פמיניסטיות

פמיניסטיות

אני פותח את השירשור בעקבות הויכוח שהתפתח פה סביב ״תשמרי על הכוס שלך״, כולל מיני הביטויים ששובצו בשירשור (״שונאת גברים״, ״תגלחי את הזיפים״ ועוד) שבעצם רומזים שהלהט הפמיניסטי (או שנתפש כזה) הופך את האישה לפחות אישה ויותר גבר. יוצר ממנה מין שעטנז של גבר ואישה.

לא ראיתי גישה דומה (להט לוחמני = לא-נשי) בויכוחים לוהטים אחרים שהיו כאן (כמו פוליטיקה למשל). ולכן אני מניח שזה לא הלהט שנתפש כלא-נשי, אלא העמדה המהותית:
- עצם הרעיון שלאישה תהיה הזדמנות שווה בכל דבר, אפילו במקומות הכי גבריים בעינינו.
- מידת האחריות שמוטלת על הגברים היום (אם יש אחריות בכלל) לכך שאין עדיין שוויון הזדמנויות מלא.

איפה אתם/ן עומדים/ות בעניין? ובמיוחד בהקשר של זוגיות, של פמיניסטית כבת זוג?

ראסטלין

New member
פמיניסטיות זה קיצוני לצד הרע.

אני עכשיו יושב בבית לבד, פנוי לכל בחורה שרוצה לבוא אלי לצורך עינוג הדדי.
פמיניסטית אמיתית שלא מחשבנת ל"אני נשית" ו"לא נעים", שולחת מסר אני בדרך אליך.
אבל איפה יש דברים כאלה? רק אנטי ואנטי.

shayCn

New member
ברצינות עכשיו ראסטה

תן לי קצת ממה שלקחת השבוע.
מה זה ההודעות האלו ביומיים האחרונים.
לא מצליח לקלוט אותך בנאדם.תעזור לי עם זה.

1Shir

New member
הוא התכוון ש"פמיניסטיות"

מעוניינות ביתרונות שיש לגברים על נשים אך לא בחסרונות

ראסטלין

New member
OMG

כמו סיכה בדיקור סיני, בול במקום!

shayCn

New member
אני מסכים עם זה

אם תראי מה שכתבתי למטה תראי שהתכוונתי שכל קיצוניות משני הצדדים היא לא טובה.

שיר, את יכולה להסביר

איזה חסרונות שבאים עם השוויון פמיניסטיות לא מוכנות לקבל?

ולמה את כותבת "פמניסטיות"? (עם גרשיים)

1Shir

New member
לא הבנתי למה אתה שואל אותי ולא את ראסטלין אבל

חסרונות - יותר יוזמה להתחיל/מינית עם המין השני

עם גרשיים כי זה לא באמת ההגדרה של פמיניזם, זה שוויון רק בחלק מהדברים

לכך נראה לי שהוא התכוון, לא אני אמרתי שיש בנות כאלה

tatiana6

New member
חחחחחחח צחקתי עכשיו, זה טוב

ויש לי שאלה רצינית אליך, איך זה שמישהו כמוך - בגיל צעיר שלך, עם מקצוע והעבודה בהיי טק שלך ונראה ממש טוב כמוך, כרגע בלי חברה קבועה??
כמו שכתבתי קודם פה, אני כבר שבועיים עם לב שבור, ואני גם שואלת את זה על עצמי, איך זה אני כרגע לא מאמינה שאמצא אהבה כזאת חדשה חזקה כמו שהייתה לי עד לפני שבועיים.

ובעיניין לב שבור, כתבת שהייתה לך חברה שנה עד לא מזמן, אז איך
מתאוששים מזה וכמה זמן זה בערך לוקח?

ראסטלין

New member
זה כמו לשאול...

מתי יתאחה שבר או חתך עמוק, צריך להפנים שנגמר ולתת לזמן לעשות את שלו.

בקשר לחברה קבועה, הכול גורל... אני מאמין באהבה ומאמין שמתישהו ייגמרו כול המבחנים שאלוהים עושה כדי לחשל אותי ולהביא אותי מוכן לאהבת חיי.

אז מה, איך את מתמודדת עם החופש הפתאומי?

tatiana6

New member
לא מתמודדת

כי בדיוק עליו חשבתי כך, שאחרי כל המבחנים הוא אהבת חיי. וזה לא כל כך עוזר שאני כבר פעמיים קבלתי ממנו סמסים בשבועיים אחרונות עם ברכות לשנה חדשה וכו'.

בקיצור, אין לי חיים בלי אהבה כמו איתו, לא מתמודדת.

ראסטלין

New member
ולמה נפרדתם?

אם הוא שולח SMS אז נראה לי שהוא רומז שהוא עדיין בעניין...

tatiana6

New member
על סמס שני אני כתבתי שאני עדיין אוהבת אותו

והאו כתב שהוא אותי ותמיד יאהב. ואז כתבתי שאני אחכה לא 40 או 50 שנה (אני יודעת, אני סמרטוט קלאסי לגמרי :)).

הוא אמר שהוא בן 38 וכל האחים שלו התחתנות והוא רוצה גם להתחתן תוך שנה. ומשפחה שלו לא תקבל אותי כשאני גרושה + 3.
הוא גם בקשר עצמו רמז לי שאני משהו כמו אהבה ראשונה אמיתית שלו. אז לפי מה שנראה, הוא הבין איתי שהוא כן יכול להרגיש רגשות, ועכשיו רוצה לשפר את הדגם.

ראסטלין

New member
עשית שלוש טעויות קלאסיות בדיון

ואז כתבתי שאני אחכה לא 40 או 50 שנה| סדגש|
לפי תורת המשחקים שמת תנאי ברור שאין נסיגה ממנו, כלומר או עכשיו או בכלל.
הכי גרוע שזה בלופ, כי כל עוד הוא בלב שלך, אם הוא ירצה לחזור את גם תרצי. אז דבר ראשון אל תסגרי דלתות שאת לא רוצה לסגור.
המשפחה שלו מאוד קרובה אליו ומשפיעה עליו ואם הוא יחליט לקבל אומץ ולנסות את המהלך אז כדאי שלא יחשוש שאולי לא תקבלי אותו.

דבר שני,
עכשיו אתם לא ביחד כי הוא חושש שהמשפחה שלו לא תקבל אותך...
אז אין לך מה להפסיד, תציעי לו לבוא לארוחת ערב עם המשפחה שלו. אולי הדחייה שלהם אותך היא רק בדמיון ובחששות שלו? אין לך מה להפסיד.

טעות שלישית חשבתי כך, שאחרי כל המבחנים הוא אהבת חיי.|סדגש את לא יודעת מי אהבת חייך... את יכולה לשער או לקוות, אבל את לא יודעת. לכן אל תסיקי מסקנות.

הוראות להמשך : שלחי לו SMS שבו את רוצה לארגן ארוחת ערב עם המשפחה שלו, כי את מאמינה שיש סיכוי טוב שהם יאהבו אותך בדיוק כמו שהוא אוהב אותך.

בהצלחה.

tatiana6

New member
הייתה טעות כתיב אצלי

כתבתי שאני עדיין אוהבת אותו ואחכה לו 40 או 50 שנה אם צריך.

קודם כל תודה רבה על עצה מעשית, זה ממש טוב ועוזר. רק שנראה לי שהוא לא יסכים בטוח. אני פוחדת להציע כזה דבר.
הוא גם בונה על ג'יי דייט להכרות הבא, ושמעתי שאנשים מתיאשים משם. אז בינתיים אני במצב פאסיבי מחכה. לא יודעת אבל אם יש טעם.
אני גם צריכה מתישהו להפגש איתו ולקחת ממנו דברים שלי, הייתי צריכה בשבוע שעבר, רק שהוא לא לחץ. אני לא בונה על פגישה הזאת, למרות שכן רזיתי בינתיים 3-4 ק"ג, לא שזה משנה כי הוא אהב אותי כמו שאני.

למעלה