פליז שגיתית תעוף!

LiRs Lullaby

New member
אממ

אני חושבת שהיה פה הרבה מאוד שמחה לאיד על זה שהיא עלתה, לא רק על איך שהיא רוקדת, אלא בעיקר המון ליכלוך יצא פה עליה, על האישיות שלה, ניתוחים מעמיקים על למה היא לא יודעת לרקודשהיא מחפשת פירסום וכו וכו וכו................. אם את לא זוכרת כלום מזה................................ תסתכלי על השירשור שהיא עפה. כי נראה ש"פיספסת" הרבה מאוד הודעות.

הקהל והשופטים עושים אחלה עבודה??

הצחקת אותי!!! הקהל לא מבין כלום מהחיים שלו בריקוד!!! ובגלל זה הוא העיף את עומרי ומאיה! שהיו בין הרקדנים המעוווווולים של התוכנית!!! שיכלו לרקוד כל סגנון כמו שצריך!!! ואנחנו לא נטפלים אליה.. אנחנו סת םאומרים את דעתינו עליה... היא רוקדת יפה, רק היפ הופ...(לדעתי) ושוב, בקשר לשופטים ולקהל שעושים עבודה מצוינת! אז רק השופטים עושים עבודה מצוינת, כי כמו שראית תוכנית שעברה הם כמעט בכו שמאיה ועומרי הלכו הבייתה ודוד דביר אמר לעידו משפט נכון, שילך הבייתה איתה... וזו באמת אחלה עבודה (למרות שאני שונאת את דוד בד"כ, אבל אין מה להגיד, הוא מומחה..)

../images/Emo221.gifקריזה טררם טם טם קריזה...

ברגע שהקהל משלם ובוחר הוא מוזמן גם לחוות דעה נחרצת ככל שתהיה, אני אישית לא כועסת על אף אחד, אף אחד לא עשה לי רע במזיד, אבל כמו כל תוכניות הבידור הקהל מפתח לאותם אנשים שעל המסך אפטיות / סלידה / אהדה, אולי חלק מזה קשור בריקוד אבל חלק גדול גם בזכות האופי, זמן מסך מועט שהופך להיות מאוד מאוד שקול בתוצאה הסופית. זה ברור שהפורום הוא במה לחוות דעת של הקהל, ותמצאי כאן בדיחות על... צחוקים על... ירידות על... עולם הבידור הוא נושך ומעלה אדי ביקורת תמיד. אני בטוחה שכולם מאוד רוצים לזכות... כולם עובדים קשה מאוד... וכולם יעברו ביקורת. וכן זה די מתסכל לראות שהטובים נופלים בדרך בעוד שכאלה שלא מגיע להם (לדעתי האישית ולא המקצועית) נשארים. זו רק תוכנית בידור ושהטוב ינצח. ואם כולם היו מסכימים לא היה כאן כל כך מעניין.

אני ממש לא מסכימה

אני מסכימה שעמרי היה צריך להשאר... אבל גיתית צריכה לעוף?! קודם כל, רק שתדעו, שהיא מדהימה. ואני לא מדברת רק על הריקוד. חוץ מזה, היא אולי הכי טובה בהיפ-הופ (שהוא גם סגנון, ואחד לא קל), אבל ראיתם שגם את הלירי היא רקדה ממש יפה... והיא רוקדת מדהים גם מודרני... ואם ללכת לגמרי עם מה שעידו תדמור אומר... היא באמת נדירה!!

taloss

New member
לט מסכימה איתך..אבל

על טעם ועל ריח אין מה להתווכח..

את ממש לא צודקת...

קודם כל זה קצת חוצפה...... מאיפה את יודעת איך גיתית במציאות את חברה שלה שאת אומרת שהיא טום בוי?.. מה כל ילדה שרוקדת היפ הופ ויש לה שיער קצת מנופח היא טום בוי?.. גאששש!!!! ולפי דעתי היא עושה את כל המאמצים הדרושים קורעת את התחת ישלה טונה של אנרגיה והיא ה-נולד לרקוד.. שפשוט מכל תנועה שלה שלא בסגנון ה-"היופ הופ" היא נפלאה לפי דעתי! והיא דיי שמנמנה שזה לא כל כך קל בתחום הריקוד... והיא עושה הכל נפלא! והיא משתפרת מרגע לרגע... היא תותחית =) ולא לא הגזמתי D:

OneToughCookie

New member
אני נהניתי לראות את גיתית

בכל סגנון שעשתה, והרבה יותר מאת שאר הבנות שם. ובגלל זה אנשים הצביעו לה שבוע שעבר. אי אפשר להתווכח עם זה ובטח לא לכעוס על גיתית אישית. אני מקווה שהיא תמשיך כי בעיני היא הסיבה העיקרית לראות את התוכנית הזאת אפילו שהיא לא איזה בובת ברבי אנושית... נראה לי שמטומטם בכלל להתייחס לזה, שיא השטחיות יש אנשים בתוכנית הזאת שכשהם רוקדים הם נראים כמו צ'ופסטיקס מעופפים (לא אציין שמות) ובעיני זה הרבה יותר לא אסתטי לעין. היא גם לא שמנה זה פשוט מבנה הגוף שלה - היא ממש קטנה רוצים שהיא תשקול 5 קילו? לגבי שוקו - כן הוא צריך ללכת התוכנית.

Loony Moony

New member
היא שמנה

היא אפילו לא הכי נמוכה בתוכנית!לי זה לא נעיןם לראות רקדנית כ"כ מלאה. מצטערת, חלק ניכר מריקוד זה הופעה חיוצנית, ולי זה מפריע

Beat Girl

New member
חבר'ה לא יודעת אם שמתם לב אבל

גיתית ממש רזתה... תסתכלו עליה בריקוד פתיחה של הפרק האחרון

היא אולי רזתה.

לא משהו שהבחנתי בו, אבל זה לא אומר שצמח לה צוואר פתאום, ושכבר אין לה לוק של משכנת כינים. אגב, זה נכון שהיא ושוקי/שוקו חברים?

למעלה