פנטגרם

ToryMaster

New member
כמובן שלא

אין דבר כזה ציוד חובה בטקס מלבד אתה עצמך. אני אגב, לא משתמשת בכל החפצים האלו.

תליון של פנטגרם?

לא, זה לא תליון של פנטגרם. אולי במזבח מאולתר לעיתים משתמשים בתליון פנטגרם כאשר אין פנטגרם - אבל כן, זה ציוד חובה. או שאתה לא משתמש באף נשק יסוד, או שאתה משתמש בכולם, אחרת אין איזון.

*או בסמלים אחרים ליסודות

אלא אם כן זה טקס ספציפי ליסוד מסויים. יוצאי דופן יחידים הם מטה (לא Wand אלא ממש Staff) או ה-את'מה

gwizard

New member
אתה וודאי מתכוון לפנטקל

שזה די שונה מתליון פנטאגרם. פנטקלים הם לרוב גדולים ומונחים על המזבח בכדי (בין השאר) להטעין חפצים אחרים ולסמל את יסוד האדמה. כעיקרון אין חובה להשתמש בכלים, אך זה עוזר בבניית מיקוד ומהווה טריגר למען כניסה למצב מודעות טקסי. פנטקלים יכולים להיות שונים מאוד במראה שלהם ואין חובה להתפס לעיצוב אחד בלבד. בדרך כלל אנשים מזמינים מאיתנו פנטקלים שהם עיצבו או אומרים לנו איזה סמלים הם רוצים וכ"ו. הנה כמה דוגמאות: http://www.natalie-shop.com/ode-iei/cat_4.html קח בחשבון שאלו הם דוגמאות למכירה ולא כולל הזמנות מיוחדות. נ.ב. זהו *לא* ניסיון לפרסם את המוצרים, פשוט אין לי תמונות ממקור אחר שאני יכול להראות.

MetalSinagouge

New member
תודה על התשובות- Everyone.

זה סתם עיניין אותי כי אני נתקלתי הרבה פעמים בכל מיני טקסי הכנה של Banishing(?) וכל מיני דברים, ורציתי לדעת מה הקטע עם האופנה הזו של פנטגרמים, פנטאקלים (נראה לי מוזר עד כמה אנשים משתמשים בסמל זה או אחר למטרות 'חול'.) אפילו יש איזכור לזה בכאוס מאג'יק סמל בתור סוג של מגן, למרות שהטקס המקדים הזה הוא לא חובה כלל.

אם אתה מתכוון למשל ל

LBRP ודומיו (Lesser Banishing Ritual of the Pentagram), שם הפנטגרם הוא לא "מוחשי" במובן פיזי, אלא אנרגטי.

לא ממש

אם הולכים לפי "כללי הטקס" המקובלים. הפנטגרם כסמל עצמו לאו דווקא מסמל את יסוד האדמה. הפנטגרם בשילוב חימר/עץ/מתכת (בצורה השגורה בפי כל כיום "Pentacle" אם כי שם זה נובע מטעות) - מסמל את יסוד האדמה (במקרה של טקסי שחר הזהב, השרטוט אינו שרטוט של פנטגרם, אלא של הקסגרם, מגן דוד, בארבעה צבעים שונים). אבל במקרה זה, הבחור מתכוון בכלל לפנטגרם שהוא אנרגטי, ולא פיזי.

למעלה