פנטגרם..

OrYaNuSh

New member
פנטגרם..

אני רוצה לבצע כישוף אהבה. הכל כבר מוכן אבל רציתי לדעת.. כשאני מבצעת את הכישוף אני צריכה קמע שיהיה עליי או אפילו לידי? וגם אני צריכה לעשות מעגל? ולגביי הקמע, אפשר לקנות שרשרת עם תליון של פנטגרם לא?

RainBird

New member
את מראה חוסר הבנה מוחלטת במאגיה. השאלות שלך מסגירות אותך. תגידי לי בבקשה, מה את מצפה שיקרה אחרי שתטילי את הכישוף?

OrYaNuSh

New member
אני רוצה לדעת מה אני הולכת לעשות..

אם בכלל.. אני יודעת טוב מאוד מה זה כישוף ולמה זה יכול לגרום תאמיני לי.. אני רוצה לדעת את הדברים האלה.. אם לא בשביל הכישוף אז לידע העצמי שלי..

gwizard

New member
אף אחד לא יגיד לך מה לעשות

כי זה משהו שרק את חייבת להחליט בעצמך. כל אדם שלמד היטב את התיאוריה המאגית ידע לענות על השאלה ששאלת. אם את רוצה ללמוד או לא - תלוי בך. אם כן - את מוזמנת לשאול מה את צריכה לעשות כדי ללמוד ואנו נעזור לך. אם לא - נפרד בשלום.

RainBird

New member
לקרוא, לחקור בסבלנות של פיל ולגלות את עצמך מחדש בתהליך שלוקח שנים. מוכנה לזה?

ebony

New member
WTF

ebony

New member
ועכשיו ברצינות......

זה מאוד תלוי באיזה כישוף את עושה אני הייתי ממליצה לקרוא וללמוד לפני כי כישופי אהבה שמתפוצצים זה לא נחמד מנסיון אישי חן

OrYaNuSh

New member
מה זאת אומרת??

איזה כישוף עשית והוא התפוצץ? איך הוא מתפוצץ ומה קורה שהוא מתפוצץ?? תספרי לי בבקשה.. את יכולה לפנות אליי באופן פרטי

ebony

New member
מכשף מסויים שאני מאוד מאוד אוהבת

הגזים קצת עם הרילגר וכל הידידים שלי הציעו לי הצעות מגונות
זה היה משעשע הקטע הוא שכשמשתמשים בכישופים בטח בכישופי האהבה זה גם יכול לגרום לברים אחרים ממה שהתכוונת אליהם. קחי בחשבון אני אישית לא ממליצה לשחק עם כל מה שקשור לאהבה זה גם ככה מסובך בלי שום כישוף

OrYaNuSh

New member
דברים אחרים כמו מה?

לכמה הזמן הכישוף מחזיק? ואם נגיד הוא מתפוגג.. מה קורה? הוא מפסיק לאהוב אותי וזהו? או שהוא יישנא אותי.. תסבירי לי בבקשה.. אני רוצה לדעת איזה סיכון אני הולכת לקחת <אם בכלל>

ebony

New member
אין דבר כזה מתפוגג

את שולחת אנרגיה ליקום והיקום מחזיר לך זה כמו שאת נותנת מכה לשולחן ואת מקבלת את האנרגיה בחזרה בתור כאב אין מתפוגג זה לא עובד ככה אם תגרמי לו לאהוב אותך ומחר בבוקר תחליטי שזהו את לא רוצה יותר? את חושבת שהכישוף יפסיק? ואם הוא יהיה מטורף בעקבות הכישוף ואובססיבי? מה תעשי אז? אני הייתי חושבת הרבה זמן לפני שהייתי עושה כישוף מכל סוג שהוא אף פעם אנחנו לא יודעים איך זה יגמר אנחנו רק יכולים לדעת איך העיניין מתחיל

OrYaNuSh

New member
זה בדיוק הקטע!

אני לא רוצה שזה ייעלם לעולם! אני מאוהבת בו כבר 3 שנים! מתוכם היינו יחד שנתיים! אני פשוט מאוהבת בו אני מעריצה אותו!! אז אתם אומרים בעצם שאחריי שאני עושה את הכישוף אין דרך חזרה? הוא יאהב אותי לנצח?

ebony

New member
כן

וזה נשמע לי קצת הרבה מטורף ולא במובן הטוב של המילה את צריכה להבין הוא לא באמת יאהב אותך

OrYaNuSh

New member
הוא אוהב אותי אבל..

הוא אהב אותי גם לפניי שעשיתי את הכישוף! אבל הוא לא רצה שנהייה ביחד מסיבות אחרות לגמריי

ebony

New member
וזה השלב שאני

מפסיקה להגיב לדיונים הטיפשיים האלה את רוצה לעשות את הכישוף אז תעשי אף אחד מאיתנו לא יכול להיות אחראי על תוצאות שלו חוץ ממך אם את מוכנה לחיות איתם ולדעת שאין דרך חזרה so mote it be תהני חן שיש לה כבר כאב ראש מילדות שלא מבינות מה זה השלכות ( בלי להעליב)

mbinh

New member
יותר קל להבין בעזרת

הכי פשוט להבין את הפעולות והאנרגיה בכישוף בעזרת הפיזיקה. מה זאת אומרת אם את חושבת שזה יחזיק רק לשלוש שנים אז לא כמו שיש בפיזיקה(ובכימיה)חוק שימור האנרגיה(והמסה) כך יש גם בכישוף אנרגיה לא נעלמת. בנוסף כל פעולה מאגית שאת עושה "חוזרת" אליך באותה מידה כמו החוק השלישי של ניוטון(במכניקה).

אם כבר משווים לפיסיקה

אז חוק שימור המסה הוא נכון רק למערכות של הפיסיקה הקלאסית. היום יודעים שגם חומר המסה הופכת לאנרגיה. וגם בעניין אנרגיה - אנרגיה לא מתפוגגת, אבל היא משנה צורות, ומסוגלת לעבור ממערכת למערכת, או בכלל - ΔS.

mbinh

New member
השוותי לפיסיקה

כאשר חומר (מסה) הופכת לאנרגיה אין איבוד חומר יש לזה משוואה(e שווה m כפול c בריבוע) ואמרתי חוק שימור האנרגיה.

למעלה