פליימייקר

TheWiseGuy

New member
*עטר

שמתי לב לתבנית בהודעות שלך...זה הולך ככה: שטויות, שטויות, שטויות |סמיילי צוחק| שטויות, אברהם גרנט, שטויות |סמיילי צוחק| במקרה פה יצאת קצת מהתבנית שלא דיברת על אברהם גרנט.

Olympic Hero

New member
יהיה מעניין

כי להבדיל מכל מיני ראיונות עם שחקנים או אנשים אחרים מהתחום, ברקו, גם אם לא תאהבו את את מה שהוא יגיד, הוא עדיין יגיד את האמת. וזה באמת מעניין...

AKAKAK

New member
אמת? חחח ../images/Emo6.gif

אהבתי אמת
... אוי גרנט תודה על זה שלא הזמנת את ברקו לנבחרת, זה מה שהיה חסר לנו עוד נימני זקן...

AKAKAK

New member
להודעה האחרת שלך בשירשור

אפילו לא אגיב, זה שיש לך בעיה עם גרנט. זה מראה כמה אוהדי חיפה חסרי כבדי לאנשים שבאמת תרמו לחיפה. לזאת כן... מה לעשות שחקן בעבר וכיום פרשן, שגרם להרס שמו לבדו! לכן גרנט לא רצה אותו והוא צדק, עובדה שחר צדק בזה שלא הביא את העגלה לחיפה ונתן צהבת עוד עגלה. גרנט ושחר ידעו, שהוא לא בכושר ועושה צרות אז לא רצו אותו זה הכל, נחש מה גרנט ושחר נהגו בחוכמה רבה! עטר לעומת זאת, שחר קיבל אותו בכייף לחיפה, כי הוא ידע מה עטר שווה! שחקן סמל אמיתי! שבא לגמור את הקרירה בקבוצת נעוריו בלי לדרוש מקום בהרכב או חוזה ענקי, כמו ברקו השקרן! סמל אמיתי יודע לא לפגוע בקבוצה, ברקו לא סמל ושקרן! בושה שערוץ עשר נותן לו עזרה!

Olympic Hero

New member
../images/Emo6.gif

אני יכול גם להוסיף כמה משפטי אהבה על אברהם גרנט אם אתה רוצה

ARIS BOCH

New member
באמת כל הכבוד גרנט

מי צריך שחקן שיכול להכריע משחק, תיקו זה טוב...

dios4

New member
ראיתי את הקטע

באתר,ופשוט נורא התרגשתי..לראות את ברקו מסיים קריירה בצורה כזו. חבל עליו..אם לא היה בעל הפה הכי גדול בארץ, הייתי עושה אותו ע.מאמן מכבי חיפה!

לדעתי...

השחקן שהכי נאמן ליחיפה זה |דגש|יניב קטן הציעו לו בביתר פי 2 ממה שחיפה הציע לו שהוא חזר מאנגליה והוא הלך לחיפה בלי להסס.

Cade Foster

New member
לא יכול לראות...

יש שידור חוזר של הפרק של זהות בדויה באותה שעה

אין סיכוי שאני אחמיץ ../images/Emo70.gif

תזכורת לעצמי - לא לשכוח לקנות פוקפורן ( הטעות במקור
)

../images/Emo13.gif

אתה יכול להגיד הרבה דברים על ברקוביץ', עם חלקם אני אסכים עם חלקם פחות. ברקוביץ' הוא אחד מאותם אנשים אמוציונאליים שמדבר ופועל מתוך רגש. " איפה ישנם עוד אנשים כמו האיש ההוא..."

אייל ברקוביץ' רצה לשחק בחיפה

בחיפה לא רצו אותו. מה ציפית?שהוא יעבור למכבי פ"ת??? הוא רצה קבוצה עם קהל גדול ועם סיכוי מרבי לקחת אליפות ומכבי ת"א היו כאלה. אני יכול להבין את המרמור של ברקוביץ' שרצה לחזור לחיפה ולא נתנו לו.

Cade Foster

New member
תבינו כבר

לא אכפת לאף אחד (טוב, לרוב) שברקוביץ' עבר דווקא למכבי ת"א. מה שמעניין אותי לפחות זה האופן שבו הוא לכלך על הקבוצה, על שחר... "מגיע להם לבני זונות האלה" זה משפט שמראה עד כמה הוא אוהב את המועדון?

למעלה