פליייז כנסו !!!

• פותח הנושא DRON
  • פורסם בתאריך

DRON

New member
פליייז כנסו !!!

תקשיבו אני צריך שם של טראק שעשה אותו די ג´יי ישראלי נראה לי שהוא ישן אבל הקטע בו שיש אחת שאומרת "אני חולת נפש" בחיית תנסו למצוא אותו בזכרונות שלכם ותרשמו לי אותו תודה על כל מקרה

DRON

New member
תודה שנתתם תגובות אבל בכל זאת...

אני צריך שם !!!

re

נו באמת... איך אפשר לשכוח... Oren Barkan - Crazy Dafna. ועוד משהו, הוא מיקסס את זה באלבום החדש שלו (ברקה 2), בכלל לא רע.

re

הממ... אף פעם לא חשבתי על זה, אבל הקול של "דפנה" באמת מזכיר את אורלי... יכול להיות שזו היא...

יוסי 181

New member
זאת לא היא

הקול של "דפנה" בטראק המקורי של אייל ברקן (MICRO PLAY) הקטע שהוא אומר לה יו דפנה מה קרה לך אני משתרללת...הקיצר זה מתוך תוכנית ילדים שהייתה בערוץ 1 לא זוכר איך קוראים לה...אבל אייל ברקן לקח את הסמפל הזה ושם בטראק שלו. טראק גרוע דרך אגב

re

גרוע? זה טראק ממש מצוין לדעתי (ובבקשה, אל תתנו לי את השטויות שברקן זה לא מוזיקה).

ABUSER

New member
בשביל אנשים כמוכם

זה עניין של תקופות אני זוכר שאם רק הייתם מזכירים את המילה טראנס בארץ ישר אייל ברקן והולימן פעם אהבו את הסגנון הזה (אני עדיין אוהב אותו) והיום אוהבים פסיכודלי ומחר יאהבו האוסים

re

כן, אני דיי מסכים איתך... נניח אני ממש חדש בתחום (חצי שנה מקסימום), וכשהתחלתי התחלתי עם הברקנים. עכשיו פתאום אני מתחיל לשמוע Infected Mushroom או את Alien Project, שכולם אמרו לי שאני אתחיל לשמוע, ואע"פ זה, אני עדין חולה על אייל ואורן ברקן, Cosmic Gate, הולימן, וכל אלו. זה עניין של דעה, אף פעם אי אפשר לדעת... ודבר אחרון שלא ממש קשור, אבל בקשר לאייל ברקן, האלבום החדש שלו, On Line, בכלל לא רע, ושונה מאוד לדעתי מהאלבומים הראשונים שלו (כמו שברקה 2 של אורן ברקן ממש ממש שונה מברקה המקורי).

nisim mishal

New member
מסכים איתך ב 100 אחוז!!!

אני מת על הברקנים הולימן יהל קוסמיק גייט

למעלה