פנג שווי(שואי)!!!

tarami

New member
פנג שווי(שואי)!!!

רכשתי דירה בבית משותף והפרויקט כרגע בשלב הביצוע. לקחתי אדריכלית שהיא דאגה נכון לעכשיו לעיצוב פנים לגורמיו תוכניות שינויים,חשמל,מים,גבס ומטבח ויחד עם זאת הייתי רוצה לשמוע יועץ מומחה לפנג שווי בנוגע לתוכניות. למי פונים?? יש מומחים מומלצים באזור חיפה והקריות?? מה עלות של יעוץ לדירה??

tarami

New member
לא יודע אם...

משהו לא בסדר בתכנון ובגלל זה הייתי רוצה לקבל יעוץ בפנג שווי אולי התיכנון נוגד כמה עקרונות או מצריך השלמות או תיקונים! אני פשוט לא בטוח שאדריכלית לוקחת בחשבון את תורת הפנג שווי או לחילופין אם היא בעלת ידע טוב בנושא והייתי פשוט רוצה לשמוע ממביני דבר מה הם אומרים על התיכנון,האם לשנות דברים בסידור החדרים(מצריך הזזת חשמל), האם אולי להוסיף? זאת הכוונה הכללית. האם אני מגזים אווה?? או שאת חושבת שפנג שווי "מיותר"?

סיפרתי פעם, שבדקתי את תכנון הבית

שלי, לפי עקרונות הפנג שווי, לאחר, שקראתי ספר רציני בנושא...והגעתי למסכנה, שלא משנה באיזה דרך אנחנו מגיעים לתוצאות, בדרך הפנג שווי או בדרך החשיבה המערבית, אם במרכז העניינים עומד הבן אדם. את הבית שלי תכננתי, כאשר לא ידעתי כלום על פנג שווי, אבל עשיתי ניתוח עמוק בנפשי, מה הצרכים האישיים שלי, אך רוצה לגור בצורה נוחה, רגוע, נעימה. בחיים שלי עברתי הרבה דירות, עשיתי שיפוצים, תמיד לפי צורך הזמן. כאשר ילדי עזבו את הבית, וחוזרים רק "כאורחים", הייה לי יד חופשי לגמרה בתכנון. מפני שגרה כבר זמן מה בדירה, מכירה היתב את אור הבוקר, את הבריזה, את שינוי הסביבה, בימים השונים של השנה, ובמקביל עם הבית, תכננתי גם את הגינה - התוצאות היו טובות גם לפי עקרונות הפנג שווי... אין לצפות ניסים מהשיטה מזרחית...זה תכניקת תכנון, שבאה מתרבות רחבה, ששונה, משלנו. לא טוב יותר, או פחות, אלא אחר... אם את פתוחה לקבל את החיים שלך, כמו שטוב לך, ואת לא רוצה דירה, שדומה לדירה של מישהוא אחר, כבר פעלת, לפי עקרון אנושי, פנימי-אמיתי... אם את רוצה, והאדריכלית שלך לא מתנגדת לפרסם בפורום את התכנית, אין שום בעיה, נתייחס אליה...בפורום יש כמה אדריכלים, מעצבים, שכמובן יודעים על פנג שווי...

tarami

New member
תודה על הנכונות../images/Emo24.gif

התוכנית ברשותי הינה רק תוכנית של הדירה ללא הסידור הפנימי שלה שבוע הבא שאני אפגש אם האדריכלית אדאג לקבל תוכנית סידור פנימי מעודכן ואעלה אותה לחברי הפורום לקבלת הצעות! ושוב תודה

למעלה