פלייאוף 2018

Cade Foster

New member
הגענו לכאן

קודם כל - הסצנה אתמול שלברון עלה לשחק וירד אחרי 10 דקות כשהיה ברור לאן המשחק בפילדלפיה הולך היא אחת העלובות בקריירה שלו. קבוצה שמתיימרת לצאת מהקונפרנס לא עושה חישובים כאלה. מראה שגם הוא יודע שקליבלנד פגיעה, ואפשר לנצל את זה.
&nbsp
כבר ניתחתי את הסדרה הזו אז נעשה את זה בנקודות: העונה אנחנו טובים מהם בהכל אבל להם יש את לברון. מה שיכריע את הסדרה זה עד כמה הסוויץ' שלברון בודאות יעשה (אני לא חי באשליות. ממוצע טריפל דאבל עם 30 נקודות לערב לפחות, לדעתי יותר לכיוון 35) ישפיע על שאר השחקנים להזיז קצת את התחת בהגנה, מושג שלא קיים בקליבלנד העונה.
&nbsp
אני רואה כל משחק בסדרה הזאת הולך למאני טיים, משהו שאנחנו טובים מאוד בו העונה אבל לברון טוב בו לאורך רוב הקריירה. אקס פקטור - ג'ורג' היל שמכיר אותנו טוב מאוד, סביר להניח שבשלב מסוים יקבל את עבודת השמירה על אולדיפו, מה שאמור להיות קשה יותר מאשר אוסמן/סמית'/קורבר. קוליסון יצטרך לתת את הסדרה של החיים שלו, כמובן שהוא לא היחיד. אני מקווה שJR יקבל כמה שיותר דקות כי הוא מסוג השחקנים שמסוגלים לחרב לקבוצה שלהם את המשחק אבל יותר חשוב - אולדיפו פשוט השתין לו בתוך הפה העונה בכל מפגש ביניהם, זו הייתה התעללות מפוארת.
&nbsp
4-2 לקליבלנד, למרות שההרגשה יותר טובה מזה. נצטרך להוכיח שהמעמד לא משפיע עלינו כדי להדהים, לא בטוח שזה יקרה. בכל אופן יהיה נחמד גם אם סטיבנסון יצליח להוציא את לברון מהכלים למשך כמה רגעים.

לא יודע כמה ג'ורג' היל מכיר את אינדי הנוכחית.

מאז שהוא היה שם לפני שנתיים, התחלף המאמן, בירד עזב ומכל השחקנים היחידים שנשארו הם מיילס טרנר, לאנס סטיבנסון, ג'ו יאנג וגלן רובינסון. הוא גם שיחק עם קוליסון באינדי בסבב הקודם (2012). אבל הקבוצה שונה לגמריי.

Cade Foster

New member
מקבל את ההערה

בכל אופן אנחנו מכירים אותו ויודעים מה הוא מסוגל לתת.

נראה לי שזה הולך להיות הטיול הכי קל של לברון לגמר

מזה כמה שנים טובות..
4-2 קאבס

Cade Foster

New member
סדרה שיכלה להיות מעניינת אם למינסוטה היה מאמן

המצ'אפ של הוולבס נראה על פניו טוב מאוד. יש להם שני שומרים טובים להארדן (באטלר בודאות, וויגינס בתאוריה), מה שיכול להתיש אותו ולהאט קצת את הרוקטס, זו בדרך כלל התחלה טובה נגד קבוצה בעייתית כל כך כמו יוסטון. הבעיה היא שיהיה קשה לחיות עם המצ'אפ טיג-פול.
&nbsp
מאמן שהיה מסוגל לחשוב קצת מחוץ לקופסא היה הופך את הסדרה הזאת לכבירה. על ת'יבודו אני לא סומך. 4-1 ליוסטון.

rapgamer4ever

New member
די מסכים עם ההערכה הזאת

במפגשים קודמים ראינו את גיבסון עושה הרבה סוויצ'ים על הארדן, ולא בהצלחה יתרה. מי שהרג אותנו הרבה פעמים הוא דוקא פול ולא הארדן. לטאונס יש קושי לסגור כמו שצריך את ה-roll man וקאפלה חגג על זה.
יהיו משחקים שנאט את הארדן לאחוזים נמוכים אבל לאו דוקא זה יספיק לנו. המשחקים אצלנו בבית יהיו יותר צמודים, סביר להניח שאחד יוכרע ממש על חודו של פוזשן וזה מה שיעשה את ההבדל בין סדרה של 4 ל-5 משחקים. יותר מזה קשה לי לראות את הסדרה מתארכת.

4-0 או 4-1 יוסטון

על הנייר הטימברבולס היו אמורים להיות קבוצה חזקה נגד יוסטון אבל עם תיבודו הליצן זה יגמר מהר מאוד.
בקיצור מה שליאור רשם

Cade Foster

New member
בואו נסגור פינה - קוואי לא יחזור לשחק העונה

אבל אני לא חושב שזה אומר שלספרס אין סיכוי. גולדן משחקת כדורסל מזעזע בלי קרי, סן אנטוניו משחקת את הכדורסל הרגיל שלה עם עונת סף MVP של אולדריג'. רואה הרבה משחקים צמודים בסדרה הזו שיהיו תלויים ביכולת של דוראנט להתעלות לערבים של 35 נקודות ומעלה. תומפסון לא ילקק דבש מול דני גרין, אחד משומרי הפרימטר הטובים בליגה בעיניי.

אם קוואי היה חוזר (ביכולת הרגילה בלה בלה בלה) אז זה של סן אנטוניו לקחת. בלעדיו אני מהמר על 4-3 קשה לגולדן סטייט. קרי ישחק את 2 המשחקים האחרונים של הסדרה.

FrecCo

Active member
מסכים, יש לנו סיכוי

לגנוב משחק אחד בבית אם KD וקליי בערב OFF מטורף או נפצעים.
4-3? cmon, אנחנו קבוצת די ליג די מאומנת+למרקוס.
&nbsp

Cade Foster

New member
גולדן סטייט כרגע קבוצת די ליג לא מאומנת + KD

סך הכל נשמע די שיוויוני.

rapgamer4ever

New member
שתי הקבוצות לא משכנעות אותי

אבל לפחות הגנתית אני מצפה שגולדן כן תחזור לעצמה ותעצור את הכישרון המוגבל של הספרס. בצד השני KD אמור לסחוב אותם לרמת יעילות סבירה שעשויה להספיק ברוב המקרים.
על הנייר זה גולדן ב-5, אבל בהתחשב ביכולת האחרונה הם מסוגלים להפתיע לרעה, או שקוואי כן יחזור, ההימור שלי הוא גולדן ב-6.

למעלה