פנטוש, שקדי....תעלו לפה.....

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
פנטוש, שקדי....תעלו לפה.....

נברר את אי ההבנות.......... זה כבר נשרך כמו.............."- - - " של כושי.........

שקדי

New member
הופ.......עליתי.........../images/Emo105.gif

למרות שכבר יומיים אתם מבלבלים אותי עם דרייק של הודעות עם או בלי לייבעאן................... בסוף עוד תהפכו אותי לשיכנוזי לא עלינו....

magy

New member
חס וחסה........

תשאר פרענק.......שזה באמת כמו שאמר בן בן........צרפתי....... העיקר שתדע מה שיודע כל צרפתי מתחיל..........הא?????

משהו בשבילך פנטושה../images/Emo8.gif

שימי לב לגברת בתמונה. תמונת פרסומת מעיתון כלשהוא. נהניית הגברת. ממה בדיוק? המתינו לתמונה הבאה.

ועכשיו.........!!!!!!!!!../images/Emo3.gif

אותה תמונה בהיפוך. מחקתי, כמובן את הראש. לא שייך לעניין....

magy

New member
אם הפינה תהיה נעימה....

הוא לא רק יעמוד בה.......
PP

אני רץ חונה´לה ../images/Emo151.gif

רק תמשיכי לשלוח לי מיילים ! פליז. זה אִיוּם, נורא ואיום אם תגידי, שתפסיקי לשלוח. תגידי לי מתי לצאת. אני סופר עד 100 ... 91.. 94 ..

מה פתאם את כחולה ?

את ירוקה/ צהובה. זוכרת ששאלת למה אנחנו רוצים, שבראזיאווווווו תזכה במונדיאל ? אז הנה , זאת הסיבה, שזכרתי אותך. בגלל הצבעים.

שקדי

New member
ועל זה אמר פעם אדם חכם....או גיברת

אמרי לי מי החברות שלך ואומר לך מי את...........

magy

New member
שלום חבר שקדי......

איפה היית ומה עשית???????? (שלום אדוני המלך, איפה היית ומה עשית?) זוכרים??????

אורניהו

New member
ואם כבר נזכרנו בהוא שנשרך...אז

בבריכת ´אילן´ שבה אני הולך לשחות קצת ..במקלחת שם עומדים כמה ´עולים חדשים´ ומתרחצים..ותמיד פניהם וגופם פנימה אל הקיר,ולמה?כי הם לא נימולים והם מתביישים כנראה להסתובב שם באותה פינת טוש כלפי חוץ..רובם הגדול עם השמאקלאך הארוכים האלה...

magy

New member
מביאים מוהל

עושים אמבוש......ומבלי שהם רואים....... הופ..........בוביט......... והם יהודים.....

אורני אם כבר העלת את הנושא ../images/Emo94.gif

בשרותים של הגברים (במשתנות)... נכון שאתם בודקים זה את "מחמדו" של זה? השאלה פתוחה לגברים ונשים כאחד (לנשים לשם האיזון הקדוש בלבד)

זה מזקיר לי../images/Emo168.gif

בדיחת , דוד לוי. דוד לוי , עומד בשורת המשתנה, בכנסת. מציץ ומאזין לאיוושת המשתינים. - למה כולם משתינים בשקט, ואצלי שומעים טרטור ? שאל, את רובי ריבלין הבדחן, של הכנסת. - מר לוי, לחש לו רובי. כשאתה משתין בכנסת, תזיז את הז´אקט הצידה.

למעלה