אני רוצה לבצע כישוף אהבה. הכל כבר מוכן אבל רציתי לדעת.. כשאני מבצעת את הכישוף אני צריכה קמע שיהיה עליי או אפילו לידי? וגם אני צריכה לעשות מעגל? ולגביי הקמע, אפשר לקנות שרשרת עם תליון של פנטגרם לא?
כי זה משהו שרק את חייבת להחליט בעצמך. כל אדם שלמד היטב את התיאוריה המאגית ידע לענות על השאלה ששאלת. אם את רוצה ללמוד או לא - תלוי בך. אם כן - את מוזמנת לשאול מה את צריכה לעשות כדי ללמוד ואנו נעזור לך. אם לא - נפרד בשלום.
הגזים קצת עם הרילגר וכל הידידים שלי הציעו לי הצעות מגונות
זה היה משעשע הקטע הוא שכשמשתמשים בכישופים בטח בכישופי האהבה זה גם יכול לגרום לברים אחרים ממה שהתכוונת אליהם. קחי בחשבון אני אישית לא ממליצה לשחק עם כל מה שקשור לאהבה זה גם ככה מסובך בלי שום כישוף
לכמה הזמן הכישוף מחזיק? ואם נגיד הוא מתפוגג.. מה קורה? הוא מפסיק לאהוב אותי וזהו? או שהוא יישנא אותי.. תסבירי לי בבקשה.. אני רוצה לדעת איזה סיכון אני הולכת לקחת <אם בכלל>
את שולחת אנרגיה ליקום והיקום מחזיר לך זה כמו שאת נותנת מכה לשולחן ואת מקבלת את האנרגיה בחזרה בתור כאב אין מתפוגג זה לא עובד ככה אם תגרמי לו לאהוב אותך ומחר בבוקר תחליטי שזהו את לא רוצה יותר? את חושבת שהכישוף יפסיק? ואם הוא יהיה מטורף בעקבות הכישוף ואובססיבי? מה תעשי אז? אני הייתי חושבת הרבה זמן לפני שהייתי עושה כישוף מכל סוג שהוא אף פעם אנחנו לא יודעים איך זה יגמר אנחנו רק יכולים לדעת איך העיניין מתחיל
אני לא רוצה שזה ייעלם לעולם! אני מאוהבת בו כבר 3 שנים! מתוכם היינו יחד שנתיים! אני פשוט מאוהבת בו אני מעריצה אותו!! אז אתם אומרים בעצם שאחריי שאני עושה את הכישוף אין דרך חזרה? הוא יאהב אותי לנצח?
מפסיקה להגיב לדיונים הטיפשיים האלה את רוצה לעשות את הכישוף אז תעשי אף אחד מאיתנו לא יכול להיות אחראי על תוצאות שלו חוץ ממך אם את מוכנה לחיות איתם ולדעת שאין דרך חזרה so mote it be תהני חן שיש לה כבר כאב ראש מילדות שלא מבינות מה זה השלכות ( בלי להעליב)
הכי פשוט להבין את הפעולות והאנרגיה בכישוף בעזרת הפיזיקה. מה זאת אומרת אם את חושבת שזה יחזיק רק לשלוש שנים אז לא כמו שיש בפיזיקה(ובכימיה)חוק שימור האנרגיה(והמסה) כך יש גם בכישוף אנרגיה לא נעלמת. בנוסף כל פעולה מאגית שאת עושה "חוזרת" אליך באותה מידה כמו החוק השלישי של ניוטון(במכניקה).
אז חוק שימור המסה הוא נכון רק למערכות של הפיסיקה הקלאסית. היום יודעים שגם חומר המסה הופכת לאנרגיה. וגם בעניין אנרגיה - אנרגיה לא מתפוגגת, אבל היא משנה צורות, ומסוגלת לעבור ממערכת למערכת, או בכלל - ΔS.