פנטסטיקון...

Goodboy26

New member
פנטסטיקון...

מישהו יכול לספר איך היה בהרצאה על באפי? והאם הקרינו את הפרקים על מסך גדול...חוויות אנשים חוויות...:)

blackwolf

New member
ההרצאה וההקרנה...

בקשר להרצאה... אני משוחדת, חברה טובה שלי הרצתה. אבל בכל מקרה היה טוב. קצת על העונות הראשונות, קצת על הכתיבה ועל התסריטאים. קצת על השחקנים, עם הערות שנונות מצד הקהל והמרצה. כמו שהרצאה בקונים צריכה להיות. ( כל ההרצאות בקונים שהייתי בהן הן כאלה וזה תמיד כיף!). היו ספוילרים הכרחיים להבנת הפרקים... מי שלא ראה עד פרק שבע בעונה שש שלא ימשיך. ( או לפחות ההמשך על אחריותו בלבד) טרה וווילו, דאון, המחשבה על גן עדן ועוד ספויילר ששכחתי. הפרקים.... היה כל כך כיף!!!!!!! ישבתי בשורה ראשונה מסתמכת בעיקר על האוזניים ופחות על התרגום ( מי שתרגם קבלו ח"ח על עבודה יפה וקשה !). חברים ומכרים סביבי, כולנו בעלי יכולת ציטוט מרשימות ביותר. דרך אגב, הפרקים ששודרו: B VS D, FFL, OMWF בסדר הפוך למה שנכתב פה. היה כל כך כיף! ציטטנו, צחקנו לפני שהגיעו הקטעים המצחיקים. נגעלנו לפני שזאנדר אכל חרקים, ציטטנו עוד קצת. בFFL ובמהלך ההרצאה קיבלתי קצת מכות מהאנשים שטוענים לתואר חברים, כי נאנחתי בהנאה בכל פעם שהראו ו\או ציינו את ספייק ואת באפי ביחד!. אוהבת אותם כל כך! FFL היה נפלא, בייחוד לאלו מאיתנו שכבר ראו אותו חמש פעמים ויותר , WHAT CAN I TELL YOU, I"VE ALWAYS BEEN BAD. השוואנו את הפרק ל´דרלה´ ( עונה שניה (?) באנג´ל ). ציטטנו, אני וגם אחרות נמסנו בכיסא כשספייקי נלחם בקוטלת ( השניה ) ולקח לה את המעיל. הקטע הזה פשוט מדהים, כשהוא מדבר (באפי)תוך כדי לחימה בקוטלת ועושה את אותן תנועות וכ´ו... בכלל פרק מופלא. אבל אתם באמת רוצים לשמוע על OMWF. היה מדהים! כל הקהל מאחורינו שר, אני לא צוחקת. כשליאה ( המרצה בהתחלה ) שאלה מי ראה עונה רביעית בהרצאה אני די בטוחה שכולם הצביעו כשהיא שאלה מי ראה עונה חמישית אותה כמות ידים הופיעה ( פחות או יותר ), וחלק גדול מהאולם הרים ידיים כשהיא דיברה על העונה השישית. הייתי די בשוק. אבל זה כמובן הפך את השירה לכל כך מהנה. אני, יחד עם חברים, שרה לי בהנאה, מצטטת דיבורים, צוחקת לפני הזמן וכל הדברים המעצבנים שעושה מי שראה את הפרק בפעם האלף, יחד עם חברים שלי ומאחורי שרים יחד איתי זרים גמורים. איזה כיף! היה פשוט מושלם, אני אומרת לכם. אני לא יודעת מה הרגיש הקהל כי לצערי לא הייתי בתוכו אלא בשורה הראשונה, אבל היה כל כך נפלא, כל כך מאוחד , כלכך שירי ונעים. ממש בחיק המשפחה. כלכך כיף לדעת שיש אנשים שחולקים את אותה האובססיה כמוני. ( רובם במידה גבוהה יותר, לי יש גם אובססיות אחרות בעוד שהם דבוקים לאחת ). היה כל כך כיף. אני מקווה שאני לא מדכאת את מי שלא בא. גם שנה שעברה בפנטסי קון היה באפי, אולי יהיה גם שנה הבאה. תבואו!

Goodboy26

New member
נשמע אחלה:)

ואוו :) עכשיו אני באמת בדיכאון שלא באתי:( אבל עם כל הפיגועים לא היה חשק לצאת לשום מקום...נו טוב :) שנה הבאה... רגע אבל לא אמרת אם ההקרנה היתה על מסך גדול שזה ממש יהרוס אותי...

מסך גדול, ולדעתי גם באיכות טובה

עכשיו כשפנטסי.קון 2002 נגמר - לטובת הכנסים הבאים נשמח לשמוע הערות על הכנס - מה אהבתם, אלו בעיות היו בארגון ובתכנים, איזה מרצים אתם רוצים לשמוע שוב וכל מה שעולם בדעתכם...

בתאללל

New member
מה????

אפשר לדעת על איזה הרצאה את מדברת -ולמה לא אמרו על זה כלום ואיך בדיוק ראיתם את העונות הבאות 6 ???????????????????????????????.

iDiT HP

New member
גם אני הייתי בכנס...

והיה מדהים!!!!!!! הלכתי עם שתי חברות שלא אובססיביות לסידרה כמוני אבל רק בגלל שאני הבן אדם היחיד שאני מכירה שאובססיבי אל הסידרה... (וואו מתסכל!!) היה אדיר!! כמובן שראיתי כבר את FFL ואת OMWF! את B VS D לא ראיתי כי מה לעשות לא הצלחתי למצוא קובץ עם סאונד בקזאה!! והיה מדהים!! פרק אדיר! והיה מזה דוחה כשזאנדר אכל את החרקים! וכשהיא מצצה לדראקולה את הדם! זה היה מגניב!! אני הייתי בשורות האחרונות ואני שמחה לבשר לblackwolf שגם מאחור שרו! הייתה לידי ילדה שציטטה בכמות מהפרקים! ושרה! וגם אני למרות שלא הכרתי את כל המילים!!! מה לעשות יש לי זיכרון שמיעתי נוראי! ולא ידעתי את כל המילים! (אבל רק שידעתי חלק צריך להראות שראיתי את הפרק יותר די פעמים ושמעתי את השירים בניפרד אפילו יותר...) והיה מישהו לפנינו שכל הזמן נתן לנו מבטים כועסים! לא ממש מבינה למה... *מבט תמים* לא זיפנו כל כך... *מבט תמים* ובאמת שזה נתן הרגשה טובה לדעת שיש עוד אובססיבים כמוני!!! זה היה הרמוני כזה!! כולם הבינו את הבדיחות הקטנות שאפשר להבין רק אם מכירים את הסידרה טוב והרגשתי מזה במקום!! (למרות שלא ממש הבנתי למה כולם אוהבים את אניה כל כך, היא שחקנית טובה והדמות שלה מצחיקה לאללה אבל היא קיבלה יותר מחיאות כפיים מספייק! ולא ציפיתי לזה... ) ואני רוצה לציין שאני עדיין דבוקה לקטע של אניה בשיר I´ve Got a Theory עם הארנבים! זה פשוט קטע יפה ומצחיק! בקיצור היה מדהים! היה כיף! מי שלא בא הפסיד! ותצפו שאני אבוא שנה הבאה אם תהיה באפי!! עוד משהו: למה קוראים לריילי בשמות שונים של גבינות? אני מתחילה להידבק לכינוי ואני מודה שזה טיפה מתאים לו אבל חייבת להיות סיבה אחרת, לא?

בתאללל

New member
תסבירו לי אולי על מה אתם מדברים

למה הלכת בדיוק ולמה מחאו כפיים ????? בכלל ואיפה זה היה כל זה - ואני לא מאמינה " שאני " הפסדתי משהו כזה -ותסבירו לי מזה אני מתחילה להתחרפן

iDiT HP

New member
הסבר:

אוקי זה ניקרא פאנפקיישן. קום, זה כנס מדע בדיוני שנערך על ידי האגודה הישראלית למדע בדיוני! מחאו כפיים בזמן הכתוביות שהראות את התמונה והשם של השחקנים... ומסיבות שאני לא מבינה מחאו כפיים מאוד חזק בדמויות של אניה ספייק וזאנדר! רק אני רואה את הסידרה מבגלל של הקטע של הדמות הראשית!! אוקי יכול להיות שפיספסתי משהו! אני אוהבת את הדמיות האחרות כמובן! אבל זאת באפי! השם שלה נימצא הכותרת! המחיאות כפיים צריכות להיות הבשם שלה! אחרת מה אתם רואים את הסידרה בלי לאהוב את הדמות הראשית? וזה ניראה לי לא הגיוני... כל הקטע של הדמות הראשית עם החיים הנוראיים ומדהימים עם גורל וכוחות וכו´ שהייתה רוצה ולא רוצה בכלל באותו זמן! (סיבה אישית לאהבת הארי פוטר, חוץ מהסיבות האחרות...) ותמיד יש את האפשרות שאני משוגעת על כל הראש וזה בכלל לא זה... קרה בעבר... ויקרה בעתיד... :) זה בערך הכל... פיספסת משהו די מדהים וכייפי... אבל תמיד יש שנה הבאה!! וכמובן שאני אהיה שם!!! כי זה היה די מדהים!! אני מזכירה לאנשים בפורום שאני לא מכירה אנשים איפה שאני גרה שאובססיבים לבאפי... ככה שאני לא אפספס את זה! יש זינה והארי פוטר ושר הטבעות ששניהם גם די נחשבים לאובססיביות משניות שלי... (הארי פוטר די הראשית באותה רמה כמו באפי... אפילו יותר כי אני אובססיבית אליו יותר זמן... אני מכירה קטעים מהספר בעל פה...) *מזכירה לאנשים בפורום על בעיות נפשיות חמורות במיוחד... :)* ביי אני חוזרת לישון!! אין לי מושג איך יכול להיות שקמתי עכשיו! אם הלכתי לישון ב6!

blackwolf

New member
הסבר להסבר.

האגודה ישראלית למדע בדיוני ופנטזיה מארגנת שני כנסים ראשיים בשנה. אייקון- כנס שמתמקד במדע בדיוני שמתרחש בחופש אחר, לא זוכרת איזה. והפנטסי קון המתמקד בפנטזיה ומתרחש בחופש פסח. בכנס יש הרצאות סרטים, מכירת ספרים וקומיקסים, צ´טים עם סופרי מד"ב\פנטזיה מפורסמים ואנשים בעלי אותם תחומי עניין , כך שתמיד כיף שם ותמיד יש עם מי לדבר.

תודה. והסבר עוד יותר מדויק

האגודה הישראלית למדע בדיוני ופנטסיה מארגנת שני כנסים עיקריים בשנה. האחד מתקיים בחול המועד סוכות ונקרא "אייקון" והשני - בחול המועד פסח ונקרא "פנטסי.קון". פנטסי.קון האחרון התקיים בתחילת השבוע באולם מופת ברמת גן. הוקרנו בו שלושה פרקים של באפי - buffy v. dracula, fool for love , once more with feeling (הידוע יותר בתור פרק המחזמר). הפרקים הוקרנו על מסך גדול. חוץ מזה היו בו עוד הקרנות של סרטי פנטסיה וסרטי אנימה, הרצאות, צ´טים עם סופרים, וכמו שהזאב השחור אמר - היה כיף. כל החודש האחרון היו בפורום הזה (לפחות מאז שהוא הוקם) הודעות על פנטסי.קון. אז מסתבר שאנשים פיספסו. אז למי שפיספס - נתראה בסוכות באייקון. עם קצת לחץ על ההנהלה (כלומר - עלי) יהיה גם שם באפי.

buffstar

New member
בבקשה תשדרו באפי גם באייקון!../images/Emo8.gif

אם יהיה אז אני בטוח באה!

blackwolf

New member
מזימה ט*פ*ר*ת...

הטמפלר האחראי על אזור החיוג שלך יטפל בהעברת הכספים. אותו סכום כמו שנה שעברה?

blackwolf

New member
ככה הוא התחיל עם באפי...

בפרק של המסיבה, מה זה היה ? אולי where the wild things are, אבל אני לא בטוחה. הוא הציע לה גבינה על מקל כי ווילו סיפרה לו שהיא אוהבת גבינה. זה לא הפרק שאמרתי , בפרק שאמרתי הם כבר הכירו הרבה זמן ( אם אני זוכרת מה הלך בפרק ).

למעלה