פליימייקר

R E k

New member
מה אתה מצפה שהוא יגיד

אחרי שתקעו לו סכין? תודה לך מכבי חיפה? זה בא מתוך כעס..אני לא חושב שהוא שונא את מכבי חיפה, אלא אנשים ספציפיים מתוכה

Olympic Hero

New member
אני די מאמין שהמשפט הזה הופנה

לקהל שדאג לשרוש לו בוז במשך 90 דקות, לשיר עליו שירים, ולקלל את משפחתו. גם את המקצוען הכי גדול בעולם, כמות כזאת של שנאה מהקהל יכולה לשגע.

הקטלני10

New member
הפה הגדול פותח היום את הפה בשעה2100

בתוכנית פליימקר אייל ברקוביץ מתלכלך על חיפה ונותן לכם בראש.

Olympic Hero

New member
שאלה...

שאתה אומר הפה הגדול פותח את הפה, אתה מתכוון שיש לפה הגדול פה קטן נוסף ואז הפה הקטן מדבר על התדמית של הפה הגדול? מה, לפה הגדול אין פה כדי להגיד את זה בעצמו?

AKAKAK

New member
לא רק לא זה,לא אוכל להמשיך לחיות../images/Emo6.gif

חחח אולי ערוץ עשר הבין כמה ברקו מדבר שטויות ושקרים... אני מקווה שלא ישדרו את זה בכלל ויעיפו אותו גם מתוכנית סיכום המחזור.

AKAKAK

New member
מוזר שמרבית האוהדים חושבים הפוך

ממכם, מכמה סיבות: א, הוא הלך למכבי תל אביב. ב, דרש המון כסף לשחקן זקן וזמן משחק... (בפועל כולנו ראינו שהוא עגלה ולא יותר מזה שמסוגל לשחק 30 דקות וזהו.) דווקא כאן יש קבוצה קטנה, שהולכת אחרי משהו שהרס לעצמו את השם והכבוד במו ידיו בצורה עיוורת לחלוטין. יום אחד תבינו, שרוב האוהדים של חיפה צדק, ששרק לו בוז ושאר המילים היפות שקיבל מהקהל של חיפה... בניגוד לשחקנים אחרים כמו רביבו,עטר,איציק זוהר שסיימו את הקרירה בצורה מכובדת בלי שקרים וסיפורים וכו...

איציק זוהר ../images/Emo6.gif

הוא החליף קבוצות כמו גרביים ופרש אחרי חודשיים על הספסל של נצרת עילית

כי אסור לערוץ 10 לשדר סרט שהופק

ע"י גורם מתחרה. אביב גלעדי שבבעלותו ערוץ הספורט (שהפיק את הסרט),מחזיק גם במניות ברשת ולכן ערוץ 10 לא יכול לשדר את הסרט. מה ששמעצבן זה שערוץ 10 ידע כבר ביום חמישי שיש בעייתיות בהקרנת הסרט ובכל זאת המשיך לעשות עליו תשדירים אינספור

THE BEP

New member
יש למישהו מושג?

אתם יודעים מתי ישודר הסרט? ובאיזה ערוץ?...

AKAKAK

New member
../images/Emo6.gif

בכל מקרה אני שמח, שלא נתנו לפרשן הזה זמן שידור לספר שקרים על חיפה, גרנט ועל כל שאר העולם... יש לנו מספיק את פרשנים, שמחסלים חשבונות בזמן שידור כנ"ל ברקו, שלמה שרף, אלון מזרחי... אין צורף לתת להם עוד זמן שידור לעניין הזה, הם מקבלים מספיק זמן מסך או בעיתונות לסגירת חשבונות ישנים...

ט ל ו ש1

New member
הסרט נראה לי לא ישודר בכלל :D

עלק . הם כתבו למעלה בטלווזיה, הסרט יישודר במועד אחר. בטח ברקוביץ' עשה להם בעיות :D רק ראיתי אין שידור אמרתי בטח אייל קשור לזה..מן הסתם, מה זה יכול להיות?

למעלה