לפעמים גוף לא קשור כמו במקרה הזה!
גיתית לא הייתה אהובה עליי ישר מהתוכנית הראשונה אבל שהבנתי כמה שהיא מקצועית ושהיא מסוגלת ככה לבצע סגנון שלא קשור אליה בכלל ולבצע אותו בצורה טובה! היא ישר הפכה לאחת מאהובות עליי! את שרית ישר שנאתי מההתחלה והשנאה שלי אליה רק התגברה והתגברה [אני מתכוונת גם קצת ממה שהספקתי להכיר את האישיות שלה,ומבחינת ריקוד הספקתי להכיר יותר מדיי בוא נגיד ככה] לשרית יש גוף ממש יפה ובאמת שיותר קל לעבוד עם גוף כמו שלה ודווקא בגלל שהגוף של גיתית לא בנוי כמו גוף של בלירנה זה מדהים לראות אותה מצליחה לעבור סגנונות שמצריכים בהם קלות,והיא עוברת אותם בצורה פשוט כל כך חלקה! בדיוק בגלל הקטע שאת לא מבינה במחול,אין מה לעשות תמיד אנשים שמבינים במחול יבינו יותר בתוכנית הזאת,כמה שזה מעצבן זה נכון. גיתית מתאמצת לעבוד,והיא עובדת קשה וממששששששש רואים את זה! שרית לא עבדה בכלל לפי דעתי,לפחות לא עבדה קשה בכלל היא הסתמכה על זה שהיא כוסית ויש לה שיער יפה וזה היה פשוט דוחה!!!!!! להזכירך לרקדן אמורה להיות גם נפש של רקדן ואופי של רקדן,והיא עם כל הבולשיט שלה בתוכניות ילדים ובדוגמנות כל כך רחוק מזה!!!!! ואת גיתית בניגוד לה אני רואה כל שבוע מתקרבת יותר לנפש שלו,לעבודה הפיזית שלו,לאופי שלו,וליכולות שלו[רקדן] לפי דעתי.. שרית בכלל לא משתווה לגיתית ואין מה לעשות. ודרך אגב.. אל תחשבו שאני כזאת רזה כי ההפך,אני מחשיבה את עצמי כילדה שמנה. ואני פשוט שונאתתתתת שאנשים שלא מבינים מה זה מחול יסתמכו רק על הגוף של מי שרוקד [לפעמים זה רקדנים ולפעמים זה לא]