פלייאוף 2018

OrEl74

Well-known member
מנהל
פלייאוף 2018

אתם מוזמנים לנתח ולחוות דעתכם על הסדרות הצפויות

Cade Foster

New member
יש תחושה שזה של טורונטו במזרח, רק לאסוף מהרצפה

טוב נוותר על הבראקט ונתייחס לסדרה הספציפית הזאת:

סדרה די בעייתית לטורונטו. בעונה שעברה ג'ון וול הפעיל פיוז פלייאוף והיה מהעלית בפוסט סיזן, אבל הפעם הוא מתמודד עם טורונטו שעברה מהפך העונה והשאלה היחידה היא האם תיחנק שוב בפלייאוף. טורונטו הייתה טובה בהכל השנה - התקפה הגנה ריבאונד. בעולם בלי אולדיפו הייתי בוחר בדרוזן לשחקן המשתפר.

מצ'אפ המפתח כאן הוא ביל-דרוזן לדעתי. שחקנים שהם סוג של הפכים אחד של השני - ביל תמיד היה מופיע רק לפלייאוף ודרוזן רק לעונה הסדירה. האחד פיור שוטר והשני ווליום שוטר שהשנה התחיל להיות יותר יעיל. אם השניים מקזזים אחד את השני זה כנראה חדשות יותר טובות לוושינגטון מאשר לראפטורס, אבל זה לא אומר שזה לבד יכריע את הסדרה - מדובר במפגש בין הספסל הכי טוב לספסל הכי גרוע מבין כל הקבוצות שהגיעו לפלייאוף. וושינגטון חייבת את כולם ביכולת שיא כדי לעשות את זה צמוד.

מהמר על 4-2 לטורונטו, אבל זו סדרה שבכיף יכולה להגיע לגיים 7.

rapgamer4ever

New member
איזה באסה לטורונט

עבדו כל השנה כדי לסיים ראשונים במזרח ועכשיו חוטפים את וושינגטון בסיבוב הראשון ואת קליבלנד בשני.
טווח האפשרויות בסדרה הזאת רחב במיוחד. וושינגטון לא הצליחה לחבר תקופה טובה העונה והיא יכולה לחטוף כאן סוויפ, או מצד שני לחולל אפסט עם סגל שלא נופל מזה של טורונטו על הנייר ויותר מותאם לפלייאוף.
השאלה הגדולה היא האם טורונטו תחזור להרגליה הישנים והרעים ברגע שיהיה לה קשה, או שתצליח לשמור על סגנון המשחק המשודרג שכולל תנועה של שחקנים ושל הכדור.
אני מאמין שוושינגטון היא יריבה קשה, וטורונטו עוד צריכים לשכנע אותי לפחות בהתקפה שזו לא הקבוצה משנים קודמות. הגנתית הראפטורס כן הוכיחו את עצמם בעיני, ולוושינגטון גם יש צרות בחדר ההלבשה מפה ועד להודעה חדשה.
&nbsp
הימור: טורונטו ב-6 או 7 משחקים, כתלות במי תנצח את המשחק הראשון בסדרה.

אני עדיין לא מאמין לראפטורס

אני יודע שגם ממשיכים להשתפר, אבל הם כבר עשו גמר מזרח פעם אחת שהיה מאד לא משכנע.
למרות זאת, הוויזארדס היו מאד לא יציבים העונה והספסל שלהם חלש, כך שאני מאמין שאת הסיבוב הזה הם עוברים.

OrEl74

Well-known member
מנהל
מסכים לגבי טורנטו

משהו אצלם לא עובר לי חלק (אולי זה בגלל שראיתי רק איזה משחק אחד או שניים שלהם העונה)
הם מקבלים את וושינגטון בסיטואציה טובה עבורם שהוויזרדס סיימו את העונה בצורה לא הכי משכנעת, במצב אחר הייתי מהמר אפילו על ניצחון של וושינגטון בסדרה הזאת.
&nbsp
בכל מקרה זאת צריכה להיות סידרה מאוד מעניינת וכיפית לצפיה עם שחקן כמו וול בצד אחד ודרוזן בצד השני.

סדרה קלאסית ל7 משחקים

ורק בגלל שטורנטו לא מסוגלת להשמיד יריבים..
4-3 ראפטורס שתפסיד לקאבס בסיבוב 2

Cade Foster

New member
כמו שכבר אמרתי - הסלטיקס מנצחים

הם הקבוצה המאומנת יותר, וטרי רוזייר תכלס הוא אחלה שחקן, השתפר מאוד השנה ומזכיר קצת את קיירי בחדירות שלו לסל.
&nbsp
לבאקס יש את השחקן (בפער) הכי טוב בסדרה אבל מילווקי נוראית בדקות שלו על הספסל ברמת הקליבלנד בלי לברון, אולי אפילו יותר מזה. יאניס גם היה די חלש בסדרת הפלייאוף האחרונה שלו מול טורונטו, ככה שיש לו הרבה מה להוכיח.
&nbsp
4-1 קל מהצפוי לסלטיקס.

rapgamer4ever

New member
פוטנציאל אפסט

זו לא תהיה הסדרה הכי אטרקטיבית, אני מצפה לרמת פיזיות גבוהה וסקור נמוך. מילווקי הייתה יכולה להיות פייבוריטית אם הייתי סומך על ניהול הסדרה של ג'ו פרונטי. בתכלס הקבוצה הזאת מהיותר undercoached ואני לא מדבר רק על סכמות בהתקפה ובהגנה אלא גם על ההרכבים שהיא משחקת.
יהיה מעניין לראות כמה דקות ישחק יאניס וכמה מהן יהיו בעמדת הסנטר. יחד עם מידלטון, פארקר, סנל, בלדסו וברוגדון ששב לאחרונה יש להם את הסגל האיכותי יותר שאמור להוות בעיית מצ'אפ.
מצד שני יש גבול למה שיכול או אמור לקרות מול מה שראינו העונה בפועל. סטיבנס מאמן מבריק והקבוצה שלו תשמור חזק ותשחק יותר נכון. החשש העיקרי של הסלטיקס הוא ביכולת לשים מספיק נקודות על הלוח, יש מספר שחקנים שינסו להתמודד עם נטל התקפי מוגבר ואף שחקן ספציפי שיוכל לעשות זאת בצורה עקבית.
ברקע יש לציין שסמארט כנראה יחזור באמצע הסדרה.
&nbsp
הימור: האופי והביתיות יעזרו לבוסטון לנצח ב-7 משחקים. מילווקי תפתח את העונה הבאה עם מאמן חדש על הקווים.

Cade Foster

New member
זהירות מוקש

קודם כל - לא בטוח שאמביד יפתח את הסדרה, למרות שיש לי הרגשה שכן.
&nbsp
דבר שני - להגיע לפלייאוף עם 16 ניצחונות רצופים ובכושר קליעה מטורף זה יפה, אבל זו לא אינדיקציה יותר מידי טובה ליכולת של פילי - רובם המכריע מול קבוצות טנקינג. זה עלול להיות בעוכריהם כי מיאמי היא מההגנות היותר טובות בליגה גם במבחן העין וגם במבחן הסטטיסטיקה (שביעית ביעילות הגנתית). הם מגנים טוב על הקשת ובצבע מחכה ווייטסייד (ואדבאיו שנתן עונת רוקי טובה). לא קל לשחק מולם את המשחק שלך, לא מפתיע בקבוצה של ספולסטרה. בכלל תהיה סדרה הגנתית, גם פילי מדורגת גבוה מאוד ביעילות הגנתית (שלישית). הניסיון בצד של מיאמי, הכישרון בצד של פילדלפיה.
&nbsp
פילי פייבוריטית כמובן אבל אני רואה את הסדרה הזאת מתארכת יותר ממה שאנשים חושבים. 4-3 פילי, אבל אם אמביד יחסיר משחקים זה יכול להיגמר באפסט.

rapgamer4ever

New member
השאלה הגדולה מתי אמביד יחזור לשחק

פילדלפיה לפחות רמה אחת מעל מיאמי כל עוד אמביד כשיר. בלעדיו זו סדרה פתוחה לחלוטין, לכן המשחק-שניים הראשנים הם מפתח עבור מיאמי להאריך את הסדרה במידה ואמביד יחזור רק בהמשך.
מיאמי קבוצה עמוקה שמשחקת חזק אבל חסר לה כישרון התקפי כדי לאתגר ברצינות את הסיקסרס. דראגיץ' יתקשה מול הגודל והפיזיות של פילדלפיה, וויטסייד בעונה די חלשה, ג'יימס ג'ונסון תמיד סימן שאלה ווויד ממש לא התשובה.
&nbsp
בהרכב מלא אני רואה את פילדלפיה מנצחת ב-5 משחקים, עם אופציה ל-6 משחקים במידה ואמביד לא יפתח את הסדרה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
יש איזו אי בהירות לגבי אמביד

בהתחלה אמרו שהוא לא ישחק בכלל בסיבוב הראשון, אח"כ אמרו שבמקרה הרע הוא יחמיץ רק משחק אחד.
אמביד עצמו אמר לפני יומיים שהוא לא מאמין שהוא ישחק במשחק הראשון.
בקיצור, יש פה איזו תעלומה לגבי מתי הוא יחזור.
&nbsp
אישית אני מעדיף אותם בלעדיו אבל זה כנראה רק אני.
&nbsp

Madridista521

New member
הולכת להיות סדרה ארוכה, ואני אהיה בה :)

אני מאמין שפילי תיקח את הסדרה אבל מיאמי יכולה לעשות לה צרות בטח בלי אמביד.
פילי תיקח ב6 משחקים, אולי ב7.
יש לי כרטיסים למשחק השני, כולי תקווה שאמביד יחזור בזמן :)

למעלה