פליז שגיתית תעוף!

הגרילה

New member
לפעמים גוף לא קשור כמו במקרה הזה!

גיתית לא הייתה אהובה עליי ישר מהתוכנית הראשונה אבל שהבנתי כמה שהיא מקצועית ושהיא מסוגלת ככה לבצע סגנון שלא קשור אליה בכלל ולבצע אותו בצורה טובה! היא ישר הפכה לאחת מאהובות עליי! את שרית ישר שנאתי מההתחלה והשנאה שלי אליה רק התגברה והתגברה [אני מתכוונת גם קצת ממה שהספקתי להכיר את האישיות שלה,ומבחינת ריקוד הספקתי להכיר יותר מדיי בוא נגיד ככה] לשרית יש גוף ממש יפה ובאמת שיותר קל לעבוד עם גוף כמו שלה ודווקא בגלל שהגוף של גיתית לא בנוי כמו גוף של בלירנה זה מדהים לראות אותה מצליחה לעבור סגנונות שמצריכים בהם קלות,והיא עוברת אותם בצורה פשוט כל כך חלקה! בדיוק בגלל הקטע שאת לא מבינה במחול,אין מה לעשות תמיד אנשים שמבינים במחול יבינו יותר בתוכנית הזאת,כמה שזה מעצבן זה נכון. גיתית מתאמצת לעבוד,והיא עובדת קשה וממששששששש רואים את זה! שרית לא עבדה בכלל לפי דעתי,לפחות לא עבדה קשה בכלל היא הסתמכה על זה שהיא כוסית ויש לה שיער יפה וזה היה פשוט דוחה!!!!!! להזכירך לרקדן אמורה להיות גם נפש של רקדן ואופי של רקדן,והיא עם כל הבולשיט שלה בתוכניות ילדים ובדוגמנות כל כך רחוק מזה!!!!! ואת גיתית בניגוד לה אני רואה כל שבוע מתקרבת יותר לנפש שלו,לעבודה הפיזית שלו,לאופי שלו,וליכולות שלו[רקדן] לפי דעתי.. שרית בכלל לא משתווה לגיתית ואין מה לעשות. ודרך אגב.. אל תחשבו שאני כזאת רזה כי ההפך,אני מחשיבה את עצמי כילדה שמנה. ואני פשוט שונאתתתתת שאנשים שלא מבינים מה זה מחול יסתמכו רק על הגוף של מי שרוקד [לפעמים זה רקדנים ולפעמים זה לא]

LiRs Lullaby

New member
אוקיי, אז לא אהבתי.

אבל אני עדיין לא מבינה איך אנשים יוכלו "לתקן" אותי ולהראות לי איפה בדיוק גיתית מראה את "אורך התנועה", כי אני רק רואה בחורה מגושמת וקצרה מנסה לרקוד.

בלירי שהיא רקדה...

לפני תכנית או שתיים, לא זוכרת עם מי אפילו, רואים אורך של תנועה. ואנשים מקצועיים רואים את זה גם בריקודים אחרים. שם פשוט זה היה הכי בולט

Mayoosh5

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

עם אנטון

Decay Dance

New member
את צוחקת עליי?

דבר ראשון אנטון מדהיםםםםםם...הוא חזק ביותר חוץ מזה שהסולו שלו אתמול היה הסולו הכי טוב דבר שני עד עכשיו לא הערכתי את גיתית כמו שצריך וגמני רציתי שהיא תעוף אבל אני חייבת להגיד שאחרי אתמול לגיתית ממש אבל ממש לא מגיע לעוף אם כבר למי שמגיע לעוף זה לשוקו שאני אישית לא מבינה איך הוא נשאר שלב אחרי שלב

האםםםםםם

גיתית מעולה...... ולא יעזור שום דבר! מגיע לה להיות בתוכנית, היא פשוט נולדה לרקוד!!!! ואנטון כזה מדהים D:

Juliann

New member
אנטון לא מקבל את הקרדיט שמגיע לו...

היה לו הכי חוסר מזל בהגרלות... מזל שהלירי עם גיתית הסתדר.... בהיפ הופ הוא נכנס לזה כמה שהוא יכל ומיכל קצת דפקה לו את זה... ועד שהוא הגריל ואלס הוא היה חייב לקבל את גיתית שוב (ואני אוהבת את גיתית אבל שזה נוגע לואלס היא הבת זוג הכי לא מתאימה שהוא יכל להגריל...) ושבוע הבא הוא הגריל ג'אז מודרני שזה סבבה אבל עם לידיה.... מה לה ולמודרני... למה הוא לא יכל להגריל אותה בואלס ? חחח
רקדנים אחרים, כמו איתי למשל, שהגריל קלאסי, לירי, מודרני וכאלה (ז'אנרים שקרובים למומחיות שלו) כל שבוע עם רקדניות מתאימות. קיבלו המון מחמאות אבל אני רוצה לראות את איתי עושה היפ הופ כמו שאנטון עשה. ובלי שום קשר- אני חושבת שהשיטה שאפשר לרקוד שוב עם אותן רקדניות היא טיפשית... יש מספיק רקדנים שאפשר להחליף כל שבוע. יהיה יותר מגוון ויותר מעניין. חוץ מזה נמאס שכל שבוע יש לירי מודרני מחזמר וכו' מה הבעיה לחדש? הם שמים רק ריקוד אחד מיוחד כל שבוע. שנה שעברה היו ריקודים יותר מעניינים. לא חסר סגנונות.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif אני חושב שבהמשך

הם יפתיעו אותנו עם סגנונות יותר מיוחדים

יעל12342

New member
אוקיי חמודה תקשיבי, לפני שמביעים

דעה צריך לחשוב עליה לפני כן ולחשוב לפני שאומרים דברים כאלה שטותיים ! גיתית היא אחת הרקדניות המדהימות עם הכי הרבה יכולת ורצון עצמי שמראה שגם אם היא לא הגיעה מהתחום הזה, היא עדיין מפתיעה את כולם ואי אפשר להפסיק להסתכל עליה . ואנטון אוי כזה חמוד, מדהים אין מילים פשוט רקדן עם טכניקה מעולה ויכול לבצע כל דבר שנותנים לו וכולם ראו את זה. אז להבא שאת אומרת את דעתך אפשר להגיד את זה עם קצת חשיבה לפני זה ולא להגיד דברים שטותיים ,למרות שזה דעתך ,את יכולה לנסח את זה קצת אחרת . אל תיעלבי או משהו

Miss Pointe

New member
../images/Emo187.gifבקטנה../images/Emo3.gif

פשוט הייתי חייבת.. זה היה במקום
*מרשה לסקול*

אוי לי....... אני לא מבינה.........

אני לא מבינה איך אתם אוהבים את גיתית!!! היה צריך ממזמן להעיף אותה, אותה ואת שוקו שלה... הם מעולים, אבל רק אבל רק אבל רק בהיפ הופ!! נכון, הם עובדים קשה והכל כדי לעבור מסגנון לסגנון אבל את מאיה להעיף????? אני לא מבינה איך נותנים לקהל בבית להחליט!!! דוד בזה צדק שעידו ילך עם גיתית הבייתה... היא אפילו לא נראית רקדנית!! היא טום בוי כזאת.. ואני יודעת שזה נשמע מגעיל אבל זו דעתי! ואתמול כמעט בכיתי שראיתי שהעיפו את מאיה ועומרי! שהם הכי טובים שם מכולם בערך... כאילו עומרי???? אפילו מיכל התמוגגה ממנו!! ומאיה?? אין סגנון אחד שהיא לא מבצעת יפה... וובה חביב... לא מעבר לזה, הוא באמת רוקד יפה והכל, אבל לא מספיק בשביל התוכנית...אבל הוא באמת חמוד... בכל אופן... הייתי רוצה שיעיפו כבר את גיתית...ושוקו... ושיבחרו בפעם הבאה מתוך שיקול דעת באמת!!!

למעלה