פליז שגיתית תעוף!

פליז שגיתית תעוף!

אם אני עוד פעם אראה את ראש הדשא האדום הזה מהבהב לי מול העיניים אני אשתגע!

Juliann

New member
תירגעי ומהר הבנאדם תותח

תסכולים מיניים תוציאי במקום אחר!

את רצינית??

מצטערת, לא רואה את זה. הוא מתעופף לו מצד לצד חסר משקל. בגדיו תלויים על בלימה, אין גוף, אין שרירים, אין אפילו ישבן. שלא לדבר על שבסולו הוא רוקד כמו חשפנית מעונה.

ר ו ו נ י

New member
.אפ אפ אפ...

להרגיע עם אנטון ומהר. דבר ראשון אני בטוחה שהוא רוקד פי אלף ממך אז אינלך בכלל מה להשוות דבר שני.. הוא התאמץ מאוד בשביל להגיע לנולד לרקוד והוא עדיין מתאמץ בשביל להמשיך בתוכנית והוא עושה את זה יפה מאוד.. אם יש לך בעיה איתו תשמרי אותה אצלך.. זה לא מעניין אף אחד.. כל אחד והדעה שלו.. אינלך מה להתפרץ עליו ככה.. לכל רקדן מגיע כבוד! על זה שהוא מנסה לרצות את הצופים ושהוא משקיע הרבה ואולי אפילו יותר מידי... אז להרגיע עם אנטון ומהר..!

Shining Dark

New member
נמאס לי!

מההשתקות האלה פה.. אני נורא מצטערת, אבל זה פורום.. פורום נולד לרקוד ופה המקום בשביל להביע(!) דעות על התוכנית ומשתתפיה. זהו פורום חופשי ודמוקרטי ואם לא נעים לך לשמוע דעות שליליות על מתחרים מסוימים, את יכולה לא לפתוח את ההודעות או שלא להיכנס לפורום, אבל בטח ובטח שאת לא יכולה להשתיק אנשים ולסתום פיות! כל אחד יכול להביע את דעתו, את אוהבת מתחרה מסוים.. סבבה.. תביעי את החיבה שלך אליו. אבל את לא יכולה לעצור אנשים מלא לאהוב מתמודדים מסוימים, כל אחד עם הטעם שלו! (בלי קשר אם הוא רוקד או לא רוקד)

AntilopA2

New member
מה יש לכם נגדם?../images/Emo12.gif

לגעתי אנטון וגיתית שניהם רקדנים מדהימים. שהחלט בין הטובים בנבחרת.

Miss Pointe

New member
../images/Emo187.gifלהירגע ומהר,

יש דרך להגיד כל דבר. ואם הראש שלה מהבהב לך, זה סימן שהוא כנראה מושך את העין=]

זהו, שרק הראש מושך את העין.

עד כדי כך תופס את העין שאי אפשר לראות כלום מתחת לצוואר - שאם תשים לב, אינו קיים! אני טועה, או שרקדנית בלי צוואר זה בלתי חינני בעליל?

AntilopA2

New member
ואם היא לא יפה?

(שזה לא נכון) זה אומר שהיא לא רקדנית? לא צריך גוף של רונה לי כדי לרקוד.

LiRs Lullaby

New member
זה לא שהיא לא יפה

היא דווקא נורא חמודה כזאת, אבל הגוף שלה פשוט לא מתאים לריקוד. אולי בהיפ הופ זה עובר, אבל בריקודים אחרים שמצריכים ... אה.... נו, תנועות ארוכות או משו כזה היא פשוט נראית כמו דרדס, שזה בלתי חינני בעליל..

AntilopA2

New member
אני לא חושבת שיש דבר כזה

"גוף לא מתאים לריקוד" לדעתי היא רקדנית מצוינת, ואני ממש לא מסכימה איתך, כמה שהיא קטנה יש לה תנועות ארוכות ויפות. ראינו את זה למשל בריקוד הקודם עם אנטון (מהשבוע הקודם)

Miss Pointe

New member
../images/Emo187.gifתגידי, את רוקדת?

כי עושה רושם שלא... בכל אופן, לדעתי מה שיפה בה זה שהיא מאריכה את התנועות שלה למרות שהיא קצרה, ואם היית יודעת משהו במחול אולי היית יודעת שבשביל לבטא אורך לא צריך גוף ארוך [למרות שזה בהחלט עשוי להועיל], יכולים להיות רקדנים קצרים עם גוף ארוך. זה לא משנה.

את בפורום מחול, נכון?

אם לא היית כותבת את התגובה הזאת, הייתי כותבת אותה בעצמי ;) מסכימה איתך לגמרי! ורק חשוב לי להוסיף שגיתית רוקדת מדהים... לא ראו בתכנית אבל גם במודרני היא מעולה! כל סגנון שתתנו לה היא מסוגלת לעשות! והעובדה שהיא מצליחה הכל, ומתמחה בהיפ-הופ, מעלה - לי לפחות - את ההערכה אליה.

LiRs Lullaby

New member
כה, איך ידעתי שזה יבוא

ההתנשאות עליי עם "האם את רוקדת?", "יודעת בכלל משו במחול?" כאילו שאם מישהו לא רוקד אז הדעות שלו זה לא משהו שצריך להביע, למה מי אתה, יא בנאדם-לא-רקדן שתבוא ותגיד מה אתה חושב, הא? לך לפורום "אנשים סתם" ותגיד מה שבא לך. סליחה, אני אולי לא רוקדת, אבל כך גם רוב הצופים. ומה לעשות שרוב הצופים הם אלו שמחליטים, מי יילך ומי יישאר. אז מספיק לזלזל בכל מי שלא רקדן ועדיין מביע את דעתו. התכנית הזו מיועדת לכוווולם,ואם היו מכוונים את התוכנית הזה רק בשביל הרקדנים, אני מניחה שהרייטינג לא היה כזה גבוה, לתשומת לבך. אני אולי לא רקדנית אבל אני עדיין יכולה לראות מה מוצא חן בעיניי בריקוד ומה לא. גיתית לא. ולא אמרתי שצריך גוף דקיק, אני רק אומרת שהגוף הגוצי של גיתית רק מעצים את העובדה שאין לה תנועות ארוכות. לטעמי כל התנועות שלה פשוט חדות מדי, חסרות כל עידון, לקוחות היישר מההיפ הופ שלה. לשרית קרפ היה יופי של גוף לעבוד איתו אבל במקרה שלה, באמת שלא היה יותר מדי עם מה..... ואם אני לא טועה, חלק הרקדניות (ירדן, מעיין, רוני בי מהעונה שעברה) שאהבתי את הריקודים שלהן מצליחות לבטא את האורך גוף, למרות שהן לא כאלה ארוכות.

AntilopA2

New member
לדעתך

אבל אנשים שמבינים יותר ממך יכולים לתקן אותך שדווקא יש לה תנועות ארוכות ויפות. אתה יכול לא לאהוב, אבל אתה לא יכול להגיד דברים לא נכונים. יש הבדל בין דעה לעובדה.

למעלה