פנטרה נאצים?

שלושה דברים.

דבר ראשון אני בת דבר שני, סלייר נאצים! ודבר שלישי, אני אל אמרתי שיש לי בעיה עם זה שאנשים שומעים את זה... גם החברים שלי שומעים אותם....

ed547

New member
נו אז במקום להגיד שהם נאצים כל הזמן

תגידי למה את חושבת שהם נאצים כמו שבודום אמר..

באמת

אולי כדאי שתגבי את טענותיך בנימוקים. ודרך אגב הייתי רוצה לשמוע על העוד מלא להקות נאציות ששומעים בארץ.

Flash_Gordon

New member
נאצים

לדעתי כל להקה ששרה בסגנון של פנטרה (אתם תקראו לזה מטאל או מה שלא יהיה אני אקרא לזה צרחות נאציות) הם נאצים. המוזיקה הזאת מייצגת בעיני נאציות לשמה. חוץ מזה זה מה שהולך במסיבות של ניאו נאצים.

Sham 69

New member
איזה שטויות יא אללה

אז אתה רוצה להגיד לי שאתה חושב שכל להקות הטראש הן נאציות?

יסלחו לי המנהלים בשנית

אבל את פשוט מדבר שטויות. איך אתה יכול להכליל על ז´אנר שלם ולהגיש שכל יוצריו נאצים? זאת בורות לשמה. מה גם שיודעי דבר יוכלו להגיד לך שהמוסיקה שהולכת אצל נאצים היא טכנו ו White Supremacy Rock שזה מעין פאנק רוק עם טקסטים נאציים.

Flash_Gordon

New member
אני מסכים שזאת בורות

אבל הם עדיין נאצים בשבילי. אני פשוט לא מבין מה טוב במוזיקה הזאת. מצטער.

להיות גאה בבורות...

זה דבר נוראי. אתה לא מבין מה טוב במוסיקה הזאת? המוסיקה הזאת? ועכשיו בגלל זה אתה אומר שכל יוצריה נאצים? אוקיי, אני לא אוהב את לד זפלין, אז אני לא מבין מה טוב במוסיקה הזאת ולד זפלין נאצים.

Flash_Gordon

New member
טוב כל אחד ודעותיו

אני לא בא לתקוף אותך רק לתת את דעתי. יכול להיות שסגנון המוזיקה הזה הוא מה שעושה לך את זה ולי לא. כל אחד חופשי לשמוע מה שהוא רוצה. על טעם ועל ריח.... וחוץ מזה אני סתם צוחק שאני אומר שכל היוצרים האלה הם נאצים.. זה באמת עושה לי קצת איזכור נאצי אבל לא יותר. פשוט לי זה נראה כמו בדיחה גדולה כזאת שאנשים שרים על אבדון ומוות והשטן וכו´. אני גם לא מבין את הקטע של פוגו: אתה בא לשמוע מוזיקה או ללכת מכות? למה לרוק של היום על סוגיו מתלווה הגישה של "נקרע לכם את הצורה"? למה במוזיקה מכל הדברים בעולם צריכה להיות אלימות? אל תראו את זה לא נכון אני לא מתחסד או משהו אבל יש לנו מספיק מלחמות מסביבנו אז אנחנו לא צריכים ללכת מכות בהופעות ולשרוף כל מה שנקרה לדרכנו(וודסטוק 99´). אבל אני לא בא לתקוף ולהעליב אף אחד אני מקווה שלקחתם את הדברים כאן כחומר למחשבה ולא כמלחמה.

ed547

New member
ומה עם טסטמנט?

אמרו שהגיטריסט שלהם לובש צלב קרס.. למרות שזה נראה לי סתם פוזה..

like_hell

New member
איכפת לכם כל כך אם הם נאצים?

מי ששומע אותם שומע אותם בגלל שהוא אוהב את המוזיקה שלהם ולא אכפת להם אם הם נאצים או לא...

למעלה