פליימייקר

אסִי

New member
פליימייקר

יום ראשון, ערוץ 10, 21:00 - הקרנת בכורה לסרטו של דני ענבר על אייל ברקוביץ' הסרט הדוקומנטרי על הקוסם צולם במשך כשנה וחצי, מאז שחזר לישראל. בסרט מודה ברקוביץ' שעשה טעות שחתם במכבי ת"א, שעשה טעות שלא למד משחקנים אחרים שחזרו לישראל אחרי קריירה בחו"ל, הוא מדבר על התקשורת בישראל, על מכבי חיפה, על סיום הקריירה, ומציג את הדור הבא במשפחת ברקוביץ'. http://www.sport5.co.il/Articles/Article.64.14439.html

eran 89

New member
הולך להיות מעניין.

בכל כתבה מסכנה על ברקוביץ' הוא עושה כותרות, אז מה יהיה פה?! בכל אופן, לא לצפות שהסרט הזה יציג את מכבי חיפה באור חיובי.

Hatotah1

New member
ראיתי איזה חלק ממנו בחדשות הספורט

הוא משמיץ את מכבי חיפה בטירוף, די מגעיל אבל בטוח מעניין, נראה.

dios4

New member
באמת..

יש לנו בעיה עם סמלים .. נקווה שרפאלוב ישאר שלנו..וניר ישאר אצלנו, וחרזי יקבל תפקיד אצלנו,ורוני ישאר! אבל ..אין כמו מספר 10 שהיה על חולצתו של עטר!

Olympic Hero

New member
אם כבר יש "לנו" תסביך כל שהוא...

תסביך אבא הייתי קורא לו. אין לי מושג למה כולם מחפשים את "הסמל" הזה כדי להעריץ אותו ולסגוד לו שיהיה מעל כולם. אנחנו לא צריכים אליל כמו נימני, גם לא זונת קהל כמו אבוקסיס, ולא צריך להיות לנו איכפת מאיזה קשיש שמשחק אצלנו רק כי אף אחד אחר לא רוצה אותו כמו קורנפיין. הקהל צריך 11 שחקנים(רצוי יותר, כדי שנעשה חילופים מידי פעם) שיתנו את הנשמה והלב בלי שום קשר לאיך הקהל קורא להם.

TheWiseGuy

New member
חח דווקא עטר?

אם באמת אפשר לבגוד בכדורגל אז הוא היחיד אולי שהייתי מגדיר כבוגד.

וואי אתם ממש משגעים אותי..חחח מצחיק

אתם אוהביםאת ברקוביץ` עד עכשיו,ואני שונא אותו.. אני מת על עטר,ואתם מחשיבים אותו בוגד..איי איי לאיפה הגענו?

Olympic Hero

New member
אני לא שונא את עטר.

אבל הוא השחקן שעזב מרצונו את מכבי חיפה בתקופת השיא שלה, ועוד בשביל הפועל חיפה.

זה היה או הוא או ברקוביץ`

ונכון,זה היה להפועל חיפה..כנראה הוא לא עמד בפיתוי של הכסף הגדול,אבל העזיבה לא הייתה מרצון!בחרו בברקוביץ` ולא בעטר..ותמיד עטר אמר שהבית שלו זה מכבי חיפה!!בניגוד לטמבל ברקו(כמו שאוהביו קוראים לו)

Olympic Hero

New member
זה לא משנה את העובדות בשטח...

עטר עזב מרצון, את ברקו לא רצו. באופן הגיוני בלבד, אני לא לא מצליח להבין למה דווקא ברקו הוא הבוגד. ואני חושב שלא הבנת, אני לא קורא לעטר בוגד. הוא לא בוגד, עבורי אין בוגדים. בוגדים זה מילה מטומטמת וחסרת משמעות בעולם הכדורגל. אבל כמות השנאה שמופנת לברקו בהשוואה לאהבה העיוורת שמקבל עטר נראת לי לא הגיונית.

עטר אמר אלף פעם,גם כששיחק בה.חיפה

שהבית שלו זה מכבי חיפה,וגם ביצע מעשים שחזר רק כדי להיות בספסל שלנו..בשבילי הוא ממש לא בוגד,וממש לא עזב מרצון!העזיבו אותו,כי רצו את ברקוביץ`..זה ידוע שבתקופה ההיא שניהם לא הסתדרו,ככה שזה כן משנה את העובדות..

TheWiseGuy

New member
אם אני לא מסתדר עם מישהו בצבא

אני אעבור לצבא הסורי? גם ברקוביץ' אמר אלף פעם שהבית שלו זה מכבי חיפה ואפילו אמר את זה במסיבת עיתונאים בפומבי אחרי שחזר לארץ וביקש לחזור לחיפה. שחר כמו ששחר תמיד מתנהג לשחקני עבר גדולים שלנו בחר להשפיל אותו ולזרוק אותו מהמדרגות מסיבות אישיות שלו נגדו. מבחינת מעשה המעשה של ראובן עטר הרבה יותר חמור משל ברקוביץ'- לעזוב קבוצה מרצון ליריבה העירונית, מול לרצות לחזור ואחרי שלא רוצים אותך לעזוב למכבי ת"א. מה שכל אחד מהם אמר אחרי שהוא עזב זה עניין אחר. ראובן עטר בחר להמשיך ללקק למכבי חיפה גם אחרי העזיבה שלו. אייל ברקוביץ' ניסה להתנקם בקבוצה ובתכלס אני בטוח ש-99% מהאנשים פה בפורום היו נוהגים כמוהו.

שוב,העזיבה של עטר לא הייתה מרצון

בחרו בברקוביץ` ולא בו,אז הוא חיפש קבוצה..שניהם רצו לשחק ל-ב-ד,והקבוצה בחרה בברקוביץ`.. זה נכון ששחר לא רצה אותו בהתחלה,אבל יש סיבות לכך!זה לא ששחר לא נפגש איתו,הם נפגשו,וברקוביץ` הרס לעצמו סיום קריירה כמו שלשחקן גדול מגיע..בנוסף שהוא הרס לעצמו,הוא פתח את הפה על שחר ועל האוהדים..אז שילך לעזאזל!

TheWiseGuy

New member
בטח שהוא עזב מרצון

ציטוט מתוך האתר הרשמי: " ואז הגיע ה"בום" הגדול. מיד עם סיום העונה, עטר ביקש שחרור מקבוצתו. אוהדיו הרבים לא האמינו למשמע אזניהם, בפרט כשהיעד עליו הצביע הכדורגל המתולתל היה הפועל חיפה , לא פחות ולא יותר. מכבי חיפה לא העמידה מכשולים גבוהים בדרכו ונשיא המועדון, יעקב שחר, נקט בעמדה ג`נטלמנית כשאמר : " אסור וקשה ללחוץ על שחקן לשחק בקבוצה ויהיה זה הכוכב הגדול ביותר, רק בגלל החוזה". "

ולמה הוא רצה לעזוב??

כי היה שם את ברקוביץ`,והם לא היו בקשר טוב(למי שזוכר את הסטירה)אז הוא ביקש לעזוב..נכון,זה סוג של עזיבה מרצון,אבל זה לא שהוא בא ואמר-נמאס לי מהמועדון..זה יותר בכיוון של לא רוצה לשחק עם ברקוביץ`..ועטר בחר בה.חיפה בגלל הכסף הגדול של שפירא ז``ל,וברקוביץ` בחר בת``א בשביל לעצבן..בכל מקרה,זאת דעתי,ואני מכבד את שלך,כי אתה הולך על מה שכתוב,ולא מנסה להבין את המניעים..זכותך אחי

TheWiseGuy

New member
אני לא אוהב ולא שונא שום שחקן

זה פשוט אבסורדי שכשברקוביץ' מבקש לחזור למכבי חיפה ולא נותנים לו הוא נחשב בעינייכם בוגד, וכשראובן עטר עוזב מרצונו את הקבוצה וחוצה את הכביש להפועל חיפה (!!!) הוא סמל.

AKAKAK

New member
מה אתה מצפה מקוסם לשעבר

שחשב שהוא שחקן עדיין ויודע לעשות רק רעש ושקרים נטו... הבן אדם כזה טיפש באופי שלו פשוט ואחרי כל הליכלוך על חיפה אנשים פה עדיין אוהבים אותו, פשוט בושה של אוהדים! לפחות אטר שחזר ידע לחזור בצניעות ולקבל את הישיבה בספסל, אבל למעשה השקרן הזה עשה לנו טובה שורה תחתונה, סידר לנו אליפות הוא ושני העגלות האחרות.
בושה שזה היה פעם סמל של מכבי חיפה! בנאדו אכן לפחות יודע לסתום את הפה אחרי הפרת חוזה, לפחות שחר גזר עליו קופון חצי נחמה וביתר קנתה שחקן זקן.

למעלה