הגענו לכאן
קודם כל - הסצנה אתמול שלברון עלה לשחק וירד אחרי 10 דקות כשהיה ברור לאן המשחק בפילדלפיה הולך היא אחת העלובות בקריירה שלו. קבוצה שמתיימרת לצאת מהקונפרנס לא עושה חישובים כאלה. מראה שגם הוא יודע שקליבלנד פגיעה, ואפשר לנצל את זה.

כבר ניתחתי את הסדרה הזו אז נעשה את זה בנקודות: העונה אנחנו טובים מהם בהכל אבל להם יש את לברון. מה שיכריע את הסדרה זה עד כמה הסוויץ' שלברון בודאות יעשה (אני לא חי באשליות. ממוצע טריפל דאבל עם 30 נקודות לערב לפחות, לדעתי יותר לכיוון 35) ישפיע על שאר השחקנים להזיז קצת את התחת בהגנה, מושג שלא קיים בקליבלנד העונה.

אני רואה כל משחק בסדרה הזאת הולך למאני טיים, משהו שאנחנו טובים מאוד בו העונה אבל לברון טוב בו לאורך רוב הקריירה. אקס פקטור - ג'ורג' היל שמכיר אותנו טוב מאוד, סביר להניח שבשלב מסוים יקבל את עבודת השמירה על אולדיפו, מה שאמור להיות קשה יותר מאשר אוסמן/סמית'/קורבר. קוליסון יצטרך לתת את הסדרה של החיים שלו, כמובן שהוא לא היחיד. אני מקווה שJR יקבל כמה שיותר דקות כי הוא מסוג השחקנים שמסוגלים לחרב לקבוצה שלהם את המשחק אבל יותר חשוב - אולדיפו פשוט השתין לו בתוך הפה העונה בכל מפגש ביניהם, זו הייתה התעללות מפוארת.

4-2 לקליבלנד, למרות שההרגשה יותר טובה מזה. נצטרך להוכיח שהמעמד לא משפיע עלינו כדי להדהים, לא בטוח שזה יקרה. בכל אופן יהיה נחמד גם אם סטיבנסון יצליח להוציא את לברון מהכלים למשך כמה רגעים.