פלייאוף יום 2

FrecCo

Active member
פותח את הפוסט כשכרגע התחיל רבע 4 בבוסטון,
בתחילת המשחק אמרתי בספוילרוויל שקיירי נראה איטי ומעושן, דיברנו על זה שהוא צם רמדאן,
מאז הוא מפריע לבוסטון לגנוב משחק קליל ביום שדוראנט מאוד עציר בו באופן יחסי,
קיירי עם כמה סלים פשוט ענקיים ו-5 חטיפות בדרך ל27 בתחילת רבע 4.
רשום על המשחק הזה בוסטון כבר מאמצע השלישי אבל קיירי עושה קסמים וכרגע צפוי מאני טיים מהסרטים

FrecCo

Active member
הבטחתי סיק מאני טיים וקיימתי,
טייטום עם המילה האחרונה במשחק שהיה בחלקים רבים דו-קרב ישיר בינו ובין קיירי שנשדד ממנו ניצחון בין היתר בגלל משחק התקפי חלש ומפוזר מאוד של קאפקייק עם 6 איבודים, וכל מיני שיט כמו 1 מ5 מהקו של קלקסטון כולל 2 חשובות בדקות האחרונות (למרות משחק טוב שלו בכללי עם הגנת צבע טובה), וגם בזכות דאבל טים טוב שסופסוף שמו עליו בפוזשן האחרון.
השוט מייקינג של קיירי כשהוא בזון פשוט שומט לסתות, וכמו שטל אמר לכאורה יש מקום לדאגה בבוסטון אם הם לא מסיימים משחק כזה של דוראנט בדו ספרתי אבל מצד שני בוסטון גרמה לו להיראות רע עם הגנה אגרסיבית מאוד בחצי הראשון זה לא שהם קיבלו את הניצחון הזה במתנה. שורה תחתונה אם יעלו ל2-0 הם חצי דרך לנצח בסדרה

myway23

Active member
וואו איזה סיומת ...
הנטס כל כך עמוקים שזה מפחיד, אשכרה יש להם סגל לאליפות אפילו בלי סימונס וג'ו האריס שפצועים.
יש לסלטיקס הרבה מה ללמוד מהמשחק הזה, לפרקים הם שיחקו הגנה ממש טובה, בייחוד ברבע הראשון אבל מצד שני הם לא פתחו פער משמעותי ברבע הראשון.
רבע שלישי חזק ורבע רביעי די נפילה, ההתקפה לא זרמה, הכדור לא הלך מספיק לטייטום (הנטס עם דאבל) ולדעתי הסל ניצחון שלו זה זריקה ראשונה או שניה שלו ברבע הרביעי.
אני לא כזה מעודד מהניצחון, התעלות של סמארט והורפורד ומשחק לא משהו של דוראנט ועדיין ניצחון בשיניים - זאת הולכת להיות סדרה מאוד מאוד קשה לנצח.
מעניין מה סטיב נאש יבצע במשחק הבא, דראגיץ' היה מצויין, לדעתי היה מקום לתת לאולדריג' לשחק ומעניין לראות אם הוא יבצע איזה שהוא שינוי.

עוד נקודה שכדאי לציין, האינטנסיביות של המשחק (ובטח של המשחקים הבאים) גם יכול להכריע משחקים, הכושר משחק וחס וחלילה יכול להיות פציעות.

Krit123

Well-known member
וואו איזה סיומת ...
הנטס כל כך עמוקים שזה מפחיד, אשכרה יש להם סגל לאליפות אפילו בלי סימונס וג'ו האריס שפצועים.
יש לסלטיקס הרבה מה ללמוד מהמשחק הזה, לפרקים הם שיחקו הגנה ממש טובה, בייחוד ברבע הראשון אבל מצד שני הם לא פתחו פער משמעותי ברבע הראשון.
רבע שלישי חזק ורבע רביעי די נפילה, ההתקפה לא זרמה, הכדור לא הלך מספיק לטייטום (הנטס עם דאבל) ולדעתי הסל ניצחון שלו זה זריקה ראשונה או שניה שלו ברבע הרביעי.
אני לא כזה מעודד מהניצחון, התעלות של סמארט והורפורד ומשחק לא משהו של דוראנט ועדיין ניצחון בשיניים - זאת הולכת להיות סדרה מאוד מאוד קשה לנצח.
מעניין מה סטיב נאש יבצע במשחק הבא, דראגיץ' היה מצויין, לדעתי היה מקום לתת לאולדריג' לשחק ומעניין לראות אם הוא יבצע איזה שהוא שינוי.

עוד נקודה שכדאי לציין, האינטנסיביות של המשחק (ובטח של המשחקים הבאים) גם יכול להכריע משחקים, הכושר משחק וחס וחלילה יכול להיות פציעות.
הם לקחו ללייקרס את כל הותיקים הטובים עושה רושם. מעניין אותי איך תייס יחזיק עד שרוב יחזור, אם ימשיכו איתו או שוויט/גרנט יקבלו יותר דקות. סמארט היה פשוט ענק, אבל סדרה קשוחה מאוד בסיבוב הראשון.. תצטרכו עוד מג'יילן, בעיקר אם הנטס ימשיכו להוציא לטייטום את הכדור מהיד במחצית השנייה. ג'יילן אמור לנצל את המצ'אפ מול ברוס.

מסכים איתך לגבי האינטסיביות. השאלה היא האם הניצחון המורלי כאן יזניק אתכם ל2-0.

OrEl74

Well-known member
מנהל
הסדרה הזאת כל כך הולכת למשחק שביעי, אין אופציה אחרת.
ההגנה התמקדה בדוראנט ועשתה לו חיים קשים ממש, עכשיו נראה באיזה מוד הוא יבוא במשחק הבא.
וקיירי זה קיירי, לא משנה כמה ביקורת נעביר עליו, הוא בנוי בדיוק למשחקים כאלה..
עם צום או בלי.

OrEl74

Well-known member
מנהל
מופתע שהבולס לא הובסו קשות, אולי יש סיבות לאופטימיות שבכל זאת תהיה פה סדרה?

ופיניקס כמובן מנצחים את הפליקנס אבל וואו איזה משחק של ולנציונס!

Krit123

Well-known member
בוסטון - נטס
הולי שיט. אתם רוצים להגיד לי שהסדרה פשוט ממשיכה אחרי זה? הרגיש כמו רגע השיא, גיים 7 לכל דבר.
אינטסיביות בשמיים וריבוי עבירות, אף אחד שבור(?), קלקסטון יורד לפרקט באכזבה בחגיגת סל הניצחון. אני לא יודע מאיפה הם יביאו אנרגיות להמשך. טייטום היה כמעט ספיצ'לס בראיון לאחר המשחק, אי אפשר להאשים אותו.

באותה מידה שאני שונא את קיירי בגרסת ה'אני נגד העולם' מחוץ למגרש, ככה אני אוהב אותה על המגרש מאז הטרייד על הארדן. חוויה אחרת, הרבה שחקנים מקבלים השוואות לקובי ז"ל, משום מה הגרסה הנוכחית של קיירי מרגישה לי הכי קרובה למקור. הוא מזכיר לך שיש לו צעד ראשון נפלא ויכולת מסירה משובחת, בהנחה שהוא רוצה למסור, בדומה לבראיינט.

הגנת הפרימטר של בוסטון אמיתית (יעידו דוראנט ו-16 האיבודים של הנטס), אפילו ללא הגיבוי של רוב-וויל בתור הeraser מאחור. להוציא את פריצ'רד, כל הגארדים/ווינגס מסוגלים להכיל אותך בחילוף. סמארט הוא גולת הכותרת, אחד משומרי הפרימטר הטובים שראיתי מימיי, שניחן באיכויות של שומר פנים בנוסף לכך. כמובן שגם הגבוהים מסוגלים להזיז את הרגליים, מסתבר שמעיין הנעורים של הורפורד שוכן בבוסטון, נתן להם משחק ענק עם תרומה ענפה (וכמעט לא אופיינית) על הקרשים, סיים עם 20-15 באחוזים טובים.

בחלקים המפגש הרגיש כמו הילוך חוזר של משחק 50 הנקודות של טייטום לא מכבר, רק שקיירי וקיידי החליפו תפקידים. הנטס מנסים להתחקות אחר הגנת החילופים של בוסטון אך נופלים על רמת ביצוע, מוביל לתבוסה בריבאונד (43-29 לזכות הסלטיקס) מכיוון שהקו האחורי הנמוך נאלץ להדוף את הקו הקדמי בצבע. אני לא מבחין בפתרון ממשי לסוגייה, אדוארדס לא בשל להחליף את ברוס בראון (ריבאונד בודד ב-37 דק'), בזמן שהנוכחות של סת' אקוטית לריווח. מהמחליפים שלו, דראגיץ' שהיה מצוין ומילס האדרסייזד לא בדיוק תגיע הישועה. אולי דקות של אולדריג' על חשבון דראמונד לפחות יטיבו עם ההתקפה? אין לי מושג.
הsilver lining היחיד היה התקפות מעבר פתאומיות שנוצרו בעקבות האגרסיביות של הסלטס על הלוחות, אפשרו לקיידי להשתחרר קצת מהלחץ התמידי שדחק אותו אל מחוץ לקשת השלוש.

עושה רושם שדוראנט מתעייף בשמירה על טייטום, קלקסטון התחליף היחידי, רק חבל שהוא חושך מוחלט מקו העונשין כמו שדור ציין. מעצבן אותי שבעונתו השלישית הוא עדיין לא השתפר בנושא, כי יש לו פוטנציאל יפה בתור סנטר הגנתי מגוון. הוא נראה ממש עצום על המגרש מול ההרכבים הנמוכים.
דראגיץ' עזר לצמד במלאכת הסקורינג/הובלת הכדור, מהותי כי כמו שציינו בצוות השידור ניתן יהיה לצפות שמירה כפולה אגרסיבית בהמשך בזמן שאחד מהם יורד לנוח.

המהלך של סמארט בסיום היה לא פחות מגאוני. בשניות האחרונות הבלגן חוגג, ישנו חוסר תקשורת מוחלט, כולם חוזרים לאינסטינקטים הבסיסיים שלהם. אם אתה עוצר רגע לחשוב, אתה עשוי למנף את דוחק שעון הזריקות לכדי פרצה מהותית בהגנה. ניתן לראות בהילוך החוזר את קיידי נרדם בשמירה ומסיט את העיניים לכיוון הסל בציפייה שסמארט ירים שלשה, בזמן שטייטום חומק מאחריו ללייאפ אדיר על הבאזר. הבגרות של הקבוצה הזאת עומדת בניגוד מוחלט למה שלמדנו להכיר מהשנים האחרונות, בטח מפתיחת העונה הכושלת, בטח בידיעה שהמאמן הוא רוקי.

Rapgamer

Well-known member
המשחק הכי טוב של העונה
בוסטון שמרה היטב וממש הצליחה להוציא את דוראנט מהמשחק, מחצית ראשונה אחת החלשות שלו בקריירה ועדיין איכשהו נגמרה בשוויון. סימן רע מבחינת בוסטון שדוקא עשתה הרבה דברים טובים- לחצה על מובילי הכדור וכפתה איבודים, ניצלה חילופים של הנטס בהגנה כדי לתקוף בריב' התקפה (הורפורד ות'ייס עם 10 ריב' התקפה משותפים על הראש של ברוס בראון וחבריו). היא שלטה בצבע והרגישה הקבוצה העדיפה אלא שדקות הספסל של הנטס היו טובות יותר ובפרט דראגיץ' שהוביל ריצה קטנה.
ברבע השלישי ריצה של בוסטון בהובלת מרכוס סמארט עם מהלכים גדולים בשני הצדדים, חטיפה שלו ממסירת inbound בנתה מומנטום אדיר ובוסטון עלתה לראשונה ליתרון דו ספרתי. הסלטיקס שיחקו כדורסל מיסמאצ'ים ותקפו את קרי, מילס וקיירי. בצד השני דוראנט התחיל להיכנס קצת לעניינים ושמר את ברוקלין במרחק סביר.
את הרבע האחרון קיירי שוב פתח טוב (בדומה לרבע השני) ואז התמונה התבהרה שאנחנו בעצם צופים ב-kyrie game. ומאותה נקודה השאלה הייתה האם בוסטון תנצח בזכות כל האלמנטים שהלכו לטובתה (טייטום ניצח את דוראנט במצ'אפ האישי, הדומיננטיות בריבאונד) או שמא ברוקלין תיקח אחד בחוץ פשוט כי קיירי לוהט והמשחק הזה צריך לקרות מתישהו. כמו שדוראנט נראה לפרקים בלתי עציר כשהוא קולע מעל הראש של כולם גם קיירי יכול להיראות בלתי עציר ולקלוע זריקות קשות. 30 שניות לסיום אודוקה השתכנע לבסוף והביא עליו דאבל טים להוציא את הכדור מהיד (פוזשן ראשון במשחק שנהג בטקטיקה הזאת) וכפה זריקת סוף שעון קשה על ברוקלין. בוסטון הראתה המון בגרות עם הפוזשן האחרון שלהם במשחק, מה שאנחנו רגילים לראות שמכדררים את השעון לפיידאווי היה אשכרה מהלך כדורסל של דרייב אנד קיק שהסתיים בלייאפ על הבאזר.
בסיום 115-114 לבוסטון. טייטום הוביל עם 31 נקודות, 8 אסיסטים והגנה אדירה על דוראנט. היו לו חסימות כprimary defender גם על KD וגם על קיירי וכמובן עוד הרבה זריקות שנתן להן קונטסט טוב. טייטום כבר פרץ לפני שתי עונות אבל מאז הייתה רגרסיה קלה ביכולת שלו, אולי הסדרה הזאת תחזיר אותו למעמד של שחקן טופ 10 בליגה. הורפורד היה דומיננטי בעיקר במחצית הראשונה, בראון וסמארט במשחק two way מוצלח.
בברוקלין קיירי התפוצץ עם 39 נקודות קשות והצוות המסייע גם הופיע אלא שהופעה חלשה של דוראנט ונחיתות משמעותית בצבע ובריבאונד מנעה מהם לנצח בחוץ. בוסטון ממש חיפשה לתקוף את החוליות החלשות שלהם בהגנה ויכול להיות שהסדרה תוכרע על המצ'אפים האלה.

fatnoam

Active member
זה המשחק הראשון שתפסתי בפלייאוף, איזה כיף הסיפתח הזה. היה משחק כדורסל ברמה כל כך גבוהה!
הסלטיקס מאוד אתלטים חזקים וגדולים פיזית בכל עמדה, לעומת הנטס שממש קטנים בכל עמדה חוץ מדראמונד ודוראנט בעצם. הסגל של הנטס לא עמוק בעיני, סת׳ ומילס זה אותה עמדה בעצם, ואני לא חושב שאדוארדס ברמה.

קלקסטון עדיף בהגנה על הרבה גבוהים אבל מאוד מוגבל התקפית. ברוס בראון הוא אנרג׳י גאי שצריך לשחק פחות דקות ולטעמי גם לרדת לספסל בשביל דראגיץ׳, קיירי ודוראנט הפיקו המון ממוביל כדור סולידי לצידם, כשהנטל הזה היה עליהם זה לא עבד מספיק טוב.

בגדול דוראנט במשחק שלשול בתחתונים והסלטיקס בקושי גירדו את הניצחון הזה (שהגיע להם), למרות משחקי שיא של הורפורד וסמארט.

הנטס מצוינים בלקלוע סל ״קל״ או מהיר ישר לאחר סל שסופגים, זה הנשק העיקרי שלהם לייצב את ההגנה העלובה שלהם. מלא פעמים הסלטיקס התאמצו ממש בצד אחד וקיבלו סל מהיר וקליל בצד שני מאחד הכוכבים. זה מתסכל מאוד והשאיר את הנטס במשחק למרות שהסלטיקס היו טובים בהרבה ושמרו מצויין.

יש לי עוד כמה נקודות אבל לילדות אין גן....

למעלה