פנחס עידן ?????

אירילה

New member
פנחס עידן ?????../images/Emo31.gif../images/Emo88.gif

חשבתי שלא שמעתי טוב...פנחס עידן לראשות המועצה????? אחרי הצרות שגרם ללוד וסולק בבושת פנים על ידי משרד הפנים ,יש לעידן פנחס עוד כוונות לרוץ לראשות המועצה , כאילו לא חסרות צרות... קראתי שעידן פנחס טוען שבעצם היה זה הוא שעזב מרצונו את לוד לאחר שראה עד כמה המצב בקופה גרוע ,אז..... מה יהיה אם חס וחלילה יהיה ראש המועצה שלנו??? גם משם הוא יברח??? ובעצם...בורח רק מי שלא מסוגל להתמודד ובעצם....מי שיבחר בו מראה שלא טובת המועצה או הישוב חשובה לו אלא הקירבה המפלגתית...אני פשוט נחרד כשאני שומע שיש תושבים במועצה שתומכים בו. אני מקווה רק שהשכל הישר ייגבר על הרצון להשתייך ל.... ובכלל אולי אני תמים בכך שאני עדיין חושב שנבחר מי שטוב ולא מי שמשתייך מפלגתית. אני בכל אופן לא שם כפי בו.

yahav11

New member
יש לך מועמד אחר ???????

אני הייתי מציע מועמד מלפיד אני בטוח שכל מועמד שיעמוד מול שאר המועמדים ינצח במי אתה מציע לתמוך ???? שמעתי שאתה מתלבט אני לא יודע באיזה מחנה אתה ? טימי או ג'קי ? לדעתי ג'קי יותר טוב ולפי כמות התמיכה שאני שומע ורואה הוא רצון רוב התושבים להת........

kiyossi

New member
האחד the one-

האחד והיחיד שיכול להזיז ולשנות את המצב בישוב / ועד /מועצה הוא מר. טימי ברנרד היחיד עם קבלות !!! אין להתוכח עם עובדות בשטח. היגיע הזמן להזיז דברים ולנצל את הכספים העומדים למען הישוב ולא לאבדם כפי שנעשה מידי שנה. צריך להפסיק עם המחנות ולרוץ קדימה כי בעוד מספר שנים נצטער על כך. לצד טימי עומדים כיום תושבים עם קבלות,רצון טוב והכי חשוב...יכולת עשייה ופחות ברברת. ושיהיה רק טוב.

אני מסכים איתך

אין ספק שטימי ברנרד יוציא את הישוב מהבוץ הוא מאד מוכשר ואיש ביצוע.אבל גם ג'קי בהחלט יכול לסייע הוא מאד מסור ואכפת לו

בחירות

האם וודאי שהאחד והיחיד שיכול להזיז דברים הוא מר טימי ברנרד וחבורתו? מה שוודאי הוא כי מר טימי ברנרד יודע להלחם, לו רק היה נלחם על הצרכים של ישובנו ולו ברבע מהזמן שהקדיש למלחמתו בהכפשת שמו של מר טוביאנה (וכל זאת רק בגלל שהדיחו אותו מתפקיד סגן "בשכר") אולי היינו רואים בישוב כמה דברים חדשים כגון מרכז מסחרי, מרכז אזרחי עם מתנ"ס ושרותי קהילה נרחבים כגון ספריה שתעבוד כל יום, מרכז חוגים והעשרה גם למבוגרים בישוב שלא יצטרכו לכתת רגליהם לערים וישובים סמוכים, בוסתן וכו'....בינתיים אנו התושבים יוצאים נפגעים וחבולים ממאבקיו האישייים ותו לא. איפה הקבלות של מר טימי ברנרד? מישהו יכול לפרט כאן "מה הוא עשה למדינה" עד היום? בכל חמשת שנות פעילותו בתוך המועצה!!!

למה להשמיץ?

אם לא היית סתם צופה מהצד היית יודע שטימי הביא תקציבים ב-5 מליון שקל לישוב. הוועד החרים את טימי לא שיתף פעולה והודיע למועצה שטימי לא מייצג את לפיד. למזלינו התקציבים עדיין עןמדים לרשותינו כך שאחרי ינואר יכנסו כוחות מקצועיים לוועד ואפשר יהיה לנצל אותם. תשאל את ג'קי מהוועד הוא יודע על כל התקציבים.

השמצות או המצאות?

איני צופה מהצד, הכינוי הוא המצאה של הילדים, בכל אופן טימי לא הביא תקציבים, אלו היו של הישוב ולטובתו מימים ימימה, בכל הקשור לביצועים של הועד הנוכחי עשו, לא עשו הם כבר לא יהיו בקדנציה הבאה, ואולי טוב שכך, אך מן הסתם גם טימי היה חבר רשימה שפשוט הגיע למועצה, אולי גם הכח שם צריך להתחלף?

צופה מהצד אתה טועה

אסור לוותר על אדם מוכשר כמו טימי הוא נכס לישוב.אגב גם ג'קי מסור ותורם אם כי אין לו יכולת כמו של טימי.

שילה111

New member
טימי הוא נכס ללפיד

הוא תרם המון ללפיד ועזר אישית להרבה אנשים הוא נשמה טובה והועד סתם מלכלך עליו כי הועד נכשל

תגידו אתם בהלם?????

תבדקו מה ג'קי עשה ללפיד. כלום! הבנאדם עשה רק בושות. תקראו את הפרוטוקולים של הישיבות שהוא השתתף בעבר עם ערים ובזמן האחרון עם הנציגים של כפר האורנים והמועצה שלהם (מטה בנימין) הוא עשה כאלה בושות שאחר כך הוא התבכיין ששינו את הפרוטוקול ושהדברים שהם אומרים שהוא אמר הם בכלל לא נכונים. ג'קי אולי אדם נחמד אבל הביצועים שלו הם ממש בדיחה. מה הוא עשה 5 שנים תגידו? מה הוא עשה? הוא היה בתפקיד עם יכולת ביצועית וטימי ברנרד לא. תבדקו מה הוא עשה ומה טימי ברמרד עשה - ים של הבדלים. מי שנמצא 4-5 שנים בועד ולא קידם אפילו לא פרוייקט רציני אחד, שילך הביתה לנוח. כשג'קי פינטו היה בועד הועד נכשל ובגלל זה כל החברים של הועד הזה צריכים ללכת הביתה, כולל ג'קי פינטו. אני לא מאמין שאחרי השנים הרעות שהיו לנו יש עוד מישהו בלפיד שמוכן לבחור במישהו מהועד הקיים. אם אתם רוצים להיות עם מישהו נחמד אז תזמינו אותו למסעה או לכוס קפה בבית. אבל בוועד אנחנו צריכים מישהו שמסוגל לעשות ולא מישהו נחמד. עכשיו כשיש בחירות פתאום הועד בונה משהו בכניסה לישוב ומי עומד שם כל הזמןבשביל שנראה אותו שם ושנזהה אותו עם הפרוייקט? ג'קי פינטו. ממש בדיחה. מי שמצביע בשבילו הוא האבא ואמא של הפראיירים. יש לכם סופסוף הזדמנות לשנות ולהחליף אנשים אז אתם חושבים להצביע בשביל מי שפישל ארבע שנים? השתגעתם? תעשו החלפה. תנסו מישהו אחר ואם הוא לא יהיה טוב תחליפו עוד פעם אבל להצביע בשביל ג'קי? אתם לא נורמאלים!!!!!!

הלם טוטאלי

כל מי שעינו רואה ואוזנו שומעת, יודע שלא ג'קי פינטו וגם לא טימי ברנרד עשו את כל האפשר למען הישוב. ואם מחליפים צריך להחליף את כל החליפה. מכנסיים חדשות עם ג'קט ישן נראים רע מאד.

../images/Emo183.gif../images/Emo183.gif../images/Emo183.gif

רגע, שלא נירטב מכמות הסופרלטיבים שהאדון מרעיף על עצמו כלפי כל הסובב אותו. שלא יתהדר בנוצות שאחרים טרחו לטפח!!!!!

למעלה