פלייייייזזז עזרה

תראי יכול להיות שהיא בוגרת והכל

אבל כול הסיטואציה טיפה מעוותת לי אבל אם הן נהנהות. סבבה שיהיו ביחד

upper girl

New member
פלייייייזזז עזרה

אני בת 17 והיא בת 13+ ואממ אנחנו אוהבות אחת את השניה (כן אני יודעת פער גילאים אבל היא ממש בוגרת לגילה ומקסימה ואנחנו מסתדרות ) הבעיה היא שלא ההורים שלי ולא שלה יודעים וכרגע במיוחד היא לא רוצה שהם יגלו, חשבנו על להתנהג כמו חברות רגילות בלי שאף אחד ורק אנחנו נידע שזה מעבר אבל הבעיה שנראה לנו שיחשדו שאנחנו חברות כל כך טובות עם 4 שנים הפרש וזה בעיה אנחנו לא יודעות מה לעשות אם ללכת לפי הלב ולהיות ביחד למרות שסביר להניח שכולם מסביב יתחילו לחשוד או אם להתרחק אחת מהשניה ולהתנהג כרגיל כאילו כלום לא קרה בנינו בבקשה תעזרו אנחנו ממש זקוקות לעזרה לא יודעות מה לעשות תודה מראש משתינו

PinkyRaSta

New member
נההה

למה לחשוד? זה הרגשה טבעית שכשעושים משו לא בסדר אז את חושבת שייחשדו ניתן לך דוגמא: כשלא הייתי מעשנת והייתי חוזרת הבייתה עם ריח לא היה אכפת לי בכלל ממה שהם יחשבו... והיה לי ריח חזק אבל כשעישנתי והייתי חוזרת הבייתה עם ריח, פחדתי "אוי הנה הם חושבים שאני מעשנת בלה בלה" אז זה פסיכולוגי. תהיי איתה. תסתירו, לא תסתירו זה עניין ש'לכן בלבד. דפקא זה שיש ביניכן פער גילים זה אמור להרתיע אנשי מלחשוב שאתן ביחד... וגם אם לא את תמיד יכולה להמציא סיפורים. ואני בטוחה שיהיה בסדר ויהיה טוב. הצלחה. לכי תהיי איתה D:

Sonata Of Tears

New member
4 שנים הבדל זה כלום

בעיקר אצל בנות ,שהגוף מתפתח מהר יותר,ההבדל קטן,אולי היא יותר נמוכה,או קצת פחות מפותחת ,אבל ההבדל ממש לא משמעותי (לאומת זכרים) , ואם הוא כן ,אני בטוחה שהיא לא תתביש לספר שיש לה חברה טובה בת 17 ,ואף אחד לא יחשוד,שוב,בעיקר שאתן בנות, לתפקד מצויין מבחוץ.

זה ועוד איך הבדל

אם היא בת 17! אם הם היו בנום 17 ו 21 זה היה משהו אחר. אני לא חושב שאפילו בת ה 13 יודעת מה היא רוצה בחיים! (תחשוב על זה ככה, מישהי מכיתה ז ומישהי מכיתה יא יוצאות) אני חושב שבת 13 לא מבינה עדיין מה זאת אהבה. והיא רק מתלהבת ממנה כי היא בוגרת יותר ושלא נזכיר את החוק...

resputin

New member
לא יודע אם "מתלהבת כי היא בוגרת

יותר" זה המונח הכי מדוייק, או מתאים, אבל הוא בהחלט מציין נקודות חשובות שהן; א'. החוק. ב'. לא משנה כמה היא בוגרת לגילה, היא בת 13 וכל המשתמע מזה. ילדה בכיתה ז' ובחורה בכיתה י"א זה בהחלט חתיכה של הבדל, מספיק בשביל להרים גבה ואפילו שתיים. אני יודע שלא שולטים בלב וכו', אבל המערכת יחסים הזו.. נראית לי מוזרה קצת. עדיין, עם כל הכבוד, היא צעירה. מאוד. אולי גם מדי.

nir 406

New member
../images/Emo183.gif העצה שלי מורכבת אני חושב

כדאי לך לחשוב על איזו דרך טובה ומועילה לשתיכן. פרידה סתם ילדותי לדעתי. גם להעמיד פנים חברות זה קיטשי כי ההורים יודעים לחשוד. כך שפשוט- יש את הפגישות בסתר. פער של ארבע שנים זה שטויות. לכי תאהבי אותה והעיקר שזה לא יפריע.

למעלה