פנטוש, שקדי....תעלו לפה.....

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך
בן בן מותר להעביר הלאה את הבדיחה?

זו לא אני... זו הבלונדה (

שלך, לנצח !../images/Emo151.gif

צ´לחי בהצלחה ! ממתי אני מסרב לבלונדיניות, חונה´ לה ?

שקדי

New member
אפשר לענות במקום האורניהו???

פעם היתה אצלנו מתנדבת דנית בריגיט נילסן שטוחה לידה וסיפרה לי חבירה מסוימת שהתקלחה איתה במקלחת הבריכה שלא יכלה להתיק ממנה את עיניה לרגע..................

סלח לי על בורותי, שקדי../images/Emo68.gif

מי זאת בריג´יט נילסן ? ואיפה , בדיוק, המקלחת, הזאת בבריכה. כניסה חפשית?

שקדי

New member
בריגיט נילסן...............

היתה כוכבנית עטירת מחמדים ואם נידרש לשאלה ששאל בזמנו דן מרגלית את הרוזנבלום: מה סוד קסמה.....כך מרגלית..... והרי להרבה נשים יש שדיים זקורים כן...סחה הרוזנבלום.....אבל לא כאלה זקורים ולנילסן המיתולוגית.....שהיתה אשתו של סטאלונה כמה שעות....או ימים הרבה הרבה יותר...............................עובדה

שקדי

New member
נדמה לי שהגששים.........

טבעו את המושג עופרה.....עם העופרים......

אהה... שקדי ../images/Emo68.gif

זאת, הנילסן, עטירת המחמדים ? אכלת לב שלי , שתית, דם שלי, בכפית. זאתי הנילסן? יותר שטוחה מריצ´רד נילסן. אני פולני, שקדי, אתה זוכר ? תגיד ד נ ו ט ה . עם ריאות מפה עד הדנובהההההההה ! נילסן. עם הקרחת שלה, לא עושה לה חצי כבוד, של מאמנת כדורגל. עכשיו מיסטר ברקן. כשחזרת בתשובה. תמצא לנו , איזו פולניה, במקווה ?

בריג´יט נילסן היתה אשתו של סטלונה

זו הבלונדינית האולטימטיבית... פצצה פצצתית...

טרה10

New member
בירגיט היתה גם חברתו של שוורצנגר

בירגיט ולא בריג´יט..השוודיות תמיד היו משכנעות..אותי, והיתה מתנדבת אחת שעברה בבית האריזה..בשם קארין..!

דקדיון העברת את הכדור למגרש שלי?

טוף בוא נגיד שגם אנחנו בודקות ומשוות.. ואתם מה?.... וואלה מגי, הפורום האחד פלש לנוסטלגיה...

magy

New member
תפלשו לאן שבא לכם.......

העיקר שנעים שם............. אני, מ´כפת לי........אני פה בשביל שתהנו.......... שכר מצווה - מצווה........ אתם נהנים........אני גומרת מזה............ גומרת את הקפה.....הדף.........היום............ וגומר.....

למעלה