועה

Malcolm X

New member
שאלה לגבי הנבחרת האמריקאית

סתם מתוך סקרנות, איזה חלק מהדרים-טים קשור לאירופה? מסכים שנבחרות שאר העולם זה משהו אחר, אבל למה שחקני נבא טהורים לא שייכים לכאן? כשהדוקטור למשל פותח דיון על הדרים טים...זה ארה"ב ונבא טהור...הלא כך? אני לא כותב בקטע של ביקורת. באמת שואל מתוך סקרנות.

OrEl74

Well-known member
מנהל
כתבתי במפורש

דיונים על הדרים טים (אעלק) נטו בהחלט מקומם כאן אבל דיונים לגבי המשחקים עצמם ועל הטורניר האולימפי מקומם בפורום המקביל. אחרי הכל, הנבחרת לא משחקת נגע עצמה אלה נגד נבחרות אירופאיות וכו'...

Malcolm X

New member
מקובל. FAIR ENOUGH

נבחרות האחרות לא מעניינות אותי ממילא. LETS GO USA

Malcolm X

New member
הסר דאגה מליבך דוק

אני יודע שתראה את כל המשחקים בשידור חי וישיר אצלך...אבל אם תרצה לקרוא דיווחים פטריוטים בעברית עם דגש על שחקני הנבא של הדרים טים, אתה תרגיש בבית בהופס. אני מנצל את הנושא הזה כדי להזמין את כולכם להופס במהלך האולימפיאדה. נשתדל שהכל יהיה בזמן אמת. מדיניות בפורום הזה אני לא קובע. אבל בהופס נסקר את כל הנבחרות המובילות שיציגו שחקני נבא מובילים (ליטא וספרד יקבלו אקסטרה יחס). דשש מיוחד כמובן ניתן לדרים טים ולכוכבים שלה, שבמקרה הם גם כוכבים בנבא. עכברי נבא הולכים אחרי הכוכבים שלהם לפינה פינה בגלובוס!

מנחם לס

New member
טעות בידך!

אראה את סוף המשחקים (מה-19 לאוגוסט ואילך) בישראל! שלח לי מספרי טלפון שלך לספרשלי.קום

מנחם לס

New member
אני ינודע שבהופס מישהו אחר כותב בשמו לפעמים

אני יודע שבהופס ישנו מישהו אחר שכותב דברים לא יפים בשמו.אני לא מכיר את ישראל קרמר אבל הוא נשמע לי כבחור דתי מסור, איכותי, ותרבותי, אפילו שלעתים הוא כותב ושואל יותר מדי!

ikrmr

New member
היה מדובר בבדיחה שהייתה מוגזמת

בס"ד כמעט לכל אחד שבחר בשחקנים האהובים עליו ולא כלל את ג'ורדן, מג'יק ובירד או חלק מהם כתבתי "אי אפשר בלי...", "איך אפשר לוותר על..." וכו', ויצא שביצעת השתלטות עוינת על השרשור של "השחקנים האהובים עליכם" וכתבתי כ-60 תגובות מתוך כ-130 בשיאו של השרשור. יש לציין שהיה דבר נוסף שהכעיס את העורך וזה שלפחות בוויכוח אחד התווכחתי וחזרתי על טענתי כמה פעמים, מה שהשני לא קיבל לחלוטין. וזה במקרה של אור עמית שכתב שהוא אוהב את כריס מאלין, ולגבי זה עצמו אין לי בעיה ובפרט שמדובר בשחקן מצוין, אך לאחר שכתבתי לו שהסיבות שהוא אוהב בגללן את מאלין (קליעה מעולה ושהיה כוכב למרות נחיתות פיזית) קיימות בבירד אף יותר שהייתה לו קליעה מעולה לא פחות והוא היה כוכב גדול יותר ממאלין למרות הנחיתות הפיזית, אז הוא ענה שהוא לא סובל/מתעב את בירד ואת הסלטיקס של שנות השמונים ושמשחקו של בירד היה בלי כל השראה. עניתי לו על כך שגם אם סגנונו היה של "בא לעבודה", גאונות המשחק שלו עם מסירות מרהיבות הוינריות שלו עם סלים מדהימים הם בהחלט מעוררי השראה. הוויכוח נפסק עקב חסימתי.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אבל זאת לא הנקודה

פעמים רבות אנחנו מתחברים לשחקן מסויים לא רק בגלל היכולות שלו אלה גם בגלל האישיות שלו ומה שהוא מקרין כלפי חוץ. אולי אור עמית מתחבר יותר לאישיות השיכורה של מאלין מאשר לחביבות של בירד?

OrEl74

Well-known member
מנהל
למה לא?

אתה יודע כמה אנשים חושבים שגו'רדן הוא הטוב מכולם אבל עדיין לא סובלים אותו בגלל האישיות שלו?

ikrmr

New member
איזו אישיות? מה הבעיה באישיות של ג'ורדן?

בס"ד בארי הוא דוגמה לאישיות שלילית שחצנית ובלתי נסבלת, אך לא ג'ורדן. הוא בכלל לא היה כמו בארי.

OrEl74

Well-known member
מנהל
זה מה שאתה חושב

אבל אחרים יכולים לחשוב אחרת. לצרוך העניין, גם אני חושב שהוא טיפוס דיי שחצן, ותאמין לי שאם אני אומר את זה אז כנראה שהוא באמת כזה

ikrmr

New member
במה התבטאה השחצנות שלו? אני מאמין לעובדות!

בס"ד סתם למי שטוען טענה כזו איני מאמין. אני מאמין שטענה כזו מגובה בעובדות ובהוכחות עובדתיות ובהוכחות מציאותיות או לפחות אחת משלוש האפשרויות הללו.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אז אני אספר לך...

השחצנות והשטלתנות של ג'ורדן הגיע בעיקר בקדנציה השניה שלו בבולס. בקדניצה הראשונה הוא היה הרבה יותר מתון ותמיד נתן לחברים שלו לקבוצה את המקום שלהם. אחרי החזרה מהפרישה העניין הזה של "הכי טוב בכל הזמנים" קצת עלה לו לראש וראות את זה הייטב על המגרש, למשל: באחד מהמשחקים בגמר נגד יוטה פיפן לקח שלשה דיי מטורפת כמה שניות לסיום אחד מהרבעי. הכדור נכנס אבל ג'ורדן יצא מכליו ועל הספסל ראו אותו צורח על פיפן על כך שהוא לא מסר לו את הכדור. ישנם מלא סיפורים לגבי ההתנהלות שלו בתקופה בוושינגטון ועל כך שבשלב מסויים השחקנים בראשותו של סטאקהאוז עשו עליו חרם ולמעשה טירפדו בכוונה את העליה של וושינגטון לפלייאוף. לאחר מכן הוא פוטר מתפקידו כמנכל הוויזארדס והבעלים טען שג'ורדן נוהג בשחצנות כלפי השחקנים ומוריד להם את הביטחון ואף גורם להתלהטות הרוחות באימונים. אין מה לעשות, זה ג'ורדן..הוא לא תמיד היה איש חביב אבל כנראה שזה גם מה שהבדיל אותו מכל השאר. ג'ורדן רצה שלמות תמיד ומכל אחד בדיוק כפי שהיא דרש את זה מעצמו. רק שלפעמים זה היה קצת מוגזם.

ikrmr

New member
קיבלתי, אך לשיטתי לתעב זה בכל זאת מוגזם

בס"ד בסך הכל לתעב, עם כל דברים כגון מה שאמרת, זה קצת מוגזם.

למעלה