אני חושבת שהיא כבר הוכיחה לכולנו שהיא לא טובה רק בהיפ-הופ. שוקו זה עניין אחר, אותו הייתי מעיפה. ותגידו-מה זה? מי שאין לה גוף של רונה לי לא יכולה להיות רקדנית? מצטערת אבל אני מסתכלת על הריקוד שלה ולא על הגוף שלה. לגבי מאיה אני מסכימה אותך שהיא מעולה והודחה מוקדם מדי.
יש לוגו של עוגות ובצקים מין כזה בובה עשויה 3 עיגולים בצבע לבן עם כובע של טבח "פילסברי" אם אני לא טועה... וכל הזמן שהיא רוקדת זה עולה לי בראש... או שסתם נורא בא לי משהו מבצק חם וטרי... חולה על הקרמבה שלך...!!
פשוט היפ הופ זה סגנון רחוב כזה... ואם מישהו יודע את הסגנון הזה זה ודאי לא אומר שהוא טוב בכל הסגנונות... הוא אפילו די קשה...(התנסיתי) אבל גיתית מבצעת רק אותו כמו שצריך... ושהיא עושה אותו היא נראית ממש כמו בן.. היא לא ממש נשית... (המכנסיים האלה שהיא לבשה)
האמת צריך להתעופף.. אבל באמת שנטפלתם לגיתית.. היא ממש לא טובה רק בהיפ הופ אלא גם בעוד מספיק סגנונות, היפ הופ זה פשוט הסגנון שהיא מרגישה בו הכי נח אז היא מתמקדת בו.
למה אתם כאלה חוצפנים ואשכרה כועסים על האישה הזאת? תאמינו לי שזה לא בידיים שלה אם היא תישאר או לא, אז גם אם לא בא לכם עליה היא לא האדם שעליו אתם צריכים לכעוס, אלא על הקהל ועל השופטים! [שלדעתי עושים אחלה של עבודה..] אבל די להתעצבן עליה כאילו היא מחליטה אם היא עוברת שלב או לא! אתם אפילו לא במקום שאתם יכולים בכלל לכעוס עליה כי היא קורעת תתחת כל שבוע מחדש וההחלטה אם היא עוברת או לא כבר ממש לא בידיים שלה אבל היא עושה את הבסט כדי לנסות ולקבל את ההחלטה הזאת מהקהל ומהשופטים כחיובית! היא עבדה ועשתה דרך מאד יפה מתחילת התכנית שמתבטאת גם בעובדה שהיא רזתה ה=מ=ו=ן מהאודישן הראשון [ההוא עם שוקו.. הראשון ראשון]! והחוסר הערכה והעובדה הזאת שאתם אשכרה כועסים עליה שהיא עוברת במקום "להאשים" את מי שצריך.. לא יודעת.. זה פשוט מגעיל.. לא אומרת שתעניקו לה צל"ש והערכה כל אחד אבל טיפת היגיון בעל מי אתם מוציאים את הכעס שלכן
על שרית קרפ עשו עליהום, אמרו שהאנשים היחידם שמצביעים לה הם פדופילים וחרמנים, שהיא רוקדת זנותי ושזה מה שמשאיר אותה בתכנית, אבל שמישהו חס וחלילה יירד על גיתית?????????????? הו, השם ישמור! איך אתם מעיזים?!?!??!?!?! ועוד לכעוס עליה???? ואת עוד אדומה
אצל שרית התעצבנו על איך שהיא רוקדת, ולאחר שהיא עלתה אפילו בתכנית אמרו שהקהל פשוט צריך להצביע והיו אלפי דיונים בפורום על העובדה שהקהל לא הצביע מספיק. לא אהבו את האופן שבו היא רוקדת, אבל לפי מה שאני זוכרת לא כעסו עליה שהיא עלתה, ואם כן כנראה שפיספסתי את ההודעות האלה.