פליטות הפה שלי

יהיה כרטיס חבר מועדון?

כי נראה לי שאני אהייה חייבת אחד כזה

כל מי שתגיע עם שערות

בגב היד, מסביב לפטמות ועל האצבעות ברגליים תקבל ממני אישית שעה נעים בגב אגב,עניין השערות ייבדק בקפידה

v31

New member
אח זה כאב|

יקירה, אני אכן חושבת שצריך לשים לך סלוטייפ, בבדאי שהוא יעלב. אני חושבת שצריך לפצות את הבחור, את בטח יודעת מה עושה לו טוב תעשי זאת כמה שיותר מהר ואני בטוחה שמחר הוא יקום עם מצב רוח טוב יותר. שיהיה לכם אחלה חג

יעל סתם

New member
דבק מגע ומיד!

נכון שזו פליטת פה אבל תחשבי מה היה קורה אם זה היה להיפך? אם הוא היה פולט איזה משהו על מצב השחלות שלך? היית נפגעת מאד! אז כדאי שתתנצלי ואם את רוצה אני אשלח לך דבק מגע.

shalhevet2

New member
בעלי האפרוח

אל דאגה בנות יקרות לא בכדי אני מטפחת את האפרוח שלי. החלטנו שאנחנו הולכים לצחוק על זה חופשי בלי להעלב אחרת נצא מדעתנו. בכלל אני מקווה לישם את העניין של ההומור כמה שיותר (רק אל תזכרו לי את המשפט הזה במשבר הבא שלי) חג שמח ומבדח. יהיה בסדר.

רוית ב

New member
אצלינו מישהו מבחוץ היה נחרד

מההומור המזוויע והשחור שהתפתח עקב מצבי העגום פכככ תביאי את השחלות הפגומות שלך לפה מיד! לך תזXXXXXX עם כוסית פלסטיק דווקא מתאים לך בסוף יהיה לך ילד של האמבריולוגית - עדיף ועוד ועוד פנינים מזעזעים שממזמן אנחנו צוחקים עליהם אין ברירה חייבים לפתח הומור אפילו הבעל שלך ילמד בסוף אבל תתנצלי באצילות .... אצל גברים זה יותר קשה.

למעלה