פלפלת

פלפלת ../images/Emo97.gif

אמת אני מזה לא מבין אותך,שמו כבר תמונה שלך כאן ואת נראית טוב את גם לא צריכה לשמוע את זה ממני אני בטוח שאת יודעת,אבל מה האינטרס שלך לרדת ככה על דנה
א. יופי זה עניין של טעם. ב. אף אחד לא שם אותך בתור שופטת. ג. את לא מושלמת בשביל להרשות לעצמך לשפוט בצורה שכזאת. וגם אם דנה מכוערת לדעתך,למה את צריכה לפגוע בה עם זה ? היא עשתה לך משהו רע ? היא פעם אמרה עלייך מכוערת או משהו ? - זה שהיא פותחת בלוג ועושה מה שעושה זה לא אמור לעניין אותך,את לא אמא שלה,לא אחותה ובטח שבטח לא חברה שלה,את לא מכירה אותה ואת רק שופטת אותה ובגלל שאת לא מכירה אותה אז את משתמשת במילה 'מכוערת' כקלף לטובתך כאילו זה קללה ... ילדים בגנון אומרים אחד לשני 'מכוער' כי אין להם את האבחנה לדעת מה זה דבר שלילי באמת ומזה לא , פשוט הראת את הרמה שלך...ובאמת שלי כואב עלייך באופן אישי , כי בחורה שמתעסקת בחיצוניות והשמצות 24 שעות היא פשוט בחורה ריקנית שחסר לה ריגושים בחיים, ואני בטוח שאין לך חברות אמיתיות באמת,ואם יש לך ... אז אני בטוח שהן ברמה שלך . שורה תחתונה : הכל אצלך מקנאה . מקווה שתדעי לפרגן,שתדעי לאהוב,שלא תשפטי ולא תבקרי ולא תפגעי ... תאמיני לי החיים הרבה יותר יפים עם אהבה , יום מצויין

שורה תחתונה

אין לך מה לעשות בחיים אלא להעביר ביקורת על אנשים--ועל זה נאמר "אין לי חיים" ופה אתה משחק אותה "המגן של דנה" למעשה אתה רוצה בקשר עם פלפלת ועל כך החמאת לה שהיא נראית טוב לא ראיתי אותך רושם משהו טוב על דנה...וזה כי אולי אתה חושב שהיא מכוערת!!!

אז זהו ש .....

איזה אגדה כתבת אהה
למה כולם חושבים שדנה זה הה....קורבן שלי בשבל לרדת עליו !?!? אני פשוט בחורה אמיתית , ישירה וכותבת כל מה שיש לי להגיד ! אז בזה הרגע תבינוו : דנה או אייך שקוראים לה מעניינת לי את התחת והתחת שלי מוסר לה ד"ש חםםםם אני סהכ"ל כותבת מה ראיתי ומה דעתי ... אני לא אומרת שאני מושלמת ! אף אחד לא מושלם ... פשוט התחשק לי להביא את דעתי .. אסור ???? ולגביי חברות ... יש לי חברות חוליי נפש כמוני , לא שגרתיות , וקצת משוגעותתתתתת שיודעות לעשות חיים !
חיים פעם אחת נצלו אותם בכייף ! ביווווווווושששש

אני מתה על התגובות שלך ...

ראיתי אותך משדרת בבלוג ואת פשוט תותחית על את לא שמה זיין על אף אחד , את אומרת מה בא לך , את אמיתית . ואת חולת נפשששששששששששששששששששששששששששששש אני מעריצה שלךךךךךךךךךךךךךךךךך

אממ...קקטוס .נכון אני כותבת "לעצמי"

מטומטם זה מילה נחמדה בשבילך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה סופר אידיוט חחחחחחחחחחחחחחחחח וגרייס גם את באוטו סירה .... חפשו מי ינענע אותכם ! קשה לכם לראות שכותבים אליי דברים נכונים ? מה אוכל אותכם ? תוכלו קאקיי

פלפלת כיתה א גמרת ?

את לא יודעת לכתוב או להתבטא. היכולות השכליות שלך כל כך מוגבלות שזה עצוב. לדחוף אצבע ולאכול קקי זו פסגת היכולת הורבלית שלך. עצוב פשוט עצוב

אז ככה לכל " המעריצים שלי " חחח../images/Emo6.gif

אני ספרדיה במקור ... עם יש לי שגיאות כתיב אז זה משם ! ואני אשמח להודיע לכם ש.. כל הודעה שלכם מצחיקה אותי אתם כולכםםםםםםםםםם על הארייי
דחפו אצבע !

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פלפלת

01MaKaVeLi

New member
אמממ אם כבר..

את לא ספרדיה במקור את ספרדיה עם מקור חחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח או מאן מת על האף הענק שלך שנראה כמו מקור של חסידה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

sinbad69

New member
פלפלת

זין את ספרדיה במקור. אני ספרדי במקור ואני יודע איך נראים ספרדים. לספרדים יש אף יפה לך לא נשמה. את אולי מרוקאית או טוניזאית.חחחחח אבל לא ספרדייה.חחחחחח

למעלה