קקטוס לא עוקצני
New member
פלפלת ../images/Emo97.gif
אמת אני מזה לא מבין אותך,שמו כבר תמונה שלך כאן ואת נראית טוב את גם לא צריכה לשמוע את זה ממני אני בטוח שאת יודעת,אבל מה האינטרס שלך לרדת ככה על דנה
א. יופי זה עניין של טעם. ב. אף אחד לא שם אותך בתור שופטת. ג. את לא מושלמת בשביל להרשות לעצמך לשפוט בצורה שכזאת. וגם אם דנה מכוערת לדעתך,למה את צריכה לפגוע בה עם זה ? היא עשתה לך משהו רע ? היא פעם אמרה עלייך מכוערת או משהו ? - זה שהיא פותחת בלוג ועושה מה שעושה זה לא אמור לעניין אותך,את לא אמא שלה,לא אחותה ובטח שבטח לא חברה שלה,את לא מכירה אותה ואת רק שופטת אותה ובגלל שאת לא מכירה אותה אז את משתמשת במילה 'מכוערת' כקלף לטובתך כאילו זה קללה ... ילדים בגנון אומרים אחד לשני 'מכוער' כי אין להם את האבחנה לדעת מה זה דבר שלילי באמת ומזה לא , פשוט הראת את הרמה שלך...ובאמת שלי כואב עלייך באופן אישי , כי בחורה שמתעסקת בחיצוניות והשמצות 24 שעות היא פשוט בחורה ריקנית שחסר לה ריגושים בחיים, ואני בטוח שאין לך חברות אמיתיות באמת,ואם יש לך ... אז אני בטוח שהן ברמה שלך . שורה תחתונה : הכל אצלך מקנאה . מקווה שתדעי לפרגן,שתדעי לאהוב,שלא תשפטי ולא תבקרי ולא תפגעי ... תאמיני לי החיים הרבה יותר יפים עם אהבה , יום מצויין
אמת אני מזה לא מבין אותך,שמו כבר תמונה שלך כאן ואת נראית טוב את גם לא צריכה לשמוע את זה ממני אני בטוח שאת יודעת,אבל מה האינטרס שלך לרדת ככה על דנה