פליז פליז פליז!!!

DAN1EL

New member
מבין ת'הרגשה.

אני לא מוכן אפילו לחשוב על יס בתור אופציה. לא ש"הוט" זה כזה גן עדן טלוויזיוני....אבל "יס"?
חוץ מזה זה תמיד מזכיר לי סרטן.

../images/Emo45.gif../images/Emo105.gif

יס באמת הרבה יותר טובים,ולא רק בגלל שיש לי יס-ממש לא! במיוחד עכשיו יש עושים מלא ספיישלים של סרטים ממש טובים! באמת בתקופת הקיץ היה יובש והסרטים בהוט היו יותר טובים אבל עכשיו הם רכשו מלא סרטים טובים! ובכלל הערוץ הזה,החדש, זה פשוט גאוני!!! ובקשר לשירשלנו,זה ממכר..ויותר טוב ממיכאלה בטוח(וראיתי כמה מיכאלה..). לא סדרת מופת,כי בכל זאת זה טלונב-סליחה,דרמה מוזיקלית קומית יומית,אבל יש שם אנשים יפים!
אבל כל אחד ומה שהוא אוהב...

unnicked

New member
יוווו....נחמד../images/Emo70.gif ../images/Emo15.gif

סופסוף משהו טוב ב"יס"...הגיע הזמן באמת... למרות שעוד לא יצא לי לראות את one tree hill...לפי הסיפורים של כולכם זה נשמע נחמד....

Dawson girl

New member
איזה פרק עצוב ../images/Emo10.gif

וגם אחרי שנה, השיר "סיי גודנייט, נוט גודביי" מדהים

גל1234

New member
../images/Emo45.gif

לא יודע אם זה בגלל שעברו עלי כך כך הרבה דברים מאז שראיתי את זה פעם שעברה (אני מאלה שלא מקליטים , רואים רק מתי שיש) אבל זה היה פשוט הרבה יותר עצוב מהפעם הראשונה , פרק מדהים נזכרתי שקצת כעסתי שתמיד מנסים להוציא את פייסי לוזר גם היום - הכל סבבה פתח מסעדה וזה , אבל היה חייב לחטוף מכות מבעל של אישה נשואה ..... ודוסון ? חשבתי שתסריטאים אמורים להיות יצירתים , איך הבן אדם הצליח להיות כזה טוב אם הוא לא משנה נושא? כאילו פאק מה יש לו הוא עשה על החיים שלו 2 סרטים וסידרה - לא מיצינו? ובקשר לשירים , הגעתי למסקנה שהבן אדם הכי חכם על הסט של דוסון זה לא הבמאי או התסריטאי זה מי שבחר תשירים , מתי להכניס אותם , מתי להגביר , מתי להנמיך , פשוט מדהים!!! אני לא חושב שיש עוד סידרה שכל כך נדלקתי על השירים שיש בפרקים חוץ מדוסון , באלי מקביל גם יש שירים מדהימים אבל דוסון שם את כולם בכיס הקטם

DAN1EL

New member
פייסי דוחה. חבל שלא הרגו גם אותו.

ומחר אני לא אהיה בבית כמעט כל היום, אז אני לא אפספס את הפיינל, שוב. כנראה שהגורל פשוט לא רוצה שאני אראה את החלק השני של הפיינל המסריח הזה.

DAN1EL

New member
הממ...

כרגע הוא ברשימת ה-"נראה בהזדמנות אבל בהחלט לא חובה" שלי.

גל1234

New member
../images/Emo45.gif

אם אני זוכר נכון , השני כל כך הרבה יותר טוב ............... אהה וכן אנשים בזכות הפרק היום החלפתי דמות אהובה - לא עוד ג'ן למרות שגם היא מדהימה!!!!!!!!!!!!! ג'ק!!!!! הוא כל כך מלך , איך שהוא שכב על ג'ן והתחיל לבכות - הקטע הכי טוב בפרק נ.ב : פעם שלישית שאני מנסה לשלוח תהודעה רררררררררררררררררררררר

גל1234

New member
../images/Emo45.gif

אם אני זוכר נכון , השני כל כך הרבה יותר טוב ............... אהה וכן אנשים בזכות הפרק היום החלפתי דמות אהובה - לא עוד ג'ן למרות שגם היא מדהימה!!!!!!!!!!!!! ג'ק!!!!! הוא כל כך מלך , איך שהוא שכב על ג'ן והתחיל לבכות - הקטע הכי טוב בפרק נ.ב : פעם רביעית שאני מנסה לשלוח תהודעה רררררררררררררררררררררר

גל1234

New member
שונא את תפוז!!!!!!!!!!!!!

שנתיים אני מנסה לשלוח הודעה והיא לא נשלחת בפעם השלישית היא לא הופיעה ניסתי לשלוח פעם רביעית פתאום היא מופיעה פעמים אתר מפגר

../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo46.gif../images/Emo105.gif

והפיינל לא מסריח!! מממשששששששש לא!

למעלה