פמיניסטיות

ראסטלין

New member
תשלחי את ה SMS...

שכחת, אני תמיד צודק!

* חוץ מלעצמי

tatiana6

New member
חחחחחח כן, אני וידעת

אני עדיין זוכרת שחיים זה כמו נהר...

אוקיי, אני אשלח. אוי אלוקים, אני כל כך אוהבת אותו, רק שיהיה טוב

תודה : ))

ראסטלין

New member
היות וביזי נוד כרגיל, אז אתייחס ברצינות

פמיניזם וכמובן עוד דברים בסגנון נוגדים את הדרך חיים שלי.
אני לא בעד קיצוניות/לוחמניות/מאבקים... אני מגדיר עצמי כזורם.
גיליתי שעימותים זה לא משהו שאני רוצה, זה Lose lose situation.
אם אני מנצח בעימות אז המשאבים הנפשיים והכעסים שה'ניצחון' לקח ממני לא שווה וכמובן אם אני מפסיד.
אז אני נמנע מעימותים.

להכניס פמיניסטית לחיים לשלי זה להכניס מישהי עם כעסים Build-in...
מנסים ככה, עושים ככה... ( כמו כל דבר קיצוני ).

רק רציתי להגיד

שאין לך ולרוב הפורום הזה מושג על מהו פמיניזם.
מפחיד לראות את הדעות החשוכות שרצות כאן.

ראסטה, אבל למה להט פמיניסטי

הוא לא נשי בעיניך. היית מגדיר כגבריוֹת גם נניח נשים עם להט אידיאולוגי ימני, או נשים שנאבקות נגד אפליית מזרחים, או נשים שאיכות הסביבה בוערת בהן?

ובכלל, היית רוצה אישה שאין לה שום עקרונות שהיא מוכנה להתווכח עבורם בלהט? ולך עצמך אין לך דברים שבוערים בך?

ראסטלין

New member
אני לא אמרתי שפמיניזים לא נשי... רק רמזתי

אנשים מבזבזים את הזמן שלהם עם אידיאלים נעלים.
אני משפיע איפה שאני יכול, בסביבה הקרובה אליי.

לא נראה לי שמישהו שעומד לאנוס מישהי עוצר לרגע ואמור לעצמו: "אבל הקמפיין.." או "אבל דורי מתפוז..."

גם פה, אם נושא שאני מרגיש שיש בצד השני מישהו אנטיליגנט שיכול להרוויח מהעצות שלי, אני לא מתאמץ ולפעמים מסתלבט.
גם נושאים שהם Dead end, כמו פמיניזים או טבעונות... בעיקר מסתלבט.

Give me the ability to change what I can Change, the strength to accept the thing I can't and the wisdom to distinguish between them

Bitch!

shayCn

New member
אורי,לא לגמרי הבנתי מה אתה שואל

בכל זאת זו דעתי לגבי המיני שרשור ולכל העניין של הפרסומת "תשמרי על הכוס שלך".
קודם כל,מבחינתי זה לא תקין שפרסומת כזאת עולה לאויר התקשורת.זו בהחלט פרסומת עם טעם שוביניסטי רק מעצם ההשוואה של איבר מין נשי לאובייקט.
עם זאת,אני לא זוכר שמישהו צועק כשמראים מדי פעם אישה נוגסת בבננה בפרסומות,כשכאן הבננה מושוית לאיבר מין גברי.
אני חושב שאם היו מעלים פרסומת של גברים על 4 קשורים בשרשרות הגיע הזמן שיעשה צדק.אם פרסומות פוגעות בטווח מסויים של אוכלוסיה,ראוי להוריד אותם מהמרקע ושצנזורה תבדוק פרסומות לפני שהן עולות..

shayCn

New member
נחתכה לי ההודעה

אני חושב שאם היו מעלים פרסומת של גברים על 4 קשורים בשרשרות לידיים של נשים,אז גברים היו צורחים שהפמיניזם חוגג! אז חלאס עם הצביעות.פרסומות כאלו משני הצדדים,מקומם להגנז.

שי, מעניין אותי למה לוחמנות פמיניסטית נתפשת

כלא-נשית, לעומת כל סוג של לוחמנות או להט אידיאולוגיים אחרים (פוליטי, חברתי, איכות סביבה, וואטאבר).

האם בת זוג פמיניסטית באה בחשבון מבחינתך? ומה עם בת זוג שפעילה נמרצת למען איכות הסביבה, או הפליטים, או משתתפת נלהבת במחאה החברתית?

shayCn

New member
שאלה מצויינת

כל לוחמנות קיצונית שהיא בין המינים נתפסת בעיניי לא תקינה ולא בריאה.
אני בוחר בת זוג לפי קריטריונים של משיכה,כימיה,אהבה.אם אני אשב בדייטים עם מישהי שנותנת דגש לפמיניזם מאשר להשקעה בקשר וזוגיות ולרצון להיות ביחד,אני לא היה שם.

ivgy1980

New member
פמיניסטית מוצהרת לא בדיוק יכולה להיות בת-זוג

של גבר, לעניות הבנתי הצרה את הנושא המורכב

ivgy1980

New member
סבורני, אם כי אינני בקיא לעומקו של עניין,

כי לפמיניסטית מוצהרת, כזו שחותרת לשיוויון מלא בין המינים, יהיה קשה להימצא בזוגיות עם גבר.
שהרי עפ"י רוב בזוגיות של גבר ואישה יש חלוקת תפקידים מסויימת שעפ"י רוב חוזרת על עצמה.
הפמיניסטית תרצה לערער חלוקה זו, וכאן סביר שמרבית הגברים לא יצליחו לקבל את דרישתה.
כמובן, כל האמור לגופו ואין דעתי האישית מהווה קונצנזוס, אלא מובאת לידיעה בלבד.

או במילים פשוטות, אתה רוצה לצידך אישה פמיניסטית?

איזה תפקידים בזוגיות יש לך בעיה לחלק מחדש?

כלומר, אם נניח היית בזוגיות עם אישה שרוצה שתחלקו ביניכם את התפקידים בשונה מהחלוקה המסורתית, מה היה קשה לך לשנות?

למעלה