לצערי הם נאצים ואני חושב שאסור לתמוך באומנים נאצים אבל כשזה מגיע ללהקה מדהימה וכישרונית פנטרה אין לי ברירה אני חייב להתעלם משורשי היהודים ולהקשיב למוזיקה שלהם ולהנות!
או שאתה לא שם זין על הדעות של האמן ושומע כל מה שבא לך, או שאתה מתחיל להזהר ולנהל רשימות של להקות עם דעות שלא נראות לך ולא שומע אותן. אין כזה דבר אומן מוכשר מדי בשביל שדעותיו הנאציות לא יפריעו, או שכן, או שלא.
זה שהאומנים נאצים זה אישי כי אני יהודי וזה יהיה צבוע לשמוע אותם אבל פנטרה יוצאי דופן...אבל אם האומן מייצג דעה פוליטית שאני לא מסכים איתה אני לא אפסיק לשמוע אותו כי זה לא משהו אישי כמו נאצי וכל עוד הוא יוצר מוזיקה יפה לא איכפת לי על מה הוא כותב...זה כמו שאני לא תמיד מסכים עם להקות שכותבות על גהנום כי לפעמים בטקסטים נהיים מטופשים אבל אני עדיין שומע אותם.
מה זה השטוייות האלו הם לא נאצים, זה סתם בדייחה גרוע. זה ברור שהם לא אין להם אפילו שיר אחד על שנאת ייהודים ובכלל הם היו בארץ אני חושב או שהיו אמורים לבוא
מישהו אמר שפיליפ הוא שסקינהד לפי מה שאני זוכרת בקוובויז יש לו שער ארוך ... לא אמרנו,אני לא ידבר בשביל כולם אמרתי, שכולם ככה פשוט יש תנועה או קבוצה של אנשים שקוראים להם סקינהד שהם מגלחים את הראש שלהם והם נאצים .. וזו רק אחת מן הדברים שמאפינים אותם ..., יש לי ידיד שיש לו גלח והוא לא סקינהד אז באו נירגע לא הכללנו אף אחד... יש הרבה אנשים שלא מגלחים את הראש שהם והם גזעניים הומופוביים ואנטישמים... נ.ב: מישהו ראה אי פעם אמריקה X? -שרון-