פניה לגולשים + עדכון

OrEl74

Well-known member
מנהל
עם זה אני מסכים

לתעב זו מילה חזקה מידי.

מנחם לס

New member
תמשיך לכתוב כפי שנראה לך

תמשיך לכתוב כפי שנראה לך. לכן קיים פורום. ואם העורך חוסם אותך, יש ברוך השם פורומים אחרים על הנבא!

OrEl74

Well-known member
מנהל
הוא יכול לכתוב כפי שנראה לו

אבל זה לא אומר שהוא לא יחסם שוב אם יהיה צורך בכך. בסה"כ מדובר בבחור נבון שבא לפה כדי להינות אבל אם זה פוגע בהנאה של אחרים מן הסתם תפקידי הוא למנוע את זה. בשביל מה שמו לשוטר כובע? בשביל לראות לא?

ikrmr

New member
לגבי שאלות יותר מדי...

בס"ד אני שואל מה שלא ברור לי ומה שאני לא מבין. אם היו פחות דברים כאלו, הייתי שואל פחות. אתה עונה על מה שאתה מחליט ומה שנראה לך, אבל אני כמובן שואל לפי מה שנראה לי שצריך לשאול!

מנחם לס

New member
לי אין כל בעייה עם שאלותיך

תשאל כל מה שבא לך. זאת זכותך. אני אענה רק על שאלות שאני יכול לענות עליהן, או שלדעתי הן קוראות לתשובה. אחרת אני פשוט לא מגיב!

ikrmr

New member
בקשר לשאלה שענית אליה במאמר על מרביץ'

בס"ד רציתי להגיב בעניין זה כי משהו לא היה ברור לי, ולא הצלחתי לשלוח תגובה: קיבלתי הודעת שגיאה וההודעה לא נקלטה. מה שלא הבנתי הוא כי כידוע גם שחקנים כמו למשל ג'ורדן, מג'יק, בירד וקוזי, היו גאוניים, כך שמה ההבדל בין הגאוניות של מרביץ' שאמרת שרק אותו אתה יכול לתאר, לבין הגאוניות שלהם?

../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif החסימה של קרמר הייתה מיותרת לטעמי...

עברתי על השירשור שהוא "כביכול" הציק לחברי הפורום. לא קצת נסחפנו חסימה? אוקי אז הוא טיפה הגזים עם הביקורת וטיפה פגם בחופש הבחירה. אבל בגלל זה לחסום לשבוע? מוגזם מאוד לטעמי. סך הכל ישראל חבר פורום נהדר,מאוד מנומס ומכבד,ומוסיף לא מעט צבע לפורום. לדעתי בקשה נחמדה במסרים הייתה יכולה להספיק,לא נראה לי שמדובר פה באיזה טרול שלא יקשיב. לגבי על השאר אני מסכים. מאז החיבור עם הופס הפורום הפך לזירת איגרוף,כל אחד מנסה להתנגח בשני,קרבות אגו בכל מקום,לא ממש נחמד. מה שכן יהיה נכון להרגיע באמת עם כל הדרים טים,נבחרת ארה"ב,ודיונים על ארה"ב כמדינה וכעם. עם כל הכבוד לפטריוטיות של מנחם לס,זה עדיין פורום NBA ומכללות. בשורה התחתונה ישר כוח

OrEl74

Well-known member
מנהל
עברת על השירשור לפני או אחרי הסינון?

אתה מודע לכך שמחקתי מהשירשור הזה 40 (!!!) הודעות שלו שכולן מסתכמות ב"איך לא בחרת בג'ורדן בירד ומג'יק"?

אני לא לגמרי מסכים בקשר למשהו

קודם כל אני חושב שאתה עושה עבודה טובה כמנהל ואני מסכים עם רוב הדברים שכתבת (אין לי מושג מה היה עם קרמר אז לא אתייחס לכך). מה שמציק לי קצת זה ההתעקשות שלך לא לאפשר שיחות על הטורניר האולימפי. באופן כללי אני חושב שהתערבות בנושאי השיחה של הפורום צריכה להיות מינימלית. אני מרבה להגיב בעיקר כשזה לא נוגע ל-NBA כי כפי שכתבתי בעבר אני מבין מאוד קטן ביחס לחברים כאן, כך שבד"כ אני מעדיף ללמוד ולהיות משתתף פסיבי. אם מישהו יעיר לי כשאני חופר על פוליטיקה שזה לא מענייני הפורום, אני אבין. אבל הטורניר האולימפי? מה, לנתח סטטיסטיקות של הדרים טים זה בסדר, אבל אם פתאום בא לי להגיד (באותו הקשר) משהו על נבחרת ספרד אני צריך לעבור לפורום כדורסל? בכל זאת, גם אם זה לא NBA ומכללות הקשר הוא די ישיר. ובאופן כללי אני חושב ש"אל תדברו על זה בפורום הזה" צריכה להיות בקשה שמשתמשים בה לעתים רחוקות. במיוחד לאור העובדה שאנחנו בפגרה ב-NBA כך שמעבר לשמועות מופרכות על טריידים לא הגיוניים אין לנו הרבה מה לעשות, וכולנו מאוד נרגשים ומחכים לראות מה יקרה באולימיפאדה... בקיצור, הטורניר האולימפי זה הדבר היחיד שמעניין אותי כרגע, כדורסלוייז וחבל לי שאתה לא מרשה לדבר על זה כאן, במיוחד לאור העובדה שברור שהאמריקאים הם הדבר המעניין ביותר בטורניר הזה.

ובנוגע לקרמר

עכשיו קראתי את השירשור. אני מאמין לך שזה היה הרבה יותר גרוע לפני הסינון, אבל הוא עדין לא עושה רושם של אדם ראוי לחסימה. קודם כל, תודו שזה די מצחיק מה שהולך שם. בכלל, נראה לי שיהיה הרבה יותר נחמד להתייחס בהומור לדברים האלו. דבר שני, אני לא יודע אם עשית את זה, אבל קשה לי להאמין שאיום בחסימה לא היה עושה את העבודה... ולפני האיום הערה בפרטי עם דרישה שיפסיק. סה"כ עושה רושם שה-NBA מאוד חשוב לו וקצת חבל לקחת לו את האפשרות לדבר על זה לא?

Or Amit

New member
איום בחסימה לא עשה את העבודה.

היה איום על גבי הפורום. קרמר הגיב להודעה הזו (כך שאי אפשר לטעות ולחשוב שהוא לא ראה אותה) והוא המשיך להציף את השרשור. בהומור? אני יודע שלא מעט גולשים כאן קיבלו עצבים מההודעות שלו. אני חושב שחסימה זמנית היא בהחלט מהלך נכון של ניר. הוא לא הגולש היחיד בפורום ויש גולשים שהנושא מפריע להם. ניתנה אזהרה. הוא לא הקשיב לה - והוא נושא ב"תוצאות". אסור לשכוח שזו חסימה זמנית, לתקופה של שבוע או פחות, ככה ש"לקחת לו את האפשרות לדבר על זה" היא הערה קצת מרחיקת לכת.

אוו קיי

לא ידעתי שזאת חסימה זמנית, ולא ידעתי שהיה היום. אם כך ניר צודק. וכן, זה שאנשים קיבלו עצבים זה טיפשי, ומכאן נובעות כל הבעיות של הפורום הזה. צריך לקחת בהומור, במיוחד שזה באמת היה די מצחיק.

Or Amit

New member
לטעמך

אני לא מצאתי שום דבר משעשע ב60 הודעות עם "אבל איך בירד, מג'יק וג'ורדן לא שם? הם הכי טובים אז אתה הכי אוהב אותם"

OrEl74

Well-known member
מנהל
אני מודע לבעיתיות של הנושא אבל בכל זאת

אני לא רוצה להרגיש שקיומו של הפורום הזה פוגע בפורום המקביל וכפי שציינתי זאת לא היתה המטרה שלשמה הוא הוקם. אני לא אמנע מכם לכתוב בנושא הזה וכפי שוודאי שמת לב יש מעט מאוד צנזורה בפורום הזה. כל מה שאני יכול לעשות זה לבקש מכם להשתדל להתייחס לנושאי הנבחרות בפרום הכדורסל ולא בגלל שאני לא רוצה שזה יהיה פה או שזה מעצבן אותי בדרך כלשהי אלה פשוט כי לדעתי לשם זה שייך. לגבי קרמר אני מודה שקשה לי מאוד להתמודד אם אדם שלא מוכן לקבל דעות של אחרים ומעניין אותו רק מה שהוא חושב (מוכר מהפורום המקביל לא?) אבל זאת לא עילה לחסימה. אבל כשגולש חוזר על אותה הודעה 40 (א-ר-ב-ע-י-ם) פעם זה כבר מציק ולא מצחיק, אם אני הייתי היחיד שחושב ככה אז מיילא אבל העירו לו הרבה אנשים ביומיים וחצי האלה והוא עדיין המשיך בשלו ובאחת מההודעות הוא אף כתב "אתה לא מבינים בדיחה". להציף את הפורום בהודעות מעצבנות זאת לא בדיחה בעיניי ואין לי כוונות לאפשר דבר כזה. מה קרמר הוזהר ולמרות זאת המשיך בשלו (בעניי זה רק מוכיח שהוא לא ממש מקשיב לדעות של אחרים) ולכן הוא נחסם. ככשהוא יחזור לפעילות בפורום אני מקווה שהוא יתפכח קצת, במידה ולא אני פשוט אאלץ לחסום אותו שוב. נ.ב תודה על המחמאות

OrEl74

Well-known member
מנהל
ישראל קרמר קיבל חנינה (פרס חתם)

התכתבתי איתו קצת והגענו להבנה הדדית, אני מקווה שעכשיו הוא ימתן את עצמו קצת, בסה"כ מדובר באדם דיי חביב

Malcolm X

New member
זה שהוא חתום לא מרגיע אותנו

החתימות שלו, במיוחד מהעשורים האחרונים, מובילות רק לאסונות

למעלה