פנטרה נאצים?

JOE KALIBER

New member
פנטרה נאצים?

או שזה הדבר הכי אידיוטי שסיפרו לי בחיים שלי?

PanterA-TomeR

New member
חבל...

לצערי הם נאצים ואני חושב שאסור לתמוך באומנים נאצים אבל כשזה מגיע ללהקה מדהימה וכישרונית פנטרה אין לי ברירה אני חייב להתעלם משורשי היהודים ולהקשיב למוזיקה שלהם ולהנות!

תחליט

או שאתה לא שם זין על הדעות של האמן ושומע כל מה שבא לך, או שאתה מתחיל להזהר ולנהל רשימות של להקות עם דעות שלא נראות לך ולא שומע אותן. אין כזה דבר אומן מוכשר מדי בשביל שדעותיו הנאציות לא יפריעו, או שכן, או שלא.

PanterA-TomeR

New member
זה חלקי...

זה שהאומנים נאצים זה אישי כי אני יהודי וזה יהיה צבוע לשמוע אותם אבל פנטרה יוצאי דופן...אבל אם האומן מייצג דעה פוליטית שאני לא מסכים איתה אני לא אפסיק לשמוע אותו כי זה לא משהו אישי כמו נאצי וכל עוד הוא יוצר מוזיקה יפה לא איכפת לי על מה הוא כותב...זה כמו שאני לא תמיד מסכים עם להקות שכותבות על גהנום כי לפעמים בטקסטים נהיים מטופשים אבל אני עדיין שומע אותם.

^pAin^

New member
פנטרה לא נאצים!!!

מה זה השטוייות האלו הם לא נאצים, זה סתם בדייחה גרוע. זה ברור שהם לא אין להם אפילו שיר אחד על שנאת ייהודים ובכלל הם היו בארץ אני חושב או שהיו אמורים לבוא

like_hell

New member
פנטרה לא נאצים ולפי מה שאני זוכרת

לסולן שלהם פיליפ יש שער

Bodom-child

New member
רגע, שאני אבין

השיער (או חוסר שיער) מצביע על עמדתו הגזענית של הבנאדם ? אם ככה אתם חושבים זה רע. רע מאוד

ed547

New member
לא הבנת את ההגדרה של סקינהד..

סקינהד זה אחד שמגלח את השיער שלו בדומה לפיליפ של פנטרה ומתחיל לחשוב שהוא הכי טוב בעולם ומרביץ לשחורים ולהומואים.

ed547

New member
לא הבנת את ההגדרה של סקינהד..

סקינהד זה אחד שמגלח את השיער שלו בדומה לפיליפ(למרות שאני לא חושב שהוא סקינהד) של פנטרה ומתחיל לחשוב שהוא הכי טוב בעולם ומרביץ לשחורים ולהומואים.

ממש לא...

מישהו אמר שפיליפ הוא שסקינהד לפי מה שאני זוכרת בקוובויז יש לו שער ארוך ... לא אמרנו,אני לא ידבר בשביל כולם אמרתי, שכולם ככה פשוט יש תנועה או קבוצה של אנשים שקוראים להם סקינהד שהם מגלחים את הראש שלהם והם נאצים .. וזו רק אחת מן הדברים שמאפינים אותם ..., יש לי ידיד שיש לו גלח והוא לא סקינהד אז באו נירגע לא הכללנו אף אחד... יש הרבה אנשים שלא מגלחים את הראש שהם והם גזעניים הומופוביים ואנטישמים... נ.ב: מישהו ראה אי פעם אמריקה X? -שרון-

ed547

New member
נאצים, שונאים שחורים הומואים ובעצם

נגד כל דבר ששונה מהם.. ובקוובויס יש לו שיער ארוך אבל הוא הסתפר אלא אם כן יש לי בעית ראייה ואני לא רואה את השער הארוך שלו בעטיפה של וולגר

ed547

New member
יש לי את הדיסק של רייז

vulgar display of power ובאמת הליריקה בודי נוגדת את הרעיון שהוא סקינהד..

לר רק פנטרה....

לא רק פנטרה היא להקה שהמון שומעים בארץ והיא נאצית....... יש את סלייר............. ועוד....................................................... מלא..

אוי נו באמת

סלייר לא נאצים, תפסיקו עם זה. וכשאתה אומר עוד מלא, מעניין אותי לראות אם תוכל לנקוב בשמות העוד מלא האלה.

Bodom-child

New member
כל שבועיים שלוש מגיע איזה מישהו

לפורום ואומר ממממ סלייר הם נאצים ומתלהב מזה בלי שהוא מבסס שום דבר כנ"ל לגבי פנתרה

למעלה