פנחס עידן ?????

עכשיו אני מבין. אתה פשוט לא רציני.

חבל שאתה סתם משמיץ. לפחות נדע איך להתייחס אליך בהמשך. מה שטימי עשה ועושה למען לפיד עוד אף אחד לא עשה.

kiyossi

New member
תתקשר לטימי

א.נ. אם אתה רוצה לדעת מה טימי עשה ועושה אז אינך מעורה במתרחש סביבך וכנראה כמו רוב התושבים-אשרי יושבי ביתך. אם בכל זאת אתה מעוניין לדעת מה טימי עשה אנה בקש זאת ואני אתן לך את מספר הנייד של טימי שישמח לעזור לך ולעדכן אותך במתרחש-רק עובדות ומעשים-לאאא דיבורים בעלמה. ואנא ממך - הייה אופ טימי לגבי עתיד הישוב כדברי חכמים "אם לא נעזור האחד לשני-נהיה תלויים אחד ליד השני"
בנימה אופ טימי ת זו נפרד.
לילה טוב שכנים יקרים מחר צריך לשמור בלילה על הישוב נ.ב. דוגמה נוספת לעשייה-ליאור נח
(מקווה מאד שאותו אתה מכיר)

למה צריך להתקשר

באמת למה? כל אחד מ- 560 המשפחות כאן ציך להתקשר לסלולרי של טימי כדי לדעת מה הוא עשה? אתה לא חושב שזה מוגזם? איש ציבור או אישיות מייצגת צריכה לפרוש את עשייתה בפני הציבור, ולא הציבור צריך ללכת ולנסות לשאוב את הדברים החוצה. אז יאללה חברה (כל התומכים בטימי) נא להתחיל לשפוך על גבי המסך את כל סודות הצלחותיו (או שאולי הדברים נשארים בגדר סודות?). לגבי נח ליאור אפילו מיליון מילים חמות לא יספיקו לתאר את גודל מעשיו לישובנו הקטן (ואני מכיר אותו אישית).

yahav11

New member
הלם של תמיכה חיובי

אני יודע מי אתה לפי הידע הרחב למה השנאה הזאת והקינאה הבוערת ?? הרי שנינו יודעים שג'קי יהיה חבר בועד הבא ואולי תעבדו יחד מה תספר לתושבים ? ויתרה מזאת הוא יהיה נציגך ושלי במועצה אז תחשוב על זה.. אתה בטח תמשיך עם ההשמצות וג'קי מרחיב את מחנה התומכים ואני אעשה הכל לעזור לצוות החדש להבחר הערה... אני אדאג שסוג זה של השמצות אישיות ימחק ע"י מנהל הפורום כפי שנתבקשו כל המשתתפים שינאת אחים לשמה

YAHAV1, למי פנית בתגובתך?

אם זה אלי, אז אינך מכיר אותי כי אני לא תומך בטימי ואני עדיין לא בדקתי לעומק הדברים את מחנהו של ג'קי, ואולי בכלל כמו שג'קי ציין יש שלושה מחנות? אז צריך לבדוק את כולם!

yahav11

New member
הכוונה למבקר אחד

אני שמח שאתה לא עם האנשים שקיבלו צ'אנס 5 שנים ולא עשו דבר אז צריך לרדת מהבמה ולתת סיכוי לאנשים עם קבלות להוביל את הישוב קדימה לך אני מציע ליצור קשר עם המחנה החדש ואני בטוח שאתה תופתע כמוני מכמות העשיה והתכניות לישוב שבידו { אתה יודע מי }

kiyossi

New member
האם ביקרת לאחרונה בישיבת ועד???

אדון נכבד (מר צופה מהצד) אם השתתפת פעם כצופה מהצד בישיבת ועד או לכל הפחות קראת את פרוטוקול הישיבות היית מבין במה עסקינן, צא ולמד מה עשה או עשו חברי הועד בשנים האחרונות. מתי קיבלת או היכן פורסמו הכנסות ,הוצאות או דיווח כספי כלשהו של הכספים הרבים שאתה מעביר לועד. בכל תחום אין שיתוף פעולה בין חברי הועד לבין התושבים. ר בו תי : נא להתעורר-זכותינו לקבל דיווח שוטף על הוצאות הישוב-האם פעם יצא לך לבקש בקשה כלשהי מחבר ועד ... תענה לי בבקשה אם כן והאם התשובה שקיבלת הייתה ענינית ומקצועית. לעומת זאת מטימי ביקשתי רק לפני כשבועיים לעזור בעניין פינוי האשפה-שאולי לך לא מפריע שמפנים את הפחים בשעה 05:00 בבוקר. התגובה הייתה מיידית- ואם לא הבחנת בכך מזה כשבועיים אוספים את הזבל בשעות הצהריים. ידידי ושכני : אם קראת והבנת -תודה אם לא-אז הכינוי שלך בפורום אכן נכון ושיהיה רק טוב לכולנו

../images/Emo35.gif../images/Emo14.gif

נכון ובצדק, אי הצלחתו בלוד מבחינה תקציבית של העירייה רק יכולה להעיד כי בוודאות שעם גרעונות כספיים כמו שיש למועצה שלנו הוא בטוח לא יסתדר.כמו כן, יש מועמדים נוספים שהציבור הרחב עדיין לא שמע עליהם לדוגמאת: עו"ד סמי ישראל (שכדאי מאד לשמוע אותו), מר קזולה, מר מבורך וכן מר סוסן שפרט למאבקיו האישיים מול מר טוביאנה (מה שהביא להתחברות של טימי ברנרד וחבורתו למר סוסן) גם לו אין קבלות מרשימות על עשייה במועצה בחמשת השנים האחרונות!!!!!!!!

לפחות סוסן לא מושחת והקשרים שלו

בממשלה - חבל על הזמן. אוכל את כל האחרים לארוחת בוקר

למעלה