פליטות הפה שלי

shalhevet2

New member
פליטות הפה שלי

אני חושבת להדביק לי סלוטייפ על הפה. זה יהיה הכי בטוח בשבילינו. מה עשיתי? הקדמה קצרה: אני פוליציסטית ותוך כדי ברורים התגלתה אצל הבעל בעיית זרע לא פשוטה שהעבירה אותנו לזרועות ה IVF. אז ביום שישי, בדיון קצר אם יש מספיק ביצים לעוגה או לא נפלטה לי ההערה באה: " אם אין מספיק ביצים אפשר לקחת את שתים משלך כי הן ממילא דפוקות" בצחוק בצחוק אבל הבעל נעלב לו לא עזר שצעקתי שגם השחלות שלי לא משהו אולי דבק מגע לפה הגדול שלי?

שלהבת נו נו נו

בעלך נמצא עוד בשלב מוקדם וקשה לו עדיין לצחוק על זה אז אני מחר שולחת לך מסקנטייפ. בעלי גם בהתחלה היה רגישששששששש אבל היום אחרי שנתיים וחצי (הוא עשה ניתוח וריקוצלה) אז כשהוא מתגרה בי אני אומרת לו שאני אוציא לו את הקפיצים משם. זה יקרה לאט לאט אני צוחקת על הביציות המגורגרות שלי על הקפיצים של בעלי אבל תני לו זמן לעכל עד אז ששששששששששששש, תהיי ילדה טובה.

ואצלנו אומרים:וואואואו

בכל מקרה זה הזמן לפצות: את יודעת תתחילי בקטן: מסאג' בכתפיים, ברגליים, אולי טיפול פנים מפנק ומי יודע אולי אפילו תצטרכי להפעיל עוד כמה שרירים...

קבלי סיפור אמיתי מלפני חודשיים

המיקום:הרכב מצב צבירה:נסיעה אני:לועסת מסטיק הוא:נוהג אני:מסתכלת על בעלי הוא:מה? אני?כלום. לעסתי כמו פרה ולא שמתי לב הוא:נהיית פרה ולא שמת לב...

נושנוש11

New member
כפה לפרצוף../images/Emo67.gif

מה זה הדיבור הנגוע הזה? כל העולם ואישתו הבהירו לי שנהייתי בטטה, אבל בעלי? חסר לו...הוא יהיה צריך להתחנף רציני אח"כ...המון מסז'ים, קצת מתנות והמון המון מחמאות חלופיות. נוש

ועל זה נאמר וואי וואי וואי

בטח כאפה ישר לאזור החלציים ועוד אחת למוח. תגידי לבעלך שיכנס לפורום אנחנו כבר נעשה את העבודה בשבילך, אני על הורמונים אז זה ללא תשלום העונג כולו שלי. אם בעלי היה אומר לי ככה הייתי שולחת אותו ואת כל המשפחה שלו ל@#%$# במיוחד את אמא שלו שזה החלק האהוב עליי.

נושנוש11

New member
צדף מצחיקה

מה לעשות שכל הכסף הולך לרופא ולתרופות ולא נשאר להרבה מתנות? אבל מסז'ים....את זה הוא היה עושה עד שהיו נופלות לו הידיים(אני בחודש הפסקה, אז אפשר חופשי)...וגם המון "נעימים" בגב ובשיער...לפעמים זה יותר טוב ממתנות(חוץ מיהלומים...זה הכי טוב
, סתאםםםםם). נוש

נעים בגב זה באמת יותר טוב

ממתנות חשבתי להקים עסק לנעים בגב!!! (כמו מכון ליווי רק בלי זונות) בעלי חושב שזה מטומטם אני חושבת שזה חכם אם מישהי רוצה להקים איתי את העסק היא מוזמנת. כדאי, אני אלופה בנעים בגב ובשיער.

נושנוש11

New member
רעיון מצויין!!!!

אני תמיד אמרתי שמישהו צריך להמציא מכשיר שיעשה "נעימים" בגב, אבל מקצועי כזה...בעדינות מרחפת כזאת שעושה צמרמורות... מה שבטוח, הממציא יהיה מליונר.(וברור שזאת תהיה ממציאה כי בנים לא מבינים את הטכניקה) נוש

אפשר לעשות מפגש נעים בגב

פעם לפני הרבה שנים...(לפני שהתחלתי בטיפולים) ועוד היו לי חברות היינו נפגשות וקובעות זמנים, נגיד 20 דקות של נעים בגב אחת לשניה , הבעיה היתה תמיד להחליט מי תעשה נעים אחרונה ,כי זו שעושים לה אחרונה הכי נהנית. למפגש הבא אני אגיע , צדף תרשמי לך שעה ממני נעים בשיער ובגב.

נושנוש11

New member
הרגת אותי אפרת../images/Emo6.gif

אחותי ואני עושות את זה עד היום...סבבים של 20 דקות...ורק שתדעי שהכל הגיע מאבא שלי, כשאחותי ואני היינו קטנות הוא היה משלם לנו כסף לפי "דקת נעימי"...
, לא זוכרת כמה בדיוק, אבל הספיק לאיזה בזוקה וארטיק...עוד סיבה להביא ילדים
את מוזמנת להצטרף לארוחת שישי הבאה אצל ההורים שלי, אחותי מומחית ברמות!!!! נוש

למה יום שישי?

מה רע היום?...ערב חג... איזה כייף לכן, אבא שלי היה משלם לי פר זבוב (פר גוויה), מעולם לא עשיתי כסף מנעים, משם הרצון העז לפתוח עסק. ואצלנו זה נקרא גילי , ואצל הלבנים יותר זה נקרא קיצי

נושנוש

את נראית לי מתאימה בהחלט להיות שותפה שלי את קולטת את תהליך בחירת העובדות? כל מועמדת תצטרך לעשות לנו נעים בגב ובשיער במשך חודש .ואולי היא תתקבל...

למעלה