ההרצאה וההקרנה...
בקשר להרצאה... אני משוחדת, חברה טובה שלי הרצתה. אבל בכל מקרה היה טוב. קצת על העונות הראשונות, קצת על הכתיבה ועל התסריטאים. קצת על השחקנים, עם הערות שנונות מצד הקהל והמרצה. כמו שהרצאה בקונים צריכה להיות. ( כל ההרצאות בקונים שהייתי בהן הן כאלה וזה תמיד כיף!). היו ספוילרים הכרחיים להבנת הפרקים... מי שלא ראה עד פרק שבע בעונה שש שלא ימשיך. ( או לפחות ההמשך על אחריותו בלבד) טרה וווילו, דאון, המחשבה על גן עדן ועוד ספויילר ששכחתי. הפרקים.... היה כל כך כיף!!!!!!! ישבתי בשורה ראשונה מסתמכת בעיקר על האוזניים ופחות על התרגום ( מי שתרגם קבלו ח"ח על עבודה יפה וקשה !). חברים ומכרים סביבי, כולנו בעלי יכולת ציטוט מרשימות ביותר. דרך אגב, הפרקים ששודרו: B VS D, FFL, OMWF בסדר הפוך למה שנכתב פה. היה כל כך כיף! ציטטנו, צחקנו לפני שהגיעו הקטעים המצחיקים. נגעלנו לפני שזאנדר אכל חרקים, ציטטנו עוד קצת. בFFL ובמהלך ההרצאה קיבלתי קצת מכות מהאנשים שטוענים לתואר חברים, כי נאנחתי בהנאה בכל פעם שהראו ו\או ציינו את ספייק ואת באפי ביחד!. אוהבת אותם כל כך! FFL היה נפלא, בייחוד לאלו מאיתנו שכבר ראו אותו חמש פעמים ויותר , WHAT CAN I TELL YOU, I"VE ALWAYS BEEN BAD. השוואנו את הפרק ל´דרלה´ ( עונה שניה (?) באנג´ל ). ציטטנו, אני וגם אחרות נמסנו בכיסא כשספייקי נלחם בקוטלת ( השניה ) ולקח לה את המעיל. הקטע הזה פשוט מדהים, כשהוא מדבר (באפי)תוך כדי לחימה בקוטלת ועושה את אותן תנועות וכ´ו... בכלל פרק מופלא. אבל אתם באמת רוצים לשמוע על OMWF. היה מדהים! כל הקהל מאחורינו שר, אני לא צוחקת. כשליאה ( המרצה בהתחלה ) שאלה מי ראה עונה רביעית בהרצאה אני די בטוחה שכולם הצביעו כשהיא שאלה מי ראה עונה חמישית אותה כמות ידים הופיעה ( פחות או יותר ), וחלק גדול מהאולם הרים ידיים כשהיא דיברה על העונה השישית. הייתי די בשוק. אבל זה כמובן הפך את השירה לכל כך מהנה. אני, יחד עם חברים, שרה לי בהנאה, מצטטת דיבורים, צוחקת לפני הזמן וכל הדברים המעצבנים שעושה מי שראה את הפרק בפעם האלף, יחד עם חברים שלי ומאחורי שרים יחד איתי זרים גמורים. איזה כיף! היה פשוט מושלם, אני אומרת לכם. אני לא יודעת מה הרגיש הקהל כי לצערי לא הייתי בתוכו אלא בשורה הראשונה, אבל היה כל כך נפלא, כל כך מאוחד , כלכך שירי ונעים. ממש בחיק המשפחה. כלכך כיף לדעת שיש אנשים שחולקים את אותה האובססיה כמוני. ( רובם במידה גבוהה יותר, לי יש גם אובססיות אחרות בעוד שהם דבוקים לאחת ). היה כל כך כיף. אני מקווה שאני לא מדכאת את מי שלא בא. גם שנה שעברה בפנטסי קון היה באפי, אולי יהיה גם שנה הבאה. תבואו!