פנטגרם

RainBird

New member
שאלו את השאלה הזאת תערכי חיפוש בפורום. אבל בעיקרון בחנויות למוצרי רוק ומיסטיקה.

בחנות "תומר" בדיזנגוף סנטר

או ב"יער הפיות" בסנטר. יש גם לא מעט בחנויות כמו בראשית ובכל מיני דוכני תכשיטים.

תגידו..

אומרים שלצורך כישוף רע הפנטגרם הוא הפוך.. אז אם ארצה לעשות למשל כישוף שחור אצטרך לקנות סמל של הפנטגרם הפוך?

RainBird

New member
יש כ"כ הרבה דברים לא נכונים בשאלה הזאת שאני אפילו לא אתחיל לענות.

neophile

New member
זה נקרא בורות

לא רוצה להתחיל קטע של ירידות אבל באמת...זה או לא לענות לך או להראות לך כמה את בורה . לא אומר שאת טיפשה...בורה כאחת שאין לה ידע אני ממליץ לך להשיג איזה ספר טוב על מודעות עצמית ,לתרגל מדיטציה ולעזוב את התחום הזה...לפני שתפגעי בעצמך. את כלכך להוטה למצוא ידע...אבל את מסתכנת כי יש כאלו שינצלו אותך על ידי כך שיגבירו את תחושת החולשה שלך . את לא רוצה להיות גם בורה וגם מסכנה נכון?

על פנטגרם, ברשת?

כל מה שהופיע בגוגל תחת המינוח "פנטגרם" זכה לצפיה ממני (יש בסביבות 450). אם זה היה הנושא, או לא מוזכר בקונטקסט מסחרי, אז נכנסתי. מה לעשות, זה מאמר מעולה. לא רק זה, יש לא מעט מאמרים באנגלית על פנטגרם שקראתי שמחווירים לעומתו.

gwizard

New member
אין שום וויכוח שזה מאמר מעולה

אבל לדעתי, לומר שזה המאמר *הכי* טוב זה קצת יומרני.

השוותי

את המאמרים האחרים, הן מבחינת תוכן, שפה ומבנה ומה לעשות, המאמר הזה עוקף את מה שיש. אני גם לא היחיד שטוען את זה. בעוד המאמר של נורית הוא גם מאמר איכותי, עדיין חסרים בו דברים.

gwizard

New member
עשית לי חשק לכתוב קצת

ואולי באמת הגיע הזמן. דרך אגב, שילבתי מערכת קופירייט באתר. מעכשיו, כל מאמר חדש יקודד במספר ESBN ייחודי לו לפי שם הסופר. כך, ניתן תמיד להוכיח כי המאמר שייך למי שכתב אותו. ממליץ לכל מי שמפרסם את יצירותיו וחושש מגניבות (ולא חסר) !

coka

New member
כמעט כל דוכן תכשיטים...

וגם בחנות "לאונרדו" ברשל"צ, הרצל 82 אם אני לא טועה.

MetalSinagouge

New member
פנטגרם בטקס.

האם זה נחשב לציוד חובה בכללי? אני מתכוון יש את הרשימה המסורתית של גביע, מטה, חרב, פנטאגרם- האם ניתן להחליף את התליון (תאורתית) בפלאקאט של האובייקט הזה?

למעלה